- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz callmeakos #13 üzenetére
Ennek tükrében reális persze.
Csak hát 2011-et írunk és a konfig amit írtál kb 5-6 évvel ezelőtti átlag szint. Így nem csoda, hogy a grafika is ennek megfelelően alakul.Hiszen kiadhatnának Quake2 szintű grafikát is P2-es minimum konfiggal, attól az még nem lesz modern és nem fogja megállni a helyét 2011-ben.
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Hát nemtudom...
Így első ránézésre olyan 2006-2007-es szint, de lehet sokat mondok.
Múltkor volt egy a játékmenetet bemutató videó, elég hosszú. Na az nekem igen lehangoló volt. Olyan gyermeteg megoldások mintha körökre osztott lett volna stb... Persze fanoknak ajánlott, de másnak felejtős.
Mondjuk én spec. nem vagyok meglepve. Mondjatok egy igazán jó filmet, amit játékból készítettek, vagy egy igazán jó játékot amit filmből. Mert én egyet se tudok.Egyértelmű, hogy két kategória (film / játék) másképpen szórakoztat. Ezért nehéz egy jó filmből jó és eredeti játékot készíteni. Ahogy egy fps játékból se lehet igazán filmet készíteni. Jó példa erre a Doom. Egyszer nézhető kategória, de az alapstory meg az egész bemutatása gagyi. Nem véletlen, hiszen a játék arról szólt, hogy mész és írtasz. Többé kevésbé. Ezt körülvette egy gyengécske történetféle, hogy azért mégiscsak legyen indok az írtásra aztán kész. Egy filmben viszont nem lehet 2 órán át lövöldözni ész nélkül, így muszáj volt a storyból kiindulni, ami meg alapból semmilyen sablon volt ezért a film is az lett.
Sz.tem valami hasonló működik visszafelé is, amikor filmből készítenek játékot. (talán a mátrixból készült játék volt ami egész tűrhető volt. annyira nem, hogy játszak is vele, de láttam. Ott mondjuk az észnélküli verekedés meg lövöldözés a film esetében is alap volt : ) )
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest