Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszi99
őstag
Sejtettem, hogy valaki rácuppanik a feladott labdára
Tudom, hogy sokan vannak, köztük nem 1 munkatársam, de nekem nem igazán jött be.
Majd frissítenek vért, lassan itt az ideje
Nem tudom igazán mi köti le őket annyira, mert a darálógép feeling annyira jó
Mind 1, én inkább maradok a szüttyögős, macerás játékoknál, bár néha én is belevágok rövid időre ilyesmibe
3Dhttp://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Jakesz
addikt
Magyarországon a PC játékok jobban fogynak, mint a konzolosok, de...
1. ez kevés országban van így
2. Magyarországon a szoftverek eladása a béka segge alatt van, úgyhogy ez nem fogja megrengetni a piacot.Nincs kizárva az sem, hogy pont emiatt nem adnak ki számokat az eladásokról, mert annyira szégyenletes, hogy elég, ha ők szégyenkezhetnek.
-
Lenry
félisten
mert milyen a nem-online WoW?
egyébként a jelentős visszaesés azt jelenti, hogy már csak 11 millió aktív WoW játékos van, ami még mindig kb több, mint amennyien az összes többi MMO-t játsszák...
(#15) KraRe az időkorlátmentes trial WoW ingyen van. hajrá
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
KraRe
aktív tag
Ennyire megy a wow?
Én még nem szántam rá magam, hogy kipróbáljam, de ha ennyien játszanak elgondolkodtam, hogy 1 hónap erejéig ki akarom-e próbálni.[ Szerkesztve ]
-
maszi99
őstag
Kissé meglepő a számomra
http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
Razuel
aktív tag
PC
1. World of Warcraft Prepaid Card
2. Battlefield Bad Company 2
3. Fifa 11
4. The Sims 3Ugyan ez a top 4 az összplatformon, ráadásul ezen játékok egyike sincs a konzolos toppok között. Ebből mire következtetsz? Magyarországon többen vesznek PC-re játékot mint konzolra --> ergó egy nagy marhaság, hogy a pc platform halott. (Persze ez csak Magyarországi viszonylatban.)
-
chungee
addikt
Én is kiváncsi vagyok, hogy A. Creed 1 ilyen jól fogy Anno Zavvi-n vettem 1,5k-ért
-
DeFranco
nagyúr
1: ha az összplatform top10-ből kb 9 a PC játékok közül kerül ki, akkor halott a PC játékok piaca?
2: hogy a fenében végzett az AC 1 ilyen előkelő helyen? Valahol gombokért árulták akcióban?
3: A brotherhood hogy lehet benne a top10-ben, ha platform szerint sehol nincs benne?
-
anulu
félisten
darabszámok nélkül továbbra is annyit ér, mint az összes többi statisztika
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Gergosz2
veterán
azért meglátszik hogy a bc2 2500 ft körül tanyázik.
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
callmeakos
veterán
7. Aranyhaj és Nagy Gubanc...
MIVAN?? Ez most kajak?
A Crysis2 meg jól eltűnt......
All→M8
-
Black Dragon
addikt
Durva, hogy az MW2-t többen veszik, mint a BO-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest