Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hogabesz
aktív tag
Főleg ha azt vesszük, hogy HA-n adott esetben 13-14ért hozzá lehet jutni az alaphoz. Engem igazából a középső csomag érdekelne, jó lenne, ha azt akár 22-23 környékén meg lehetne majd szerezni. Persze tudom ezek Sony akcióból maradt cuccok, szóval talán lesz majd hivatalosan is ennyiért időnként.
-
hogabesz
aktív tag
Hivatalos árak : [link]
-
Raysen623
addikt
válasz Neurotoxin #19 üzenetére
Ezek ízlések és pofonok. Használd egészséggel és nagyszerű játékot kívánok. Mi egyelőre elvagyunk PS oldalon, bár játékos szokásaim is változóban vannak, így nem lehetetlen hogy valamikor nálam is az MS megoldása lesz kézenfekvőbb.
A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
Deck
titán
-
Neurotoxin
őstag
Eddig is zöld párti voltam, de egyébként az XSX-emen kék színű a dash..Köszönöm, időnként előfizetek a GamePass-re, nagyon jó szolgáltatás, szeretem Volt PS-em egy rövid ideig, de a Sony üzletpolitikájától szinte rosszul vagyok. A Store átláthatatlan, nyögvenyelős, az akciók se mindig egyértelműek, bár sokat változott. A Microsoft Store sokkal átláthatóbb, jobban "kézre esik", nekem.
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Wesder
félisten
Tudsz, ha majd egyszer valamikor bekerül. Az Extra lesz a te előfizetésed. Egyelőre még nem tudni hogy megjelenés utàn mennyi idővel rakja be a Sony a sajàt cuccait. Nagyon optimista remények szerint ez 1 év. Aztàn ki tudja ugye...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Lenry
félisten
nem vágom ezeket a szinteket, úgyhogy azt áruljátok el, hogy tudok-e június 22. után ezzel Horizon Forbidden West-ezni?
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Raysen623
addikt
válasz markknight #15 üzenetére
Weboldalukon én nagyon kevés dolgot nézek, mert mindenre szinte bőven elegendő a mobil app vagy maga a konzol. Nekem a konzol szoftveres része is tetszik, nincs vele problémám, bár legutóbbi frissítéssel sokat variáltak az alsó menüsoron, amit ismét meg kellett szokni.
Store maga jobban használható mint azelőtt PS4-en, összességében nálam elfogadható. Persze mindig lehet jobban csinálni, de ez érvényes minden más gyártóra nálam.A MÁV-nak öt ellensége van: a négy évszak, meg az utasok.
-
markknight
veterán
Igazából az egész dashboardot, a store-t, mindent ami nem magához a hardverhez és a játékokhoz köthető. Nekem fontosak ezek a körítések, hogy mondjuk a weboldalukról tudjak normálisan böngészni, keresni, vásárolni, updatelni a fiókom adatait stb. Utolsó csepp az volt a pohárban, mikor valami 20 oldalas captcha nem engedte, hogy belépjek [link]
[ Szerkesztve ]
-
Wesder
félisten
-
-
Raysen623
addikt
válasz markknight #6 üzenetére
Mit értesz igénytelenség alatt?
-
Wesder
félisten
A Game Trials ami a legdràgàbb Tierben van, a 34$ feletti jàtékokhoz fog adni 2 óra próbaidőt. Àllítólag.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
válasz Neurotoxin #2 üzenetére
Semmi baj nincs ezzel az új rendszerrel. Ezt én nem erölködësnek, hanem szimplàn Sony-snak làtom, viszont most nem annyira rossz, mint amilyen szokott lenni.
-
Raysen623
addikt
válasz Neurotoxin #2 üzenetére
Nem kötelező PS-t venni, lehet menni a zöld oldalra és hajrá Gamepass...ha már ennyire nem tetszik az új rendszer.
-
Neurotoxin
őstag
Hihetetlen ez az erőlködés a Sonytól, lépés a Gamepass ellen. Megkötés és megkötés, ilyen-olyan 'régiózár'....Ezt a 3-as szintezést sem értem. Európa meg szívjon...
19 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Kanczy
veterán
Na, ez örvendetes hír, végre
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 512GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hónap teljeskörű garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest