Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Én anno a Trespasserrel játszottam, ami ehhez hasonló. Ha attól jobb lesz a grafika, akkor kipróbálom
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
csaabz
őstag
Imádtam a filmeket, akármilyen is lesz a grafika a végleges változatban, kipróbálom...
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Gomez86
őstag
Kíváncsi vagyok hogy erre ki lesz ténylegesen vevő...
(#2) Góliát:
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
Dany007
veterán
válasz callmeakos #13 üzenetére
Ennek tükrében reális persze.
Csak hát 2011-et írunk és a konfig amit írtál kb 5-6 évvel ezelőtti átlag szint. Így nem csoda, hogy a grafika is ennek megfelelően alakul.Hiszen kiadhatnának Quake2 szintű grafikát is P2-es minimum konfiggal, attól az még nem lesz modern és nem fogja megállni a helyét 2011-ben.
[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Mielőtt mindenki fikázza a grafikát, nézzétek már meg a gépigényét is:
Minimális gépigény:
CPU: 1.8 GHz Pentium 4 or equivalent
RAM: 2 GB RAM
VGA: ATI or NVidia card w/ 256 MB RAM
DX: Direct X 9.0c
HDD: 2 GB Space Free
Hang: Direct X 8.1 sound deviceEnnek tükrében ez reális grafikai szint.....
Ráadásul a Jurassic Park sosem volt ótvar film....All→M8
-
capulet75
addikt
De sz@rul néz ki.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
Sirandrish
legenda
A hangok jónak tünnek..más nem derül ki számomra
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Dany007
veterán
Hát nemtudom...
Így első ránézésre olyan 2006-2007-es szint, de lehet sokat mondok.
Múltkor volt egy a játékmenetet bemutató videó, elég hosszú. Na az nekem igen lehangoló volt. Olyan gyermeteg megoldások mintha körökre osztott lett volna stb... Persze fanoknak ajánlott, de másnak felejtős.
Mondjuk én spec. nem vagyok meglepve. Mondjatok egy igazán jó filmet, amit játékból készítettek, vagy egy igazán jó játékot amit filmből. Mert én egyet se tudok.Egyértelmű, hogy két kategória (film / játék) másképpen szórakoztat. Ezért nehéz egy jó filmből jó és eredeti játékot készíteni. Ahogy egy fps játékból se lehet igazán filmet készíteni. Jó példa erre a Doom. Egyszer nézhető kategória, de az alapstory meg az egész bemutatása gagyi. Nem véletlen, hiszen a játék arról szólt, hogy mész és írtasz. Többé kevésbé. Ezt körülvette egy gyengécske történetféle, hogy azért mégiscsak legyen indok az írtásra aztán kész. Egy filmben viszont nem lehet 2 órán át lövöldözni ész nélkül, így muszáj volt a storyból kiindulni, ami meg alapból semmilyen sablon volt ezért a film is az lett.
Sz.tem valami hasonló működik visszafelé is, amikor filmből készítenek játékot. (talán a mátrixból készült játék volt ami egész tűrhető volt. annyira nem, hogy játszak is vele, de láttam. Ott mondjuk az észnélküli verekedés meg lövöldözés a film esetében is alap volt : ) ) -
Góliát
őstag
A dudáló T-rex.
Becsület-Tisztesség-Szeretet
-
Zirowe
nagyúr
Érdekes..
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest