Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
A Mass Effect szerintem egyértelműen szerepjáték(simán el lehet csapni 5 órát úgy, hogy egy mp-et nem harcolsz, érdekes a sztori, dokféle fejlődési lehetőség van, marha sok felfedeznivaló). Pedig nekem se ez az első, amivel nyomtam, az a Wizardry VII/Land of Lore.
I am having fun staying poor.
-
-
D_r_u
tag
Ezzel a mondatoddal nagyon egyet tudok érteni, sajnálattal látom és tapasztalom, hogy egyre inkább a tömegigényt elégítik ki az újabb játékaik (ennek ellenére nincs különösebb bajom velük, bár a Mass Effect harcrendszerét kifundáló egyéneket szívesen eltiltanám a játékfejlesztéstől). Remélem a Dragon Age-dzsel változik ez a tendencia.
És isten ments, hogy az Oblivionra hasonlítson, akár a legkisebb mértékben is. Elég volt látni a Fallout meggyalázását az Oblivionnal, és elég nagy baj az, hogy a szerepjáték szóról az emberek többségének az Oblivion meg a Mass Effect ugrik be.
mephi666 és ollie: A Dragon Age nem volt sose D&D és nem is lesz az. Saját szabályrendszert találtak ki hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
a hivatalos honlapon nagyon emlegették a d&d/ad&d-t
ezért reménykedek ennyire...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
gp A képi megjelenítés demonstrálására jelentetett meg képeket a BioWare.
- Ubiquiti hálózati eszközök
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Nők, nőügyek (18+)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Motoros topic
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest