Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Grasscounter #19 üzenetére
Tera-t már tesztelgetjük, jó game. De valami brutális a gépigénye.
-
Inv1sus
addikt
Ez a GW2 már kijött vagy kifog jönni?
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
moha21
veterán
Én is megtudtam, hogy volt ilyen.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
elithun
őstag
Én magam se hallottam még róla, pedig érdekelt volna.
(#13) Ilsyde: Ez most felkeltette az érdeklődésem a GW2 iránt. Tényleg újító ötletek, amiket felsoroltál.
„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
kapeti07
senior tag
Én úgy vagyok vele, hogy a LEGO inkább legyen építőkocka, mint videójáték.
Bár a LEGO star Warsok jók voltak, nade MMO ?!?
Xbox: kapeti
-
Wolverine
félisten
Ha a reklám alatt a Gamepod-megjelenést érted, akkor tényleg, ugyanis az oldalon egyértelműen nem kedvelik a jelenlegi cikkírók az MMO-kat és nem is híreznek róluk. Én régebben írtam erről a műfajról, de ezek olvasottsága minimális volt, vagyis az ide járók nagy részét sem érdekli a dolog...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Ilsyde
őstag
válasz Grasscounter #9 üzenetére
Azert mert nem szokvanyos MMORPG Nem veletlenul reklamozzak ugy, hogy "Ha szereted az MMORPG-ket akkor probald ki a GW2-t. Ha nem szereted az MMORPG-ket akkor mindenkeppen probald ki a GW2-t"
Ez lesz az elso uj generacios jatek ebben a mufajban. Minden amit csinalsz, kihatassal van a vilagra. Ha peldaul megtamadnak a banditak egy falut akkor nem az van hogy odamesz egy lecovekelt NPC-hez, felveszed a kuldit es lecsapsz 10 banditat, quest complete...
Latod hogy megtamadtak a falut es vagy odamesz segiteni, vagy nem. Nincs NPC aki integet neked es megvarjak a banditak hogy odafaradsz-e.Ha keson ersz a faluba, lerombolnak mindent es megolik az NPC-ket. Az utanad erkezo jatekosokat csak egy rom fogadja, mig nem segitenek nehany NPC-nek hogy ujraepitsek.
Ha idoben ersz oda, akkor nem kell partit alakitani meg hasonlo melegsegek, mert minden kozelben levo jatekos automatikusan egy csapatba kerul es egyutt harcolhattok.Ez csak egy pelda volt, rengeteg dologban ujit, teljesen feleleszti a mufajt. Lesz rendes tortenet is, komolyabb parbeszedekkel es dontesekkel amiket csak egyjatekos RPG-kben lattal (bar a Star Wars MMO-ban is van kezdetleges formaja).
En mindigis igy kepzeltem el az MMORPG-ket, es 20 eve utan ez a legelso jatek ahol igy is fog mukodni minden -
nagyúr
-
Apika
addikt
Én sem hallottam róla. Lehet, hogy rossz volt a reklámjuk?
-
törölt tag
válasz Grasscounter #9 üzenetére
Gondolom azért, mert ez lesz az egyetlen normális nem havi dijas MMO. Én viszont Tera majd Blade & Soul előfizető leszek, GW2 nem érdekel.
-
Ilsyde
őstag
-
őstag
Nem is tudtam róla, hogy létezett ilyen játék
-
Ilsyde
őstag
Helyes, meg is erdemli.
Anno beta teszter voltam es egyaltalan nem hatott meg a jatek. A LEGO resze grafikailag aranyos, hiszen minden hivatalos darabokbol volt megepitve de egy az egyben ugyanazt a fos MMORPG jatekmenetet takarta mint minden mas jatek ebben a mufajban.
Semmi ujdonsag, semmi kreativitas nehany aprosagot leszamitva. Zart beta vegen kertek feedbacket, kb. azt irtam nekik vissza mint most itt
Guild Wars 2-t a nepnek!
-
Inv1sus
addikt
Én soha nem hallottam róla. Ő hibájuk. Lehet érdekelt volna.
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***
-
Youri
veterán
válasz Perry-sama #1 üzenetére
én is ezt kérdezem... hiába, így nem is lehet építeni egy MMO-t
RTX ON
-
törölt tag
Volt, még TV-ben is láttam bemutatót róla, de nem volt nagy eresztés.
-
VD
őstag
Nekem is új a hír.
-
Perry-sama
tag
Volt Lego MMO?
Asus P7P55D | core i7 860 @2.8GHz | CM Hyper TX3 Fan | Asus R9 280X 3Gb | Corsair 4*2 GB DDR3/1600 | WD 1 TB S-ATA + WD 160 GB ATA + Samsung 500 GB S-ATA | Asus DRW-1810 | Chieftech 550 W
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS routerek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Milyen routert?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest