Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Ergo nem is ennek a topicnak a témája, menjünk a procis topicba.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
Ha tovább tart bizonyos hőt elvezetnie hatékonyan, akkor én arra jutok , hogy rosszabb is lesz, de ha jöv héten kerül a kezembe két hasonló Ivy vs. Sandy megcsinálom én ezt a tesztet , ezen ne múljon.
De mint írtam már fentebb is, i5-2500K és i5-3570K esetében eldőlt a meccs... Ivy leszerepelt nálam
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
What?
miért lenne tökmindegy?
A kis házban szerintem nem tud olyan hatékonyan távozni a hő / kérdés mivel hűti az ember / és hamarabb lesz melegebb mintha egy nagyobb házban lenne, ahol könnyen átszellőzik a kuckó...
-
Graphics
Jómunkásember
válasz #72042496 #41 üzenetére
Nem fontos a tuning, ha fontos lenne ,akkor feszültséget emelnék és miegymás
Alapórajelen sem jobb a helyzet, és ez sajnos általános tény , nem egyedi eset
Azért említettem a 4,2Ghz-et hogy lehessen látni, ugyanazok a körülmények voltak.
Jók az Intel procik, nem sározni akarom egyiket se, csak az Ivy megoldása ebből a szempontból olcsóság felé hajlik... és a profitmaximalizálásra. Ez az ami nekem nem jön be.
-
Graphics
Jómunkásember
Ha mindkét proci hőfokot megnézem mondjuk tegyük fel Aida64-gyel, CoreTemp-pel, és RealTemp-pel, és ugyanolyan körülmények adottak, és tapasztalok köztük 10 fok különbséget, akkor az 10 fok
És hogy miért baj? Ha valamit csináltak és az relative köztudottan rossz ebből a szempontból, akkor a kérdésedre a válasz már adott
Drágább, a teljesítmény pedig nem nőtt annyira, hogy ezt ekkora hőfokemelkedés indokolttá tenné, főképp ,hogy a gyártástechnológia is fejlődöttBármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Töki bácsi #31 üzenetére
Én sajnos nem tűröm meg
-
Graphics
Jómunkásember
Sajnos én az Ivy Bridge-ben csalódtam... így a nyugdíjazás nem gond ...
Nem hoz akkora gyorsulást a Sandyhez képest, illetve jelentős hőtöbbletet viszont igen,, hiába kisebb a max TDP..
-
Graphics
Jómunkásember
Szerintem ez csak ilyen névleges temetés...
A két proci között elég halvány órajelkülönbség van.
Felskálázták és kész ja meg más feliratot kap és dobozt és még csak anyagi ráfordításba se kerül nagyon
"ugyanis már elérhető a 100 MHz-cel nagyobb órajelen működő Core i5-3470S, ráadásul megegyező áron, így a Core i5-3450S-t nincs értelme megtartani"
@csucsbicep: no comment
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.70GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.60 GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- Garanciális AMD Ryzen 9 9950X 16-Core Box Processzor
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest