Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
drater
tag
tök jó game volt amikor kijött, csak ha már 2x végigvitted nem biztos hogy neki vágsz 3x is.
-
Findzs
addikt
mikor jön a 2. rész ?
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
BalaNce87
addikt
Végigvittem újra és nem lett más befejezés, nem értem akkor miért írták hogy más lett, talán máshogy szállsz felfelé.
[ Szerkesztve ]
-
BalaNce87
addikt
Most akkor ez ingyenes promo, vagy pedig aki lekapja, annk meg is van onnantól?
-
Yutani
nagyúr
Így végre nekem is meglett ez a jó játék! THX Valve!
#tarcsad
-
DeFranco
nagyúr
Nekem már megvolt OB-val, de most, hogy jött ez a hype, megint elővettem. Mióta végigjátszottam, lett egy új achievment (Transmission Recieved), és akár emiatt is érdemes még egyszer elővenni. Plusz állítólag új vége van, de ezt látni még nem láttam.
-
ribizly
veterán
Azért elég jó húzás valóban az utóbbi idők egyik legsikeresebb játékából free promo-t csinálni. Gyakorlatilag aki meg akarta szerezni anno eredetiben annak a 90%-a megvette az Orange Box-ot (ahogyan azt tettem én is). Mivel nemsokára jön a Portal2 és feltételezem már nem igen hozott bevételt ez az összeállítás (Portal, Orange Box), így ennél jobb reklámot el sem tudok képzelni.
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Fortissimus
őstag
en is leszedtem, de meg nem volt ido kiprobalni
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Arena87
aktív tag
Én letöltöttem, de nekem valahogy nem megy
Elindul aztán kilép, csak úgy
Aztán újra megpróbálom és ezt írja: ,,Engine Error: Could not load library client"[ Szerkesztve ]
東方神霊廟 [Mausoleum of Divine Spirits] ~Ten Desires
-
BalaNce87
addikt
Nem meglepő, bár aki eddig akarta már megvette, és nem külön hanem orange box-al, az volt a tuti Bár még bátyjám accján én is játszottam vele párszor, de nemrég lett saját accom és megvettem orange boxot 1800-ért, szerintem megérte
De ahogy nézem megkapta a 2009-es source motort és lett egy két új achievment, bár nekem azt írja nem is játszottam vele miközbe írta októberbe játszottam vele utoljára és meglett egy pár acsi, most egy sincs meg, nem mintha sokat számítana. -
Viktor77
titán
Jól fogy, én is "lewarezoltam".
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
P00By
nagyúr
Én is köztük vagyok!
-
csoli31
aktív tag
Az utolsó mondatoddal nem értek egyet. Mert manapság minden ingyenes dolgot letölt az átlag ember. Esetleg csak azért hogy néhány perc után azt tudja mondani, hogy szar, és hogy senki ne vegye meg. Még ha nem is tesztelte az összes módját, vagy nem játszotta végig akkor is (játékokra értve). Én az ilyen fajta emberektől tudok kiakadni. Az ilyen emberek inkább ne is mondjanak véleményt semmiről, mert a szavuk hitelét veszti, mivel azt se tudják valójában miről mondanak véleményt.
"Amikor a néma ember megszólal": http://www.youtube.com/watch?v=5J0D1cHARMc
-
Lenry
félisten
"Az emberek szeretik az ingyenes jó dolgokat"
ha nem lenne ennyire nagyon jó játék, akkor nem fogyna így. egyébként meg jó hogy fogy
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
HaaS
addikt
Jaja! Jól fogyott a hat ingyenjáték is a greenmangaming-en, most meg be lehet őket váltani darabját egy ezresért! Ez egy olyan hely, ahol adni-venni lehet a játékokat! Baró!
"a sárkány is csak ember" - oxox
-
kelzsoca
félisten
Ügyes húzás, így kell reklámot csinálni, és népszerűsíteni a Steam-et
-
iBlast
aktív tag
benne van a box-ba...engem annyira nem nyűgözött le a játék...ugyanezt megcsinálhatnák a tf2 vel...annak szerintem jobban örülne a nép
-
félisten
Részben ezért vettem Orange boxot, baromi jó játék.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Narxis
nagyúr
Még szép, hogy jól fogy, remek játék teljesen ingyen.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Sanyix
őstag
de most még mindig nemtudom hogy hogy van ez
máj 24-ig lehet beregelni magadnak megvásárolt játékként/ máj24-ig lehet beregelni, és addig le is kell töltened/ máj24-ig regelheted töltheted, játszhatod, után meg már nem?szövegértelmezés, az ÉRTELMEZÉS a fontos, mert az olvasás mindenkinek megy, de az ÉRTELMEZÉS már komoly probléma a magyaroknál. Gondold ezt át mielőtt marhaságot írsz...
-
L3zl13
nagyúr
Alapjában nem az én stílusom (sem az FPS alapkoncept, sem az állandó logikai fejtőrőzés), tehát egyébként valószínűleg soha nem vettem volna meg, de ingyen azért én is beszereztem, és nagyon jól elszórakozgattam vele egy hétvégi napot.
Nagyon ötletes és szórakoztató volt a portál fegyver és annak sokoldalú kihasználhatósága. Gyorsan végig is toltam. Mindenkinek ajánlani tudom kis kikapcsolódásképp.
Mondjuk ennek ellenére nem hiszem, hogy a 2. részt megvásárolnám.
Aki hülye, haljon meg!
-
Gyorsan be is szereztem, nehogy lemaradjak róla
Egyébként nem csoda, hogy jól fogy. Ahogy a cikk is említi, a népek szeretik az ingyenes dolgokat.'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest