Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Path of Exile 2
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz planbmokus #41 üzenetére
mountain modsnak is van hasonlója, szintén 600 euro körül. viszont abba bemegy a 9es radi.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
planbmokus
senior tag
Azt hiszem a Danger Dennél láttam hasonlót full plexiből, de ott úgy volt megoldva, hogy a tér félbe volt vágva(az alaplapi tálcával), balra mentek a hardverek, jobbra meg be lehetett építeni a vízhűtést. Nekem bejött, de az ára 600 Euro körül volt.
"Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél." (George Orwell - Állatfarm)
-
ledgeri
nagyúr
Még nem költöztem/költöztettem/rendeztem be konyhát.. de mostmár ezt is tudom...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
nbg
senior tag
-
ViZion
félisten
Ha fagyó szekrénybe építed, akkor kvázi passzív géped is lehet... brutál hűtéssel
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
helkis
veterán
a konyhában általában egy egység 60x60cm-es (konyhapult alatt), (sütő, mosogatógép, kishűtő, fiókosszekrény, stb..) ha nincs kiírva mértékegység, akkor az egyből mm-ben van megadva ..
valami ilyesmi helyére mehetne egy ház, talán még a bsa elől is jól elrejtőzne
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
Tamás9x
őstag
Jézus valaki a gépén reggelizett, és támadt egy nagyon jó ötlete Kávézóasztalként is funkcionáló i7config^^
Ha valaki szervert akar vagy komolyabb gépet akkor az vesz egy hdd tárat 16-32-64-128 férőhelyeset és mellé egy rack szekrényt vagy egy Blade Centert 14 slottal.
(#26) helkis Klasszikus? Kínai mm es alap méretezésre gondoltál vagy az orosz cm es-re ?
[ Szerkesztve ]
Internetradio: ESP32 2.8" Touch +DAC 10K // ESP32 2.8" Touch + DAC + Encoder 15K
-
ggg666
őstag
Ez idáig 24 darab és még nincs tele.Ráadásul a töredékéből megvan
-
kromatika
veterán
szerintem a szellőzést nagyon gyengén sikerült ebben a házban kitalálni. ehhez a mérethez sokkal jobban illenének a 20-as ventik,és más elrendezésben.
-
helkis
veterán
nem értem a gyártókat, nem elég maximalisták, én ha építenék pl egy "konyhai számítógépet" tuti a klasszikus 600*600*850-es méretekben kellene..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
proci985
MODERÁTOR
na ezt így igazából nem értem...
víznek igazán tökéletesen nincs hely elnézve, hülye a belső elrendezés. 20 hdd jó, de egy temjin11be mind a 9 5.25öst telerakva 4in3makkal megvan 18 HDD hely, és befér alulra a quad radi, és a szellőzése se oldalt be, hátul ki, ami elnézve a házat nagyon fura légcsatornákat jelent.
egyébként meg kb overkill.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
ViZion
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #21 üzenetére
2 Kg? ...ha az alkatrészeket kirakod egy tálcára az azért nem gépház
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
banhammer
veterán
13 kg a ház.
Miből készült?
Vastag kartonlapokbol?
Egy drágább ATXes ház néha több, mint 13 kiló!\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Ringman
nagyúr
csatlakozom azokhoz, akik szerint a 13kg az kevés
szerintem a micro-atx fujitsu scaleom táp nélkül lehet kb 7kg táp nélkül.ok, hogy aluminium, és könnyebb, de hogy rezegni fog.
egy 3,5-ös hdd kb 700g, szóval telepakolni 14kg hdd-vel a 13 kilós házat, hát... (és még nincs benne 2 táp+alaplap, cpu-hűtő, raid-kártya, kábelek.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
ViZion
félisten
válasz Ł-IceRocK-Ł #16 üzenetére
jah, egyik felébe lehetne vmi kis hűtő, pár sörnek
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Zsúrkocsi
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
nvyktor
aktív tag
Lehet, hogy velem van a gond, de én nem látom az I/O panelen az audio csatit.
Védd a fákat! Egyél hódot...
-
törölt tag
Nem nagyon vannak az oldallapok sem merevítve, játéknak tűnik a 13Kg önsúly, azok a bútorgörgők nem érnek semmit...
Ez így egy használhatatlan k@k@
-
Tomcat
őstag
Na végre egy ház amiben elférne 4db RAID5 tömb és egy HD7970 Quad Crossfire rendszer is tokkal-vonóval.
Tomcat
-
aktív tag
egy ekkor háznál ha néha fingassz egyet a szobában, attól is átszellőzik!
akkor látnám értelmét, ha bele lehetne tenni egy 2. gépet is, mondjuk egy itx-es médiásat a nagy mellé.
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion...
-
Z0mbi
senior tag
wow ebbe lehetne tolni venti nelkul is
-
hemaka
nagyúr
A szellőzéssel nincs gond egy ekkora házban, ennyi ventivel...
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
törölt tag
A ház a PC-343 továbbgondolása. Én már ezt sem értettem, de valakik biztos igen, ha elkészült az utódja.
A bekapcsolópanelben viszont látok fantáziát, remélem az külön is kapható lesz.
[ Szerkesztve ]
-
icon
senior tag
Már el is kezdem rágni asszony fülét, hogy ilyet kérek karácsonyra... beteszem az asztal alá ezt a gépházat, aztán többet nem is kell takarítanom odalent, mert kitölti a teret...
Illetve szab.tam kolléga hűtőiből is némelyik beférne ebbe a házikóba
[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=icon
-
bteebi
veterán
Atyaisten, ez meg mi??? 20 HDD? Jelen felállás alapján akár 60 TB-nyi winchestert is bele lehetne pakolni, azért az elég kemény... Hány HTPC/pico ITX-es gép férne el ebben?
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
bambano
titán
ekkora doboz csak 13 kiló? nem lesz az gyenge?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
djculture
félisten
Egy ilyen jól jönne. Most is 8 vinyó van a gépembe, egy régi nagy kodegen szerverházba ami szintén gurul épp hogy elférek.
-
lujó55
addikt
drága egy zsúrkocsi
-
őstag
Durva egy monstrum. Konfig legyen a talpán,ami ekkora teret kitölt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 850W ThermaltakeToughpower PF1 tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W Seasonic Prime PX-850 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- Garanciális ÚJSZERŰ Deepcool PX1200G 1200W 80 PLUS Gold
- BESZÁMÍTÁS! 1000W EVGA SuperNOVA GQ Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest