Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- EA Sports WRC '23
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PlayStation 3
- Marathon (2025)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sheriff.crib
tag
Most ezt kicsit megcáfolnám, ha nem haragszol
Azért van tele a padlás, mert mindenki egymást majmolja, illetve nem tudnak újjat hozni...Ezért van tele a padlásMég ezernyi hely, történet nincs feldolgozva....(ha egy kicsit erőt vennének magukon a kedves készítők, akkor kurva jó dolgokat lehetne kihozni a második II.vhból)
szóval nem kéne ennyire elásni!."Éééérteeem????"by Mackey
-
iSonic
addikt
Remélem meglesz a régi MOHAA-s hangulat..
-
8nemesis8
veterán
Elég komoly grafika, hardver is biztosan kell alá, de valószínűleg nem bánjuk majd meg, ha feltesszük.
-
JanR
addikt
A kepek nagyon tetszetosek, csak a jatek elmeny / sztori / hangulat is az legyen
-
Kobe
veterán
a modern háború visszaköszön a játékokban is, ha a közel keleten a valóságban is olyan töltényt használnak lassan ami a célpontot emgkerülve bemászik a seggén és jön ki az orrlyukán, akkor nyilván olyat licenszelnek majd a játékba is. Nekem ez nem adta, meg az egysiku bódéharc az épületek között. Persze 2001 óta ez a terrorista elháritosdi a felkapott, de pl a MoH sorozatot egyáltalán nem tudom hozzátársitani. CoD2 ben irdatlan sok időm feküdt multiban, de ugynúgy nem tudnám elképzelni hogy egy MW2 vel és az ionágyukat használó swatosokkal élvezetesebbet lehet lövöldözni mint mohaa ban sniperkedni pl.
Igazából az zavar, hogy ezek a játékok mennyire 2pólusuak voltak, német amcsi oldal és ennyi, najó, cod2ben már volt a ruszki kampány is, de én pl tényleg kiváncsi lennék egy Brothers In Arms szerű feldolgozásra a német oldal szempontjából, vagy esetleg egy afrikai hadműveleteket tartalmazó kampányra. Ezeket még 5-6 game után sem aknázták ki -
Kanczy
veterán
Tüzet amíg világ a világ, senki nem fog tudni élethűen ábrázolni. Láttunk már ennél jobbat, de szerintem ilyen apróságok miatt felesleges panaszkodni.
Más : Szerintem minden modernkori shooter a Doom koppintása...
Meddig akarjátok még folytatni az "úbáz, ilyet már láttunk" kórust? Nagyon unalmas, hogy minden sandbox játék GTA, minden stratégiai játék Age of Empires vagy C&C, és minden kalandjáték Tomb Raider utánzat.
-
feka007
veterán
BF2-ben több száz órám van, úgyhogy ezt felesleges volt beírnod..
Én amúgy is azt mondtam, hogy a CoD elterjesztette a modern színteret, nem pedig kitalálta, sztem nem olyan nehéz ezt megérteni..
Ezzel meg igenis az MW2-nek akarnak konkurenciát csinálni, és elkerülhetetlen az összehasonlítás, akár tetszik akár nem.. Nem kell ahhoz a Jupiteren játszódnia 2500 AD-ben, hogy ne lehessen vmennyire is koppintás..Én a multira kíváncsi leszek, mert azt a Dice csinálja, biztos jó lesz.
-
SPY0817
aktív tag
Egy valamit nem értek... Bf sorozatból a 2.részt már mindenki elfelejtette? Hogy az miről is szólt? Hja hogy Irak? mai kor? Hát igen mint kiderült pár neves újság erre már nem emlékszik mert a cod4 ben nagy mérföld kőnek mondták hogy "jelenkori lövöldözés és elsőként szakít a cod a 2.VH val" hát ez azért nem így van még a cod4et el se kezdték a tervezők már a Bf2 rég kint volt... Szóval ezek után ne mondja senki hogy a codról van koppintás Bf .. meg a Moha.. mert ez nem így van.. Én nagy cod fan vagyok.. még mielőtt bárki bármit mond de a hülyeség az szúrja a szemem..
Amugy a képek szépek akárcsa a BC2-t látnám
viszont az a tűz tényleg érdekes
-
Fortissimus
őstag
jol nez ki, varjuk szeretettel
-
romero28
senior tag
rá is fér egy kis vérfrissítés a játékra . nekem nagyon tetszenek a képek .
-
-
Kobe
veterán
én vagyok az egyetlen akit baromira nem tud megmozgatni ez az ultramodern közel keletes csunyaafgános lövöldözéses téma ? medal of honorból 10x szivesebben láttam volna egy világháborús, vagy vietnami témájú cuccot, másnak az a lerágott csont, nálam ezek a hiperszuperbrutáls swatos amcsi keményköcsög vagyok megyek jól szétlőni binladen seggét feeling nem adta már MW1 ben sem
-
aram01
nagyúr
jó játék lesz ez uraim kár is vitatkozni rajta
-
Xaels
félisten
Egyet értek veled. Lehet, hogy MoH meg minden, de sem a képek nem varázsoltak el különösebben, sem ez az ötlet, hogy modern legyen ez is. Valahogy nem tudom elképzelni mit tudnak letenni Multi terén az MW1-2 és a BFBC2 mellett újonnan. Mellesleg a DICE a BC2 multijával (sztem az utóbbi idők egyik legjobban összerakott játéka a csatlakozási hibákat leszámítva) foglalkozzon ne ezzel, annál jobbat nem hiszem, hogy tudna produkálni, bár lehet a konzolos casual réteg a célba vett vásárló közönség...
-
feka007
veterán
A vak is látja, hogy az MW1-2-vel akarnak versenyezni, és a játék is abból merít, kár tagadni...
Ettől még lehet jó nem azt mondom, de jobb lett volna ha vmi újjal állnak elő, pl. környezetben, mert ez az afganisztáni hadszíntér már el lett sütve az MW1-2-ben (1-ben ha jól emlékszem inkább Irak és környéke volt, de 2-ben az volt).
Nem ők szarták, de ezt a modern témát ők hozták be tulajdonképpen a háborús fps-ekbe (tudom, volt már előtte modern játék, de mióta megjelent az MW1 nem is volt más fps modern koron kívül szinte), úgyhogy mondhatni ezt a témát pk szarták -
P00By
nagyúr
Vajh ez ingame? Érdekes ez a tűz
-
Roxbury
őstag
-
elithun
őstag
Az utolsó kép ijesztően valóságos. Tetszik!
-
yakuza.tora
addikt
Az utolsó kép olyan, mintha valamilyen Paramount film kezdődne.
-
EczkE
veterán
Nem rossz, nem rossz.
Kifejezetten tetszik. -
AXisBOLD
addikt
csak eredeti legyen könyörgöm, ne MW2 koppintás, mert akkor egyből mehet a kukába.
(#16) Zoli1222: meg a tökünk, amíg nem jön valami nagyon eredeti újítás. qurva jó az arcképed. én ezen vaciláltam, de a végén Jimi győzött.
-
válasz
bishoplogan #15 üzenetére
Sajnos tenyleg ev vege fele jon csak, nem husvetkor.
[az Amazon szerint egész pontosan október 29-re van datálva a Medal of Honor megjelenése.]
-
-
Hat ez *urva jol nez ki!
Az elejetol fogva medal of honor fan vagyok.
-
aero.
veterán
Várom szeretettel! Nálam az Airbone balul sült el. Kíváncsi leszek erre.
Most visszaemlékszem milyen jó volt régen az Allied és a Pacific Assault. -
Roxbury
őstag
Már várom nagyon!!! Jók a képek!
Ebben remélem normális fegyverek lesznek lelicenszelve (képek alapján igen), mert mostanában sajnos nem nagyon divat
-
BalaNce87
addikt
Hát ezt én se értem, ennyi erővel az összes fps ami a mai hadviselést alkalmazza az cod copy, fura egy elmélet.
Medal az amúgy is előbb jött ki és mondhatni akkor a cod1 az a MohAA-nak a copyja, tudom hogy azon is dolgoztak az iw-sek, de hát különvállt egy két tag, megalakult az iw, és csináltak call of duty néven egy copyt. Mondjuk a Medal of honor 2 is már nagy game volt akkoriban ps1-re, rengeteget multiztunk vele osztott képernyőn
-
Sicilian
addikt
Jól néz ki...
-
Tomate
veterán
Ha ez ingame akkor nem rossz.
-
feka007
veterán
Sztem jobb lett volna egy 2. vh-s rész, ha már MoH, de persze most a CoD-ot muszáj kopírozni..
-
menalcas
őstag
"zseniális Bad Company második rész" ez azért nagyon nagy túlzás, a játékkal sem vagyok teljesen kibékülve, illetve azzal sem hogy a játékosok még most sem igazán tudnak vele normálisan játszani, több hibából kifolyólag
-
_Voyage_
aktív tag
Amúgy a szerző mire gondolt ünnepi szezon alatt?
Márc. 15, húsvét, aug 20., karácsony?ünnepi szezon alatt megjelenő
-
teeem
aktív tag
Szép, szép, szebb a napnál. Na jó azért annyira nem. Pl ott az ötös képen az miféle tűz akar lenni?
De egyébként meg nagyon várom, a külseje nem igazán érdekel. Jó lenne ha kicsit feltornáznák végre a Medal of Honor nevet.
-
iZed
aktív tag
ennek vajon megtudjak e oldani a multijat a dice-os sracok?
-
Zoli1222
őstag
Nah! Erre nagyon kiváncsi leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Szám szerint 10 új kép érkezett a Medal of Honorból.
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Hibás? Dell 7410 laptop (13,3FHD/i5-G10/16GB/256SSD/Good)
- Kedvező ár! Lenovo ideapad 320 laptop (15,6FHD/I3-G7/4GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Lenovo X1 laptop-tablet (13,5-3K/I5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest