Új hozzászólás Aktív témák
-
wii90
tag
válasz DrTroglodyte #7 üzenetére
Érdekes, véleményem szerint érzékelhetően megnől a kereset a kinect iránt legalább is kis hazánkban számtalan barátom van akik nagy sajnálatukra és kis panel lakásuk végett nem ruháztak be kinect-re. Nekem hála Istennek semmi gondom a helyhiányban.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Erről senki nem tud semmit?
Elvileg már megjelent 09.13-án.Megrendelném, de amíg egy tesztet nem látok róla, elég lutrinak tűnik.
Pl.:1, nem e lesz érzéketlenebb a Kinect?
2, nem e kell nagyobb fény a használatához?
3, ha jól látom a távolságérzékelő nem kapott lencsét, így marad e az eredetileg elképzelt pontosság? -
Misály
addikt
Nekem ugy tunt hogy nagyobb latoszoget general, ergo pont hogy multira ok. Az enyem pl tok jol uzemel singlebe 150 centirol is igaz mellmagassagban van.
-
FefeeX
veterán
Még a MM-ban, egymástól messze is gyakorta egymásnak ütköztünk... Mondjuk otthon sem volt ennél rosszabb a sztori, kisebb helyen hasonlóan elfértünk ketten...
Nem single player, csak kell hozzá hely, amúgy meg sajna ha a két ember közel megy egymáshoz, néha összekeveri a cucc, melyik kié... -
DrTroglodyte
tag
Nyilván nem azért van ekkora helyigénye a Kinectnek, mert az MS csak egyféle optikát kapott a boltban.
Ez a kütyü tipikus singleplayer cucc, multiban ilyen közelről tuti folyamatosan pofáncsapdossák majd egymást a népek. -
- = Zk = -
félisten
persze, ha sikerűl bedobni a kulát a budiból, egyenesen a kinectre.
vagy esetleg olyan játékot szeretnél, amit a budin űlve, netán állva is játszhatsz?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
addikt
Tetszik! Ha jó vélemények születne róla, talán beszerzem mert pici a szobám vagy túl sok a könyvem.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Def26
félisten
Biztos vagyok benne, hogy egy csomó hibát okoz ez a kütyü. Nyko amúgy is okozott már problémákat ezzel. Valahogy nem bízom ebben a cégben.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
kapeti07
senior tag
Ezzel a kütyüvel már a budiban is tudok majd kinect-ezni?
Xbox: kapeti
-
ribizly
veterán
Hát ez a tipikus B**D meg MS, hogy direkt olyan optikát tettél nekem arra a K****A Kinect-re, amitől nem elég a szoba mérete... De vehetek hozzá kiegészítőt, mint ahogyan azt tehettem a kábelénél is...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AI a játékokban és azon túl
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- alza vélemények - tapasztalatok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Nintendo Switch Oled + kontroller
- Xbox 360 Játékok
- Xbox Series / Xbox One lemezek - akár INGYEN FOXPOST - HOGWARTS LEGACY - DIABLO - AC STB.