Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
Fene essen bele. Én meg itt várom, hogy mikor folytatódik végre. Remélem hamar jönni fog, nagyon bejött az első rész.
-
BlackSoft
addikt
Többek közt nekem is megvan (azt hiszem egy fejlesztő tárhelyéről) a második rész teljes egészében, pontosabban egy fejlesztői verzió, amiben még sok hiányosság van, nincs meg minden felirat, egykét párbeszéd kimarad, interakciók programsorokra vezetnek vissza, pár textúra nincs stb stb stb...
---------> Számítógép szerviz III.Kerület | https://hardverguru.com <---------
-
Notalab
tag
Nagyon jó játék, szuper hangulata van.
...
-
XharX
aktív tag
Ez szomorú hír, a játék elég kellemes meglepetés volt, várom már, hogy teljes legyen
-
Televan74
nagyúr
-
-
iTzTiGeR
tag
Resident Evil: Revelations 2 megjelenési dátumai valahogy barátságosabbak. Ha már epizódikus akkor tényleg inkább 1-2 hetente legyen kiadva. Az alapból tervezett 6 hét sok szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
KisDre
senior tag
Nekem csak az időrészével van bajom. Egy sorozat általában hetente jön új résszel, ez meg 3 havonta vagy mennyi? Ez már szerintem az-a határ aminél kicsit kizökkenünk a történetből.
KisDre.artstation.com
-
TESCO-Zsömle
félisten
Minden késik...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrhitoshi
veterán
Ez lesz az új játékfejlesztési mód ? Megcsináljuk a játék elejét, és szépen csorgatjuk a többi epizódot. A Dreamfall Chapters: The Longest Journey is ilyen rendszert alkalmaz. Bár kétségtelen előnye, hogy nem kell annyit várni a játékra. Egyébként minden epizódot külön kell megvenni ?
PS4
-
Sident96
tag
Korábban kiszivárgott folytatás? Hol, mi?
-
pigster
senior tag
Időmanipulálós kalandjáték. Lehet, hogy már meg is jelent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest