Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz Dilikutya #45 üzenetére
Egyébként fájdalom, hogy feltehetően most is csak távolról és elnagyolva lesznek a konfliktus érdekesebb vonásai megmutatva. A navigációról írok (írnék) éppen, és olyan dolgokat találtam a léghajós hadviselésről, hogy még én is csak kamilláztam (léghajók azonosítása a szikratávírász egyéni "ütemei" alapján, rádiótechnikai hadviselés a használt frekvenciák zavarása által, stb.), pedig elég olvasott vagyok a korszakban és a témában...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Dilikutya
félisten
Milyen érvényeset kell mondani? Miért, kitalált jelenkori vagy jövőbeni konfliktusokról lehet? Sokan vagyunk, akiket érdekelnek ezek a régi háborúk, nekem sokkal izgalmasabb régebbi fegyverekkel csatázni történelmi helyszíneken.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Sinesol
veterán
Hatalmas hangulata van ezeknek a kèpeknek, vègre valami igazán erdekes az utobbi idők tucatfpsei után.
Kellemes meglepetès, hogy az utobbi idők halálunalmas, fantaziatlan tucatfpsei utàn vègre kapunk valami ertelmeset.[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz szupermacs #35 üzenetére
A Medal of Honor Allied Assault az egyik legjobb II. világháborús FPS a mai napig, nekem most is fent van a gépemen, sokadik újrajátszás van folyamatban. Ha az nem tetszett, akkor itt sem sok keresnivalód van.
Az isonzói csatákkal történelemórán is kellett találkozni, a Monarchia és Olaszország között zajlottak. De a csata a Gallipoli-félszigeten is igen közismert esemény.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
-
sad_Vamp
őstag
válasz gyuribácsi88 #38 üzenetére
miért van az a gyanúm, hogy 88 nem az születési éved jelöli?
TomCat-es videókkal példálózni...“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
aram01
nagyúr
válasz gyuribácsi88 #38 üzenetére
Ahogy a Fiam is mondta: Apa itt majd fapuskával harcolunk ugye?
Lesz majd tennivaló itt is.Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
addikt
Most őszintén, mit vársz? A múltkor olyan kommenteket olvastam, hogy azon vitatkoztak egyes emberek hogy mivel fogunk lövöldözni a játékban, hisz az első világháborúban még fegyverek se voltak.
Egyébként meg itt egy videó a sok okostojásról [link], egyetemisták, és fogalmunk sincs például arról hogy mikor volt a második világháború (nem az első, a második) emberünk szerint (a videóban) 1832-ben volt az az első világháború Ő is biztos nagyon szereti az űrharcot meg a crysis-t
A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.
-
aram01
nagyúr
Nagyon várós már
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
davidsone
addikt
Meglesz a hangulata, de jó is lenne egy ütős kampány alá...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
MageRG
addikt
válasz szupermacs #27 üzenetére
Azé' bakker, mert ez egy nagyon kevéssé feldolgozott, de történelmileg jelentős konfliktus.
Az itteni kommentek nagy részéből is leszűrhető, hogy a zömnek lövése nincs róla.
Isonzo-ról, Gallipoli-ról, a galíciai hadszíntérről mennyien hallottak?Az elavult fegyverekről meg annyit, hogy Colt M1911. Na mikor lett rendszeresítve?
"What is bravery, without a dash of recklessness!"
-
negyedes
addikt
ritka az 1 vh jo jatek, ha teged nem erdekel a tortenelembol merito jatekok nem baj, de semmi ertelme fikazni.
anno cod, mohaa, bia, stb tobbszor is vegigtoltam.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Dilikutya
félisten
I. világháborús játék konkrétan a Codename: Eagle óta nem volt AAA kategóriás. Ott a Verdun, ami csak multis, vagy egy vámpíros horror FPS, meg egy gagyi RTS, ennyi az összes I. világháborús játék.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
dabadab
titán
válasz gyuribácsi88 #28 üzenetére
"Elég sokan várják, míg a kitalált kor, és ugrabugra fosra már a gyerekek sem kíváncsiak."
Tehát mivel nem kiváncsiak a kitalált korra meg az ugrabugrára, ezért egy olyan játékot várnak, ami egy kitalált korban játszódó ugrabugra
DRM is theft
-
válasz Raysen623 #20 üzenetére
Csak, hogy a Battlefront-nál, ha már mindenhol azzal pedáloznak a fanyalgók, egy teljesen más réteget is meg kellett célozni, nem hiszem, hogy egy keményvonalas BF-nél abból építkeznének.
(#27) szupermacs neked ott lesz az új COD meg a Titanfall2. Mondjuk ez utóbbira én is kíváncsi vagyok, mert az első részben is voltak amik tetszettek. Egyébként manapság ezek a kitalált technikák is csak mind-mind kliséhalmazból előkotort próbálkozások.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
szupermacs
veterán
válasz gyuribácsi88 #28 üzenetére
Ok.
-
addikt
De sok bajod van. Nem ez az egy játék fog megjelenni idén. Nem veszed meg és kész, a híreket meg nagy ívben kerülöd, és máris megleled a lelki békédet.
Elég sokan várják, míg a kitalált kor, és ugrabugra fosra már a gyerekek sem kíváncsiak.
-
szupermacs
veterán
Lesz benne űrcsata és lehet benne kockákból építkezni? Mert ha nem, akkor gagyiiiiii.
Egyébként nem tudom mit van úgy oda mindenki a világháborús témáért. Tudnak még újat mutatni? Nem készítettek már minden csatából milliónyi játékot? Mi lesz ebben, ami a többiben nem? Sáncharc? Mustárgáz? Valahogy engem jobban leköt egy kitalált kor és kitalált technológia, mint ezek a már agyon ajnározott világháborúk. Mai napig minden nap erről szól egy csomó újságcikk, műsor, játék, film, stb.
-
Trevize1987
aktív tag
Amúgy tudnak majd válogatni fegyverekben: WWI weapons
-
Dilikutya
félisten
Vagy a régi CoD és MoH részekben a mai napig használt BAR, ami M1918 néven lett rendszeresítve 1918-ban. Meg akadt még jó pár hasonló fegyver, olyanok is, amiket még a háború előtt kezdtek el használni. Az is igaz, hogy ezek azért még nem könnyű gyalogsági fegyverek, mint a II. világháborús MP40, MP44, vagy a Thompson, az elterjedtek a különböző puskák voltak.
Viszont ez így is lehet izgalmas, ha gyalogosként kell túlélned géppuskatűzben egy rohamot. Nem csak lövészárokásás volt az I. világháborúban, valamiben csak meghalt az a sok ember. Lesz tank, repülő, hadihajó, nem lesz falon ugrálás, lehet ebből jó játékot csinálni, én már évek óta mondom. Szurkolok a sikerének, ha egyjátékos módja is lesz, hátha bevállalósabbá tenné történelem szempontjából a kiadókat. Ha csak multi, felőlem bukhat hatalmasat.
-
félisten
ToMmy_hun leírta a lényeget. A BF sorozat az elejétől fogva egy árkád lövöldözős játék volt, sose akart több lenne. Volt ezer és egy realistább FPS multi játék, de valahogy mindig csak rétegjátékok maradtak. Az átlagos játékosoknak tökéletesen megfelel a BF sorozat, és ahogy a Battlefront-ot, ezt is a grafika fogja eladni. Ez ilyen, fogadd el...
-
ToMmY_hun
senior tag
A Battlefield soha nem volt szimulátor, mindig is árkád jellegű lövölde volt. Amennyiben neked szimuláció kell, akkor másfelé keresgélj, én az Arma sorozatról tudom, hogy jobban közelíti a valóságot, mint ez. Amúgy nem tudom milyen ugrálásról beszélsz, melyik BF-ben van értelme ugrálni?
C programmers never die, they are just cast into void.
-
Raysen623
addikt
Na ez az a hangulat amit soha nem fogunk látni a jövevényben. Álmok és óhajok csupán semmi több... Ismerve a moslék EA idiotizmusát ezeknek talán töredéke lesz megvalósítva, minimál hülyebiztos tartalommal és modolhatósággal. Már a Battlefront-nál is látszot melyik irányba akarnak elmenni a sok hülye tizenéves vérpistike miatt. Ez az ő igényük, nem a miénk, akik szeretnének komolyabban is játszani nem csak puffogtatni a nagy semmibe. Ahelyett hogy tényleg hozná a háborús harcmodor nehézségeit a játék ez is egy árkádos fostenger lesz, ahol szarrá ugrálhatja magát mindenki miközben lövöldözik minden irányba és csodák csodájára osztogatja majd a fejlövéseket... remélem nem lesz igazam, de félek itt is a grafika adja majd el a játékot 0 tartalommal.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Frigo
őstag
Van új teaser is
Amúgy ha valakit érdekel és jó az angolja annak ajánlom a youtube-on a The Great War (ez volt a hivatalos neve a WW1-nek a WW2-íg) csatornát , heti rendszerességgel követik a 100 évvel ezelőtti eseményeket rengeteg érdekes infó van a korabeli technikáról ,történelmi személyekről csatákról stb.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz NandorHUN #15 üzenetére
A "rozoga" járműveket abszolute nem értem. Az elavult fegyverekre meg még inkább csak elkerekedett szemekkel tudok nézni. Gondolom játszottál már II.Vh-s fps multival. CoD / Mohaa vagy az eredeti Battlefield 1942. Ott a legtöbb küzdő félnek milyen fegyverei is voltak? Kar98, Lee-Enfield, Mosin-Nagat... Mind olyan fegyver, amely az I.Vh-ban is már hadrendben volt (Kar98 esetében mi is a 98? Oh, 1898... ). Ha a II.Vh-s játékokban ezen fegyverek megfeleltek, akkor itt mi is lenne a probléma?
-
M5Norbi
őstag
Jó lesz ez
Adtak már ki hozzá gépigényt?
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
NandorHUN
addikt
Tényleg hangulatos, de nem tudom multiplayer mennyire lesz megoldott ilyen rozoga járművekkel és korszerűtlen fegyverekkel.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
zed1983
őstag
Nagyon várom már
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Kampó
senior tag
legközelebb majd a föderációs hadsereg meg az indiánok lesznek terítéken XDXD
AMD volt AMD van AMD lesz
-
Gusztáv
addikt
Mindig is csodáltam, akik így tudnak festeni/rajzolni/vagy számítógépen alkotni. Azt sem tudom megmondani, hogy készülnek ezek a képek .
Laci
-
DrTroglodyte
tag
Remélem, easter eggként A. Hitler káplár is ott lesz egy lövészárokban, és pofánvághatjuk egy gyalogsági ásóval.
Mondjuk igazából gáztámadásban ideiglenesen megvakult, úgyhogy akár azt is belevehetik, nem tudom mennyire lesz történelemhű. -
addikt
Idén nekem nem is kell más
-
addikt
Jó lesz ez..Az első BF, ami felkeltette az érdeklődésem.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
félisten
Baromira nem hozott lázba korábban ez az I.vh-s koncepció, viszont most a zeppelin-eket, meg a duplafedelű röpziket elnézve lehet, hogy mégis érdemes lesz odafigyelnem erre a címre.
Csak ne legyen belőle Battlefront.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az éra, meg maga a játék személy szerint engem annyira nem izgat, de a képek jól néznek ki.
Live-Die-Respawn
-
elithun
őstag
Várós.
A modern kori hadviseléssel sincs problémám, de örülök, hogy nem a rivális jövőbeli vonalát követik.„Minden egyes tapasztalat közelebb visz a megértéshez.”
-
Hallosz
senior tag
Végre! Elég már a futurisztikus fegyverekből, és a szuper ugrásokból.
Ha csak annyira hangulatos, mint a BF1942, akkor vevő vagyok. -
Mister_X
nagyúr
Remélem, hogy majd a teljes játék is ad hasonló hangulatot, mint ezek a képek.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Noblechairs Icon black (Karácsony előtt olcsóbban!) A gamer székek királya!
- ASUS MAXIMUS VIII GENE Z170 Alaplap!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest