Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz kriszpontaz #1 üzenetére
Horrorok közül, az utóbbi időben, az Alien: Isolation-ben fogott meg így a realizmus (amennyire egy űrállomás valódinak hathat), hogy tényleg úgy érzem mintha ott lennék. Ez is hatásos ilyen szempontból.
-
KaitouP
nagyúr
Én is az ilyen misztikus jellegű horrorokat szeretem (Silent Hill fan vagyok ), nekem ez a RE féle zombis cucc egyszerűen gagyi. (Persze ennek is meg van a rajongotábora.)
Szóval nálam a RE amúgy is felejtős, csak a demót látva hergeltem fel magam azon, hogy mekkora egy P.T. copy az egész.)Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
KaitouP
nagyúr
-
KaitouP
nagyúr
Hja, de ha már a Silent Hills nem készülhet el (aminek a lelövése az utóbbi idők egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb baklövése, rohadjon meg a Konami, megérdemelnék hogy becsődöljenek), akkor legalább ez az Allison Road megjelenhet. Igaz, kicsit copy, és ezt nem is titkolják, de ha tiszteletben tartják azt, amiből merítenek, akkor ez egy jó kis elborult horror játék lehet. A gameplay (bár tele van ismerős elemekkel ugye...) elég ígéretes.
Az a RE7 teaser túró meg... na az egy pofátlan másolata a P.T. -nek.
Játssz a PlayStationCommunity ünnepi nyereményjátékán értékes videojátékokért! Részletek: https://playstationcommunity.hu/hirek/komment/adventi-nyeremenyaradat-2024-vard-velunk-egyutt-a-karacsonyt
-
mrbrodix
csendes tag
-
NandorHUN
addikt
Jelenleg már nem is tudom hánySilent Hill PT utánzat jön... RE7, Allison Road, Layers of Fear.
Konami jobban járt volna, ha tényleg elkészül a PT.
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
kriszpontaz
veterán
Marha jól néz ki ez a játék, mintha 3D lézer szkennelt cucc lenne. Frankók a fények a tükröződések és a kidolgozás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest