Új hozzászólás Aktív témák
-
V20-nál sem volt lassan fél éve Bizt.Update (SEA régiós Dual SIM)... (amit hiányolok) és V10-n is kb. ott van hagyva, ha jól emlékszem (múltkor elővettem azt is a dobozából és rá néztem, de nem volt rá Update)
MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
jacis
nagyúr
A frissítés probléma szerintem jelenleg már nem akkora gond mint régen. Manapság ha 7-es droidot hasznal az ember vagy 8-ast nem igazán tünik fel a hétköznapokban. Legalábbis nekem nem. Így ha nekem most 7-es droidon maradna a V30 az sem érdekelne. Sőt az S7e-emen ki is volt kapcsolva a frissítés mert minden frissítéssel eg,re rosszabb lett az üzemidő (gondolom nem véletlen).
Ezt nem az LG féle hozzáállás védelmében írtam, csak szerintem manapság egyik mobilos OS sem fejlődik annyit amiért érdemes lenne a frissítéseket várni.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Aryon87
félisten
Családban G3, nekem G4, G5, G6 volt.
G4 toppon volt frissítés ügyileg, bár elhasalt abban a kérdésben, hogy a Nugatot nem kapta meg a telefon a mai napig, akinek fent van, az egy véletlenül kikerült lengyel 7es verziónak köszönhető.
G5: na ott már hanyatlásnak indult a dolog, 2-3 hónapos csúszással kapta.
G6: szintén hasonló a helyzet mint a G5-nélXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Háztartási gépek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ASUS routerek
- HP OMEN laptop
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest