Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
apevia
aktív tag
Üdv.. Igen, amikor meg vettem ki próbáltam hogy milyen a játék és hogy hogy megy az akkori gépemen !
És tudom hogy 60fps alá nem nagyon ment !30fpsel nem lehet játszani !
Nem tud valaki valami meg oldást
Minden jót !
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
Anonymus X
tag
Biztosan jól emlékszel, hogy 60 fps-sel játszottad? Én úgy tudom, hogy a játék 30 fps-re van korlátozva, csak mókolással lehet rábírni nagyobb fps értékre, viszont ekkor technikai gubancok jelennek meg.
Ugyanaz, ugyanolyan, ugyanannyi, ugyanakkora stb. szavakat egybeírjuk, amennyiben hasonlóságot, egyformaságot fejezünk ki velük.
-
apevia
aktív tag
Helló , Steamon lehet Pachet törölni ? mert szerintem az lesz a gond ! mert a far cry 3 nál is az volt !
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
apevia
aktív tag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget .
Minden Jót !
-
-
apevia
aktív tag
Hát Nem tudom , -npd -str -nonv most így másoltam be... És 24-fps van !
-
apevia
aktív tag
Ha így be másolom "-npd -str -nonv" akkor nem indul el a játék . :S
-
Bjørgersson
félisten
Steam fórumon ezt találtam, elvileg megoldja a problémát.
1. Go to X:\Program Files\Steam\SteamApps\common\L.A.Noire
2. Run LANLauncher.exe
3. Open "Options"
4. Type at the bottom in command line "-npd -str -nonv" (that's without the "")
5. click op OK
6. Launch your game in steam
7. The lag is no more!Nem tudom mit csinálhat az a három parancs, de egy próbát megér szerintem.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
apevia
aktív tag
Igen ! Talán még a Pach a hibás ?!
[ Szerkesztve ]
-
-
apevia
aktív tag
így van most ! De ha le húzok mindent minimumra akkor is 30fps van ! Amikor meg jelent akkor vettem meg.
Akkor egy i3-530 volt meg egy gtx 570esem és 60 alá nem is ment .
Most i7 2600om van Gtx 780al és 30fpsem van ! Gondolom itt a konfig a ludas !
-
apevia
aktív tag
Meg nézem ! . Köszi a tippet .
[ Szerkesztve ]
-
-
apevia
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám van hogy felrakom a játékot ! Elindítom és Beállítástól független 30fpsem van a menüben meg 60fps .
A játék Steamos . !
Ez miért lehet ?
-
Chapel
addikt
Ma jelent meg, megvette már valaki??
Megvenném eredetiben, de anno a Gta 4-et is megszívtam, hulladék pc port volt így várni kellett patchra, hogy egyáltalán elinduljon.....ezt most nem vállalnám be így kérdezem hogy aki megvette annak fut rendben??
Fotó: https://www.flickr.com/photos/mr_chapel/
-
félisten
-
tdk.112
aktív tag
-
WonderCSabo
félisten
Vártam ezt a játékot már, remélem télleg annyira jó lesz, mint a trailerekből látszik!
-
Mappa
addikt
-
félisten
mi lenne, ha a trollok etetese helyett leirnatok, hogyan fut a gepeiteken a jatek?
engem erdekelne, de tartok tole, hogy a gepem nem nagyon fogja dijazni -
havasa
aktív tag
válasz Winner_hun #1 üzenetére
Nem sok értelme van a gépigény magyarításának, felsőfokú angol nyelvtudás nélkül felesleges nekiállni a játéknak. (egy kicsivel középfok felett beszélek és jó pár helyen szenvedtem vele)
Commodore 16 Hyper-V cluster
-
GegeWarrior
senior tag
A játék azért megérne egy igényes magyarítást Lehet akkor én is beruháznék rá.
REKVIESZKÁT IN PÁCSE!
-
Srodney
senior tag
de jó,alig vártam már,ebbe a korszakba öltöztett játék elég kevés van,mafia1-2,godfather1 nem lenne rossz ha nagyobb lenne a választék
-
gab1ka
senior tag
Mintha most egy olyan cikk került volna ki egy magyar nyelvű oldalra ami külföldiül van.Ha pl a prohardveren kijön egy friss "A nagy 2011-es CPU összehasonlító tesz" akkor azt el se olvassátok mondván "egy processzor tesztnek jobban örültem volna" ? Ez az egész csak szájkarate a semmiről, de valljuk be amennyire nonszensznek is tűnik annyira az is az első hsz. ami kiváltotta.
-
imibogyo
veterán
válasz Szergely83 #15 üzenetére
Szerintem meg totál nem illik ide a mondandód. Az alap felvetés sem hordozott semmit a mondandódból. Amúgy ha a PH-Team készítene játékot, akkor még lenne is benne valami.
De amíg nem a Rockstar készíti a PH-oldalakat, és nem a PH-csapat készíti az új GTA-t, addig nem sok érdemi mondandót hordoz a hozzászólásod.
szergely83: Most más igen. De elsőre nem jött át.
[ Szerkesztve ]
-
Szergely83
tag
Persze akár egy játék magyarítást is számon lehetne kérni a cikk írójától/gamepodtól, mert mi a francnak írnak egy olyan játékról egy magyar portálon, ami magyar nyelven egyébként nem jelenik meg...
-
imibogyo
veterán
Bár a fordítás nekem nem okoz gondot és igazából nem is zavar, ha nincs valami magyarul is leírva, de azért Winner_hun nagy igazságot mondott ki. Ez egy magyar portál, ehhez kell igazodni. Aztán be lehet linkelni a külföldi forrást, ha az részletesebb.
anulu: sikítófrászt kapok a kényszerű félrefordítások miatt, aminek a nagy része abból jön, hogy "magyar portálon vagyunk" A baj, csak az, hogy ennek nem kellene következnie a magyar portálságból, ha igényes a szerző.
gab1ka:(kemény meghajtó terület) csakhogy nyugodtan aludj
Nyugodtan lehet szükséges merevlemez területnek fordítani. Nem kell ez a lenéző stílus. Lehet szépen fordítani és igényesen használni a nyelvünket.Továbbra sem értem mi a gond az alapfeltevéssel. Ha angolul akarok olvasni, akkor angol portálra fogok menni. És nem is csak nyelvtudás kérdése. Én is tudok olvasni három nyelven, ettől még jólesik a PH-n magyarul olvasni.
[ Szerkesztve ]
-
alcsa
senior tag
Ne osszátok már egymást. Kijelentette a véleményét, és egyből le van szólva, hogy hogy mert ilyet mondani.
-
RyanGiggs
őstag
Operating System = Operációs rendszer
RAM = Memórai
Video Card = Videó kártyaHa jól olvastam a többit már előttem lefordították!
-
gab1ka
senior tag
válasz Winner_hun #6 üzenetére
Azért nem írtam be a dedós felsorolásomba amiért a többi dolgot sem.Csatlakozom amúgy az előttem szólóhoz,ha neked ez a -amúgy ennél egyértelműbb már nem is lehetne- cikk okoz fennakadást akkor teljesen mind1 maga a játék.
(kemény meghajtó terület) csakhogy nyugodtan aludj..most már tudod hogy a játék 16 kemény meghajtó területet igényel mindezt GB-ben számolva..osszál szorozzál..
-
CriticalHit
őstag
válasz Winner_hun #9 üzenetére
csak normalis portolast kapjunk
"We are survivors. We control the fear and without the fear we are all as good as dead."
-
Szergely83
tag
válasz Winner_hun #6 üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy aki a hard drive space-szel nem birkózik meg, az mit kezd majd magával a játékkal...
@anulu: +1!
-
anulu
félisten
válasz Winner_hun #3 üzenetére
részemről, ha lenne angol része a PH családnak, inkább azt olvasnám. sikítófrászt kapok a kényszerű félrefordítások miatt, aminek a nagy része abból jön, hogy "magyar portálon vagyunk". az eredetit is túlnyomó részt értik az emberek (pl jelen esetben a HW követelményeknél), szerintem felesleges izzadságszagú fordítást csinálni.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
gab1ka
senior tag
Processor = ProcessZor
Intel Core 2 Duo = Intel Core 2 Duo
2GB = két gigabájt (bájtból nagyon sok mert giga ugye)
Micsoda lol ez te jó ég
-
qad
senior tag
Végre megjelent pc-re is. Azt hittem csak konzolra lesz, de látom a fiúk tudnak gondolkodni is.
-
anulu
félisten
miért is? nehogymár ennyi angol szöveg megértése is problémákba ütközzön...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Winner_hun
titán
A gépigényt igazán lehetett volna magyarítani...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest