Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fekeandras
őstag
De most komolyan milyen banális dolog már ilyenen megbukni. Ekkora szívást. Azon sem lepődnék meg túlzottam ha az arc pert indítana az xbox gyártója ellen mert suttyomban személyes adatokat gyűjtöttek róla. Amilyen ítéletek születnek odaát még a végén meg is nyerné.
-
kelzsoca
félisten
Ezek ám a komoly dolgok
-
raczger
őstag
Hülye bátyám odaadta haverjának steamen kersztül az accja passát és ugyanez volt, tesóm itt volt mellettem és bejelentkezett steamen a tag vele xD (Elég naív a bátyám, most már tanult a leckéből amúgy már a haverja accja is lopott volt).
Amúgy meg: Looser
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
Dj Polc
tag
Meglepődhettt hogy nem csak a képernyőn vannak fegyverek...
[ Módosította: tiv83us ]
-
-
X@b3e
addikt
válasz Antibazsi #24 üzenetére
Pár telefonhívásra egy szolgáltató sem ad ki IP címhez tartozóan előfizetői adatokat
Ügyészi végzés meg főleg nem két perc, ahhoz megalapozott bizonyítékok, mgfigyelések, szemtanúk, tehát "ügy" kell. Biztos így volt a dolog, csak nagyon bulváros, hogy játék közben kapták el. Lehet, hogy ez is igaz, csak mondjuk két hét múlva.[ Szerkesztve ]
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
JoolsNOS
veterán
A srác meg biztos azt ordította mikor elhurcolták a gép elöl: -Csak még ezt a pályát hadddd....
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
Drenadar
veterán
ez nem magyarország... gondoljatok bele, a rendőrség szólt a MS-nak, valószínűleg ügyészi végzéssel, vagy hasonló, az MS megadja az ip címet utána már nem nagy cucc lekérni hol van, és bekopogni hozzá hogy wtf?
Mo-n téged csuknának le mondván hogy itt nem elérhető a live és biztos valami hacker vagy és bizonyított tény hogy a te accountod
vagy reálisabb a kiröhögés...
-
mv
aktív tag
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
finest
addikt
Szimpatikus, h Amerikában ilyen olajozottan megy minden. Nálunk meddig tartott volna egy ilyen ügy?...
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
X@b3e
addikt
Az alapszitut elhiszem, de a körítés hatalmas népmese...
Meglátja a gamertagot - hazatelefonál - feljelentik - nyomoznak - microsoft reagál - rendőrség reagál - eddig a tettes otthon ül és játszik a nagyanyjánál, hogy játék közben elkaphassák
Maratoni online-parti lehetett, 1-2 hónapos..... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Thodeus
aktív tag
Képzelem mit mond mikor sitten megkérdezik a rabtársak hogy "hát téged miért ültettek le..?"
-
lynnfield_hu
csendes tag
Hát ilyen nincs ekkora Epic Fail-t rég láttam, 5 perce nevetek ezen...
-
nepszter1
addikt
Nem tudni mennyi évet kapott?
-
gYaLo
őstag
Mekkora nOOb...
iPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Jake88
tag
A madár. Tipikus amerikai felfogása van
[ Szerkesztve ]
-
mv
aktív tag
Ez a fiatalember akkora észlény lehet, mint a magyar kollégája, aki rendőröstül akart rendőrautót lopni.
Figyelem! A felhasználó a nyugalom megzavarására alkalmas képi és hanghatásokat produkálhat.
-
bandiie
aktív tag
LOOOOSER!
-
fpeter07
veterán
ha legközelebb te is el akarsz lopni egy XBOX360-as konzolt, legalább annyi eszed legyen, hogy nem játszol vele online az XBOX Live-on.
Köszönöm a tippet!
-
kételkedem
addikt
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Narxis
nagyúr
Kösz a jótanácsot.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
sagesz93
addikt
Mekkora .
Én annak örülnék ilyenkor hogy offline-ba tudom tolni, nemhogy felmenjek online-ra.... -
Zolás
addikt
ez mekkora LÚZER.
Mondjuk én is meglepődnék ha valaki belépne a STEAM accommal miközbe havernál vagyokCsere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
BloodyEddie
őstag
Kösz a jótanácsot, le is húzom gyorsan a netről
-
félisten
Epic FAIL.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.