-
GAMEPOD.hu
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsmester89
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy nincs-e valakinek elfekvőben egy kamera védő lencse, vagy kompletten nyomógombokkal? Aliról 1 hónap míg megjön.
Illetve gyári aksi most valahol van best buy áron?
Köszönöm!A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
zoli978
tag
Olyan lehet, hogy az aksi egyik napról a másikra megadja magát? feltöltöm teljesen 80%-nál kikapcsol visszakapcsolom 54%-t ír majd 2 perc múlva kikapcsol és be se kapcsol ja és percenként kb 4%-t merül.
-
akos727
senior tag
7.0 alatt be lehet valahogy állítani, hogy a lockscreen közben lehúzott notification baron lehessen állítani a fényerőt? Nagyon jó a 7.0, jobb, mint a 6.0, de ez nagyon hiányzik számomra.
-
dkovizoli
addikt
válasz gixxergabi #45687 üzenetére
Mást nem is tudok aki ennyi ideig adna ki bármilyen frissítést.
-
gixxergabi
senior tag
Anyum Galaxy S4 mini-jére ma is jött egy harminc valahány megás frissítés... 2013-as telefon... no comment
-
DokiBaxxi
őstag
válasz gixxergabi #45685 üzenetére
Okés, köszi
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
gixxergabi
senior tag
-
DokiBaxxi
őstag
Üdv Urak!
Android 7.0 telepítésre van valami tutorial ami alapján a topiklakók csinálták a flashelést? KDZ flash-el csináltam még valamikor a 6.0 telepítését, de ahogy néztem, 7.0-hoz csak TOT van és azt nem tudom hogyan kell csinálni. Van nekem lementve egy ilyen, de hogy ezután mit és merre kellene, arról fogalmam sincs.[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
sztothj
tag
válasz gixxergabi #45676 üzenetére
az utolsó hivatalos 6.0 van fenn, H818P duálos telóm van
Az idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.
-
törölt tag
válasz Matada2.3 #45679 üzenetére
Pénzért mindent megcsinálnak az LG-nél. Vidd be a központi márkaszervízbe és megmondják mit lehet kezdeni vele és mennyiért!
(Szerintem csavarjuk is van.)
[ Szerkesztve ]
-
cam383
tag
Sziasztok!
Pénteken napközben leadtam a telefonomat kijelző beégéssel a váci úti szervízben. Tegnap jött az sms, hogy elkészült. Ma átvettem. Új kijelző, új akksi, szoftverfrissítés...h818p egyébként.Pénteken egy nagyon magas srác vette át a telefont, nagyon rendes volt. Ma egy bufurc leányka adta vissza, két szót, ha beszélt, gondolom megzavartam fb olvasás közben...😁
Gyorsak voltak. Most minden ok a telefonommal... -
Nikaré
őstag
válasz nünüke1975 #45648 üzenetére
Szia!
Fülhallgatót próbáltál másikat,?
Hangerőt telefonon és a füles vezérlőjén külön is sikertelenül állítható? -
Simi37
őstag
válasz zsoltix #45669 üzenetére
Tuti garis még. Nem sokkal a gari vége előtt elvittem, mert beszart a kamera és akkor bemondtam, hogy az aksi is szar Nem volt egyértelműen az de csere (ott bontották ki a szemem előtt az újat) óta lassabban merül egy kicsit.
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
zsoltix
tag
válasz TeeJay #45641 üzenetére
Mert 6.0 androidot adtak ki rá hivatalosan és nem akartam kockáztatni a garit. Egyébként szervízről: ma reggel bevittem délután már kész is volt. Hibajelenség a rezgőmotor halála és a dupla kopp hiánya volt. Javasolták az akksi cserét is, de persze nem cserélték. Létezik, hogy a gyári akkumulátor 8 hónaposan nem garis már?
cam383 Köszi, még tegnap csináltam. Bele is futottam minden hibába ami létezik.
[ Szerkesztve ]
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
TeeJay
félisten
nem tudom nálam tökéletes N alatt
nem merül nem ragad be alkalmazás
már csak új akkut kell vennem és újra bírni fogja a használatotMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Borisz76
veterán
válasz Matada2.3 #45661 üzenetére
Nem biztos....
Az enyém egyik pillanatról a másikra szállt el.
Se ki , se bekapcsolni nem lehetett.
A töltöre nem reagált, PC-re dugva pedig Ismeretlen Eszköz-ként nem ismerte fel a Win10.Mint utólag kiderült szinte szénné égett az alaplapja.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #45663 üzenetére
Ahogy nézem, szerintem megvan a probléma gyökere: a Google app. Az a szép színes G betűs, ami a második képemen alulról a második.
Na arról szedd le a frissítéseket és állítsd vissza gyárira.
Felmentem az app oldalára és ott anyázik mindenki ugyanez hiba miatt, konkrétan január 29 óta... Úgyhogy azt egyelőre nem szabad ráengedni... -
törölt tag
válasz Matada2.3 #45661 üzenetére
Akku nélkül nem működik a készülék és ha az akku teljesen lemerült/elhasználódott az a töltést/működést is befolyásolja, mert az akku képtelen teljesítmény leadására így töltőn is kikapcsol a telefon. Mindenképpen kell bele egy jó kölcsön akku vagy egy vásárolt - lehetőleg gyári új - akku.
(... vagy a saját akkuját áttenni egy másig G4-be és feltölteni, tehát kizárni hogy az a hibás.)[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Sziasztok!
Kaptam egy rokonomtól G4-es készüléket javításra, mivel szerinte Bootloop hibás lett a készülék. A garancia és a két év is lejárt már a készülékről, viszont ahogy én látom be sem kapcsol a történet (tehát nem Bootloop), egyszer töltésre véletlenül reagált, de azóta semmi. Mi lehet a probélma? Én nem ismerem annyira ezt a készüléket, de szeretném megcsinálni.
Ha kuka, akkor alkatrészként továbbadok rajta, de mindenek előtt azért meg akarom javítani. Van valakinek tapasztalata ezzel, vagy történt már hasonló vele?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
Mikemend
senior tag
válasz bizi990 #45657 üzenetére
Én is nyomozok közben. Developer eszközökben bekapcsoltam a procikijelzést. Amikor megakad, utána hirtelen egy rahedli service indul el, mindenféle, pl. MediaServices, weather platform, currency, favorite contacts és mások. Zölden jelzi, ami megdobja a procit. Mintha valami a szolgáltatásokat x időnként újra meghívná, mindent egyszerre... Sajnos pillanatok alatt változik a lista, nem tudom alaposan megnézni.
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #45654 üzenetére
Pontosítok: baromi nagy késéssel jelenik meg az állító ablak. Addig simán bementem a Beállításokba, módosítottam és bezártam, majd a képernyő is kikapcsolt. Legközelebbi bekapcsolásnál meg ott vannak a billentyűválasztó lehetőségek...
Szóval itt valaki valamit baromira elb...tt
Vagy sutyiban valahogy (pl. az Android webviewval) rátolták volna a processzorfoltozást és ez lassítja le?[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
A szenzor miatt biztos nem, az minimálisan fogyaszt (én automata fényerőn használtam mindig is, 2+ évet, 3+ óra SOT még egy húzósabb játékkal - Hearthstone - is elérhető volt). Ellenben maga a fényerőállítás már lehet energiaigényes, én pl. pár napja fedeztem egy Huawei-n, hogy az animált fényerőállítástól (így nem hirtelen történik meg, hanem nagyon apró lépésekben, ettől fluidnak tűnik) a system_server két nagy magot lefoglal az átállítás idejére, ezt az animációt kikapcsolva 40%-ot javult a SOT, ugyanolyan felhasználással. A G4-emet csak ezért most nem kapcsolom be, de érdemes lehet megnézni, ha van valamilyen task managered, hogy a G4-en ez hogyan történik. A Developer options-ben az Animator duration scale beállításról van szó, ezt kell off-ra állítani és úgy is megnézni, hogyan történik a fényerőállítás, ill. az eredeti beállítással is.
The only real valuable thing is intuition.
-
Mikemend
senior tag
Az meg egy külön rejtély, miért nem tudom gépeléskor, a taskbarról átállítani a billentyűt Swiftkeyről LG-re és viszont...
-
Mikemend
senior tag
válasz gixxergabi #45652 üzenetére
Ha csak egy appnál lenne a probléma, nem lenne gond, de globálisan fagyasztja a rendszert. A listából valamelyik app. Gyanakszom az Outlookra is. Viszont ezek elég sűrűn frissülnek, szóval lehet, hogy pár nap után elmúlik, de zavaró ez a lagzás.
Mintha billentyűzetfigyelés lenne vagy ilyesmi. Swiftkey? Vagy kémcucc?[ Szerkesztve ]
-
gixxergabi
senior tag
válasz sztothj #45650 üzenetére
Szerintem valami alkalmazás lehet a "ludas". Nem szeretnék gyári visszaállítást, túlságosan be van már lakva készülék.
pedig pont ezt ajánlottam volna mind3mótoknak, és nem backupból visszarakni, hanem playről mindent újratelepíteni (csak amit használsz), híváslista-üzenetek mehet backupból, viber üzenetet is lehet menteni felhőbe, nem veszik el semmi sztem...
nekem FaceLite volt ilyen, hogy sok frissítés után lelassult, nem indult el stb. majd töröltem az alkalmazás adatait és megjavult. sok szemét össze tud gyűlni idővel ami akadást okozhat, nem árt időnként takarítani...
meglehet próbálni smart cleaningben alkalmazások gyorsítótára törlést, vagy csökkentett üzemmódban indítani, ilyenkor csak gyári alkalmazások indulnak, és ki lehet deríteni hogy hardveresen vagy valami utólag felrakott szoftver a ludas... -
Laca0
addikt
válasz sztothj #45650 üzenetére
Én már többször belefutottam: FB messenger!
Le kell törölni, újratenni. Ha még mindig sokat eszik, akkor keresni kell egy régebbi verziót és azt feltelepíteni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 11 Lite 5G NE Dual 8/128 | Redmi Note 8 4/64 | MikroTik hAP AC2 | Sony KD-55XH8096 | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S
-
sztothj
tag
válasz Mikemend #45649 üzenetére
Nálam is ez a helyzet, ez nem lehet véletlen... Az androidos topikba már leírtam, de ide irányítottak.
Tudnátok ajánlani valamilyen alkalmazást amivel meg tudom nézni, hogy mi terheli az oprendszert, mert néhány napja 15-20 másodpercenként "lefagy" az LG G4-em 1-2 másodpercre: nem lehet görgetni (FB, böngésző, galéria, stb), spotify is meg-megáll néhány pillanatra. Szerintem valami alkalmazás lehet a "ludas". Nem szeretnék gyári visszaállítást, túlságosan be van már lakva készülék. Ötlet? KösziAz idő a legjobb tanár - eltekintve attól, hogy minden tanítványát megöli.
-
Mikemend
senior tag
Utóbbi napokban érdekes jelenségre lettem figyelmes: szinte percenként akad a rendszer. Valószínűleg valami app frissítése okozhatja a jelenséget, de nem találtam meg a forrást. Feltettem egy rendszermonitort (Simple System Monitor) is, hogy kiderítsem, de semmi gyanús. A lista elején vagy a system_server vagy a zygote tanyázik, néha a system/bun/surfaceflinger.
Az alábbi appok frissültek, amióta fennáll a jelenség, azóta az FTP plugint leszedtem, hátha..., de nem javult meg):
Úgy akad, mintha a proci felmenne 100%-ra, vagy a puffer megtelne, és egyszerűen se érintés, se más. Aztán 2-3 másodperc (!) után magához tér és végrehajtja amiket érintettem. A jelenség appfüggetlen, már próbáltam a cache és Play Services adattörlést, valamint telefon újraindítását is. Más nem tapasztalt ilyet?
-
nünüke1975
aktív tag
Mi szàlhatott el a fülhallgatóba?
Hiába hangosítom fullra akkor is csak közepes hangerőn szól. -
GEIL
addikt
Már csak úgy hívom hogy "titanic" .....manuál 50% fényerőn használom, mert auto fényerőn mégjobban merül a fényérzékelő szenzor miatt....manuál 90% (vagy 100%) -ról nemis álmodok mert akkor nemhogy 2 óra 30 sot, de jó ha az 1 óra 50 perc sot megvolna....azmeg vicc......anyám Samsung A5 (2017)-e 100% fényerőn, adat/wifi/gps mindig bekapcsolva, tud 3X ennyit legalább.....de párom Huawei P9 (2017)-e is manuál 50% és adat/wifi/gps bekapcsolva próbaképpen az enyém mellé, amikor nekem már 25% az akksi ..neki még mindig 68% az akksi...de amúgy 90%-on használja fényerőt...... az egyetlen dolog ami miatt sírnék az a kamera....de a Mate 10pro-ra gondolkodás nélkül cserélném már....
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
bizi990
senior tag
Pár hónapja nagyon merült az aksi, de nem találtam meg az okát. Aksi csere után jobb lett, de akkor is gyorsan merült.
Pénteken több hét után frissítettem az appokat, kb 30-at. Azóta kb percenként 1-2 másodpercre megakad a telefon. Pl játék közben megáll, de zene megy tovább. Böngésző is és minden app ugyanezt csinálja. Appok nagyobb részt ismertebbek, ami van rajta játék (kb 4) régiek, nincs rá frissítés régóta.
Hétvégén gyári állapot visszaállítás volt, google visszarakta a régi appokat, backupból nem jött más.
Azóta a fagyogatás ugyanúgy meg van, plusz sms-ek másfél óra csúszással közlekednek, egy app installja vagy törlése minimum fél óra (letölti, aztán akár fél óráig semmi, majd utána írja ki a telepítést).
Most akkumulátor használatnál nincs semmi extra. Reset előtt andoid belső cuccai voltak elől.
Valami vírus szerűségre gondoltam, de azt gyári állapot visszaállításnak gondolom le kellett volna szednie (SD kártya most nincs benne). Filesync (dropbox, owncloud) appokat leszedtem.
Telefon legalább két éves, gari nincs rá.Mi lehet a gond? Hardveres hiba lehet (kuka a telefon) vagy valami más?
Szerk: boltból vettem telefont elvileg független, de reset után chrome-ban vodafone-os lap nyílt meg. Rémlik, hogy régen sikeresen ellenőriztem a függetlenségét.
[ Szerkesztve ]
-
cam383
tag
válasz zsoltix #45632 üzenetére
Szia!
V20p-t rakd vissza először, majd a kívánt 6.0 romot. Vagy maradjon a v20p. Nekem h818p van. A v20p visszarakása után egy sim-es lett, de a saját romom felrakása után ismét dual sim lett. Aztán elvittem garanciáztatni. Ha vissza kapom, azonnal megy vissza a 7.0...
Ha leáll a telepítés menet közben, akkor cserélj dll-t az lgupban... Valaki itt korábban írta, nekem is így ment csak... -
SkiDev
őstag
Sziasztok!
Csak sikerül lassan rávenni magam, hogy feltegyem a 7-est. Viszont letöltés után elindítottam a 8994 DLL-t, töltött valamit gyorsan zöld csíkkal, majd eltűnt. Rápróbáltam mégegyszer, megint ugyanez. Ilyenkor felteszi vagy nem tölt be a telepítő? Utána rámentem a LGUP_Install_Ver_1_14_3 installer-re az rögtön felment és fent van az LG up. Ez így jó vagy valamit elrontottam? Köszi a válaszokat!
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
jolti05
őstag
Sziasztok.
Újabb két kérdésem lenne a közösséghez
1) Gyári aksit, jó áron, honnan érdemes G4-hez rendelni? Ebay-en 1300, 2500, 3500, stb. összegekért kapni, "genuine", meg "original", de egyiket sem merném bátran berendelni.
2) 818P-hez jöhet még ebben az életben OTA 7.0 frissítés? Vagy várjam meg a 8.0-át?
A lassúság és a sok alvás része a túlélési stratégiámnak...
-
zsoltix
tag
Sziasztok! v20g romot honnan tudok letölteni? Az összefoglalóban lévő link nem működik. 7.0 ról 6.0-ra vissza van valami extra teendő vagy csak simán lgup?
Weboldalak, webshopok készítése: https://creativeclicks.hu
-
bigrock
addikt
Üdv mindenkinek!
Ma hozzájutottam egy G4 H818P, dual sim készülékhez, Rootolt, Lolli 5.1 van rajta. Van javaslat valami jó ROM (CM, AOKP) felhegesztéséhez, vagy inkább a 7.0-t erőltessem?
Köszi a válaszokat. -
brd
nagyúr
válasz zetecR #45629 üzenetére
Ha a sok használat olyat jelent, ami nem használja túlzottan a CPU-t (főleg a nagy magokat), akkor tovább fogja bírni, mert az a telefon leggyengébb része (energiatakarékosság szempontjából). Nekem is, ha nem játszottam rajta (csak böngészés, levelezés, telefonálás), a 2+ éves akku is kibírta a másfél, néha 2 napot (én a CPU governorokat is megmókoltam, így tovább bírta).
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
Pőze
aktív tag
válasz SkiDev #45627 üzenetére
Lehet, hogy az egy magra tiltotta le. Érzetre semmi
különbség nincs most nálam ezzel a megoldással. Azért is volt
furcsa hogy csak ennyi lenne a megoldás? Régen sokat hallottam erről a hibáról és amikor elért biztos voltam benne hogy kuka De hátha ez így megy majd hosszú távon.[ Szerkesztve ]
-
SkiDev
őstag
Akkor te egy nagyon szerencsés ember vagy. Mikor az enyém lett bootlopos rápróbáltam a fagyasztóra negyed óráig külső aksival bikázva, de nem volt eredménye. Majd mikor felnéztem netre megoldásért velem is szembejött az akkor még 1(!) napos írás. Megcsináltam, de mivel egy darabig kellett a telefon (vizsgaidőszak), így 4-6 hétig biztosan így használtam, csak az enyém iszonyúan lassú volt.... Mint kb. egy jól belakott Xperia mini 512 MB RAM-mal Visszaállítani nem tudtam ugyan, de a leírt hibákkal a Telekomnál a szervizben kb. leszedték szerencsétlen kopott hátlapom és felpattintották egy újra.
[ Szerkesztve ]
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
Tibor7878
tag
Sziasztok! Egy ideje én is a nugatot használom. Elégedett vagyok vele még mindíg. Azonban pár napja feltünt,hogy ez is néha elkezd fogyasztani, ha be van kapcsolva a mobilnet. Óránként pár százalék.. Ha kikapcsolom akkor órakat megy esés nélkül. Erre van valami trükk? Köszi!
-
Pőze
aktív tag
Sziasztok ma Bootloopos lett a telefonom de talaltam itt egy leírást a logouton ami segitsegevel le lehet tiltani a ket nagy magot. Most ugyan ugy megy a telefon mint elotte. Ez vegleges megoldas vagy ujra elo fog jonni? Hasznalja valaki igy a telefont?
-
törölt tag
TWRP mentést hogyan csináljátok?
Boot + Cache + System + Data
Kell mind a 4? -
Mikemend
senior tag
Pár hete letiltottam a duplakoppot a telefonon. Nos, ennyi idő után kijelenthetem, hogy annyival nem növelte meg az üzemidőt, mint vártam. Tény, hogy kicsivel többet bír a telefon, de nem olyan mértékben, hogy érdemes legyen kikapcsolni, ha valaki használja, de ezen spórolna.
-
Reinkz
senior tag
-
Busterftw
nagyúr
Kozben lett fejlemeny egy bootloop pernel, akik tagjai ennek a pernek kerhetnek $700 kedvezmenyt uj keszulekbol, vagy $425 keszpenzt.
"Those who are part of the class action need to fill out and submit a "Proof of Claim" survey by February 12th to receive either a $700 rebate toward the purchase of a new LG handset, or $425 in cash."
Nem tudom a jogaszokra mennyi ment el, de legalabb kapnak valamit.
-
TeeJay
félisten
válasz dkovizoli #45607 üzenetére
nekem ugye 2016 június első hete óta van meg a telefon
és gondolom a sok csutka merítés és töltés nyírta ki
de hát játszottam rajta meg videóztam sokat aztán naponta 2x is volt töltve
plusz ha hálózaton játszottam videót az is ette szépenNougat alatt jobban megy a telefon nem zabálja az akkut
viszont már egy beteg akku nem fog észhez térni
és az hogy 15-20%-nál egyszer csak kikapcsol az gázakkor megyek veszek LG-nél új akkut
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Quqesz
nagyúr
válasz #49682432 #45542 üzenetére
Most néztem utána:
"Eszköz eltávolítása
Amikor eltávolítja valamelyik eszközt, akkor az adott eszközt a Google-fiókjából is kijelentkeztetjük. Fiókja biztonságának megőrzése érdekében távolítsa el azokat az eszközöket, amelyek:
elvesztek; vagy amelyeknek már nem Ön a tulajdonosuk;nem Önhöz tartoznak.Lépjen a „Legutóbb használt eszközök” oldalra Saját fiókban. Előfordulhat, hogy ehhez be kell jelentkeznie.Válassza ki az eszközt.Válassza az Eltávolítás lehetőséget.Ez a lehetőség csak telefonok és táblagépek esetében jelenik meg.Ha más eszközöket, például számítógépeket szeretne eltávolítani: Kövesse a fiók biztosítására vonatkozó lépéseket.Erősítse meg döntését."
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Kis off, de hátha valaki még nem ismeri. Egy elég hasznos topik figyelő alkalmazás,
érdemes kipróbálni PH! - a topik figyelő mindeneshttps://gamergep.hu/
-
törölt tag
Szeptemberben lejárt a telefon garanciája, ezért nyugodt szívvel, hivatalosan kinyittattam a bootloadert.
Elvileg szeptemberig lenne egy év plusz jótállás az alaplapra, de ezt most elbuktam ugye? -
TeeJay
félisten
sajnos nem úszom meg az akku cserét
hiába a Nougat sajnos csomószor jártam úgy az utóbbi napokban hogy 15-20%-nál elszállt a telefont majd rádugtam töltőre és már 40% felett jelezte kimost is volt még 12% aztán off, rádugtam 2perc múlva már 57%-on jár ami képtelenség
sok volt neki a másfél éves használat muszáj leszek újat vennigondolom nem úszom meg olcsón LG-től sem
kezdeni meg már nem tudok semmit mert hiába merítem le csutkára párszor meg vissza
nem javulMixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
Quqesz
nagyúr
válasz takcslajos1 #45551 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Autószerelők, autószerelés
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó