Új hozzászólás Aktív témák
-
wilddog
tag
Ahhoz képest, hogy : "olcsó (Budget) kategóriás játék", ahhoz képest a video alapján elég jónak ígérkezik. Szerintem a Turok-nál jobb lesz.
Ha valamilyen játék B-kategóriás, akkor a rá adott szakmai - értékelési pontszám gondolom 5.0-nél nem lehet több...(ha 10 a maximum)? -
Kikay
csendes tag
Én speciel örülök minden új játéknak ps2-re
-
Laci_a_Paci
tag
Nekem eléggé tetszik. én valahogy csípem az ilyen dinovadászós dolgokat. Kb olyan mintha ufokat gyilkolnánk, csak ezek léteztek is bár az ürlények is vannak valahol az tuti de h itt nem...
-
Picturemaker
őstag
Első blikkre tetszetős, de kár, hogy nem lesz PC-re. Legalább egy portot csinálhatnának.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
twollah
nagyúr
Egy probat talan meger a jatek.
-
CptMisi
őstag
válasz TazLeacher #3 üzenetére
szintén
You reap what you sow, Artyom: force answers force, war breeds war, and death only brings death. To break this vicious circle one must do more than act without any thought or doubt.
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem a dinók sokkal szebbek, mint a Turokban. Annó gondolkoztam, hogy azt beszerzem, de néhány videó után nem tetszettek a dinók, nagyon műnek tűntek. Itt szerintem korrektek. Nem tudom árban mit fog itthon jelenteni a "budget", de várjuk.
Hopp, most vettem észre, hogy nem jön PC-re...akkor sajna dobtam.
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
Na végre , jó kis játék lesz ez .
-
mad1
veterán
Turok szisztema,Mindenesetre,en varom.
Ne szemetelj ! = Steam
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- LG LCD és LED TV-k
- Poco X6 Pro - ötös alá
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sony Playstation 5 Slim Lemezes 1TB Tárhely, Bontatlan, 2 Év garanciával!
- Asus ROG Ally Z1 Extreme 2026 novemberig garis kézi konzol handheld PC mint az új!!!
- Nintendo Switch Lite 32GB + 128GB SD kártya CFW okosított + tok + üvegfólia
- Bezámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox 360 Játékok