Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Minecraft
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Főleg hogy ezek az új konzolok gyakorlatilag színtiszta PC-k lettek.....erre csak 8 évet kellett várni...a többit már le sem írom! Én egyébként talán ezért veszek végre konzolt, mivel ezek már elég combosak és nem kell vízfesték grafikával játszanom legtöbb esetben...(tisztelet a kivételnek)...PC marad, csak már nem kell olyan erőset vennem belőle elvileg...ugye a konzol nem tud futtatni tervezőprogramokat, de nem is ez a célja
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Taposo
aktív tag
Akinek nincs PC-n valami kedvenc játék sorozata ami exkluziv lenne vagy esetleg valami lövölde (BF/CoD) annak a pc tényleg csak szopás, én drukkolni fogok mindig is mindkét platformnak, ezek a GUERRILLA-s srácok meg brutálisak, ha az első játékuk igy fest az új konzolon akkor a 2-3 év múlva érkező KZ4 - től szerintem elvérzel az orrodon keresztül, sőt ha jól tudom lesz egy teljesen új játékuk is HAJRÁ
-
Mister_X
nagyúr
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a "színtiszta élvezet" csak bizonyos kompromisszumok mellett valósul meg. De ez lehet nem lesz jelen nextgennél. És ott vannak az exkluzívak.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Freiherr
őstag
Szerintem sem.
Az az igazság,nincs már kedvem gubbasztani a monitor előtt,és évente beletolni egy jelentősebb összeget a gépfejlesztésbe,meg pöcsölni telepítéssel,driverekkel stb.Konzol+egy 40"-es tv,és problem solved évekre,csak a színtiszta élvezet sallangok nélkül.
Back to the future
-
danikollar
őstag
Az összes Killzone eddig minőségi játék volt, úgyhogy ez is biztos az lesz!
-
Freiherr
őstag
Egyre inkább érlelődik bennem az elhatározás,hogy kiszállok a pc-s szopórollerből,és átnyergelek konzolra.
Back to the future
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Karcmentes, lemezes Playstation 5 eladó
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest