Új hozzászólás Aktív témák
-
presbazsi
tag
Hát azért a Mafia 2 esetében nem csak "hülye igényekről" beszélnék. Bevallom elfogult vagyok a játékkal kapcsolatban, de hiába írták hogy rövid, meg hogy nem az igazi, én mégis csak-csak eredetivel akartam tolni, amit nem bántam meg, de! hányingert kapok attól hogy "New Mafia 2 dlc"... Vicc... Azért mert úgy érzem keveset kaptam azért a pénzért, még ha minden percét élveztem is. A magam részéről szemét dolognak tartom hogy ami benne volt, vagy benne lehetett volna az alapban, azt szépen sorban vásárolgassam meg, ha úgy gondolom... Ha csak a Jimmy's-t, és ezt a kieget nézzük simán belemehetett volna az alapba, és akkor nem háborognék egy újabb fizetős dlc-n...
-
Воланд
titán
Vidd végig az első részt (annak nem sok köze van a gta-hoz, sokkal sztori orientáltabb). Az egyik legjobb játék a sztoriját tekintve és szvsz a grafikája sem csúnya manapság. A kettő számomra csalódás volt.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
presbazsi
tag
Lesz ennek valami köze a főszálhoz, esetleg egy előzmény, vagy valami? Vagy megint kapunk egy adag küldetést mint a Jimmy's-ben, és szép lassan ismételten ráébredünk hogy nah ez is benne le(hete)tt volna, ha ki nem szedik az alap gémből...
-
aram01
nagyúr
ennek mi a lényege? hálózatot kell építeni? vagy csak simán bűnözni? Avassatok be
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
Phvhun
őstag
Abban az esetben igenis korrekt dolog lenne, ha bejelentenének valami hatalmas nevet, pl sc2 most, és a fejlesztést 3 darabra szedik, hogy hamarabb el lehessen vele kezdeni játszani.
De csak akkor lenne jó, ha az ár is harmada lenne a részeknek, mint amúgy egybe az egész.
Sorozatokat sem jó megnézni egy huzamba, el telik 2 évad között 1 év, és tök jó dolog újra elkezdeni nézni/játszani valami jóval, úgy hogy már nagyjából elfelejtetted mik történtek / esetleges unalomfaktor csökkenés után, jó lesz újra.
Eladó szinte új Sennheiser HD 660S2 jóárasítva - HardverApró profilomban
-
wikings2
őstag
Nem véletlen lett az alap 4-5 óra
Lesz ez összesen 30-35 is ha így folytatódik ^^Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B365 Intel i7 9700E 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB GDDR5 Sharkoon Slider 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB GDDR5 ZALMAN Z1 CM 450W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB GDDR5 ZALMAN Z1 Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest