Új hozzászólás Aktív témák
-
Timber
csendes tag
Amugy szerintem a legnagyobb gond ott van, hogy az emberek keverik a 'flow'-t az 'addictive'-el. Most per pill nincs idom de majd irok egy bejegyzest errol ...
-
Timber
csendes tag
Te is lass a sorok kozott ^.^
Ha valaki szerinted flamelni jott ide akkor cimezd neki amit irsz. Mivel en is egyike vagyok az ujaknak ezert magamra is vettem a dolgot.
En is kerultem mar bele kiforgatos helyzetekbe es en is altalaban pozitivan kerultem ki ... de tovabbra se celom a kotekedes, csak a szimpla velemeny-nyilvanitas. -
Timber
csendes tag
Ebben nem ertunk egyet
Anno mikor FPSeztem (.clan>>code) akkor teny, hogy maximalis odafigyelessel toltam es jellemzo volt a fules fel es 100%ban odateves ha meccs volt. Ha csak bementunk hujulni (tudom ... en akkor is igy irom! ) akkor fules csak felig fenn stb stb.
WoWozas kozben mas a helyzet. Ventri nalam hangfalon van es nyomom-a-gombot-ha-dumalok van. Ha csak nem epp bossfight alatt tankolok a droodommal akkor siman hozzam lehet szolni es meg valaszolok is! Raideles meg nalunk ugy mukodik, hogy bemegyunk, toljuk az instat es kozben oriasi nagyokat rohogunk ventrillon. Ami ki van hangositva, igy baratnom is (aki 57es ... lassan johet velunk! ) hallhatja azt amirol szo van. De nem tagadom ... volt mar vita abbol, hogy nem ra figyelek hanem a jatekra. De abbol is volt mar vita, hogy O nem ram figyelt hanem meglatott valamit az utcan (asszem egy kutya volt ... csak arra emlekszem, hogy beszeltem hozza O meg nagyon nem figyelt, erre elkezdtem teljesen baromsagokat beszelni, nagyjabol igy: En: '... es akkor az Andrasnak leesett a feje, de ez nem zavart kulonosebben, inkabb elkezdtunk vele labdazni...' Erre O: 'aha' ... na ekkor kezdtem el vele kicsit erelyesebben beszelni )
Tudom azt is amirol te beszelsz, hiszen eletem 31 evebol csak az utobbi 9 evben letezett online jatek ellenben az ellenkezo nemmel mar sokkal regebb ota apolom a kapcsolatot Szoval volt nem egy olyan parkapcsolatom ahol csak Offline vilag letezett ... megsem erzem ugy, hogy mostanaban kevesebb interakcio lenne koztem es a parom kozott. Amit viszont erzek, hogy tobb embert ismerek meg (es nem csak neten ... offline is!) es ebben pl az egyik legnagyobb szerepe az MMO-knak van. Pl ha anno '98ba nem jatszom egy Dark Ages nevu programmal akkor soha a budos eletben nem jutok ki Belgiumban, hogy ott talalkozzam egy belga es egy holland sraccal, majd 4 napra elmenjunk Franciaorszagba Live RPG-t tolni. Vagy ha nem kezdek WoWozoni akkor nem ismerem meg azokat az embereket akikkel mostanaban el szoktunk jarni ide-oda (most epp egy mozizast tervezunk). Szoval en ugy erzem, hogy az online kozossegeknek igenis van jovoje, egeszen addig amig az emberek nem allnak meg ott, hogy csak online. De ez megintcsak eljut odaig, hogy az emberi tenyezo.
(Ps.: Nem hiszem, hogy meg tudnal serteni ... Online engem eddig 1x hoztak ki a sodrombol, amikor tenyleg full idegesen irtam egy ''elmesz te a jo budos ...'' kezdetu csaladtagjai emlegetos postot ... megjegyzem azota a srac igen jo haverom ) -
Timber
csendes tag
Lanyom iskolajaban van is ilyen jellegu propaganda. Egy egeszseges tudo kepe + egy dohanyos tudo kepe. Megis rengeteg gyereket latok a megalloban koporsoszeggel a szajaban. (Igen a cigaretta ellen vagyok en is ... hiszen az rendesen roncsolja az emberi szervezetet ... meg akkor is ha csak melletted teszik.)
-
Timber
csendes tag
Attol, hogy valaki felhaborodik egy irason es ennek hangot ad, vagy csak alapbol elter a velemenye az OP-tol, attol meg nem flamelni jott ide. Nekem ez a nagy kozossegi blogolos oldal otlete pl tetszik (mar garazdalkodtam a foto rovatban is ) ...
Vagy ide csak az jojjon aki total egyetert az oldal moderatoraival es nem lehet mas velemenye (mert az mar flamenek szamit)? -
Timber
csendes tag
Felesegem (mar) nincs. Baratnom van (a hazassag csak egy papir ...), lassan 5 eve. Koszoni jol van es akarcsak en, O is nagyon szereti a gyerekeket, O is torodik veluk (tobbet is mint en ... ami ertheto hisz epp GYESen van). Es szinten szokott jatszani ha ugy tartja kedve. Es igen most johet, hogy akkor azert vagyunk meg jol mert O is fuggo stb stb stb. Elmondanam, hogy WoWozas kozben is lehet tarsas eletet elni (pl beszelgetni).
Es mivel gondolom ez is a kerdeskor targya ezert elmondanam, hogy a szexualis eletunk se sinyli meg a wowozast
Egyeb kerdes? Ha nincs akkor nekem lenne: ennek mi koze van barmihez is? Vagy az abszolut lehetetlen dolog, hogy valaki napi 3-5 orat jatszik (jelen esetben) a WoW-al, de emellett megallja a helyet a munkahelyen es a csaladjaban is? -
Timber
csendes tag
Valoban? A szamitogepes jatekok mint megannyi mas dolog egy dologrol szol: szorakozas (ez reszben igaz, hisz nekem pl. munka is). Ezek szerint mindennemu szorakozas drog? De egy kicsit bovebben leirnad, hogy milyn fizikai reakciokat valtanak ki a jatekok? Komolyan erdekel!
-
Timber
csendes tag
''Online játékok előtt is volt élet, jól megvoltunk nélkülük.'' LOL. Sot a meleg futott lakasok, a fott etel vagy akar a tuz hasznalata elott is volt elet. Kedves Ollie, megtenned azt a szivesseget az emberisegnek, hogy a sajat gondolatvonalad kovetve elkoltoznel valami barlang melyere bogyokat enni ... bar a barlanban lakas elott is volt elet......
-
Timber
csendes tag
Tenyleg. Elvegtere is csaladom van, imadom a 2 lanyom, van rendes munkam ami meg jol is fizet, majdnem minden evben eljutok kulfoldre, van hobbim amit csinalok es emellett meg estenkent vegigszorakozom par orat a barati korommel csevegve ha epp nem filmet nezunk a parommal. Ellenben nem jarok kocsmazni, 17 eve nem ittam alkoholt es sosem dohanyoztam. Valoban nincs eletem.
Nem tudnal esetleg tanacsot adni arra, hogy mikepp kezdhetnek el elni? -
Timber
csendes tag
válasz Face8814 #127 üzenetére
En ma tudtam meg ennek az oldalnak a letezeset ennek a cikknek a kapcsan (frostshockon linkelte be valaki) ... de azota elolvastam meg 4-5 masik irast is ... de egyik sem volt ram olyan hatassal mint ez. Ez felhaboritott ... a tobbit csak erdekesnek olvastam. Az oldal maga tetszik, meg lehet irok blogot en is de elobb szeretnem megismerni az oldalt.
Ps.: Igen tudom, hogy sikerult privatba is elkuldenem -
Timber
csendes tag
válasz sghc_toma #124 üzenetére
en szemely szerint elolvastam. 2x is. Most 3x-ra elolvasva ugy, hogy megprobaltam ugy olvasni, hogy a srac magat hibaztatja es nem a wowot ugy mar talan bele lehet magyarazni azt is. Tulajdonkepp az iras nem lenne rossz ha jobban lett volna megfogalmazva es nem azok a reszek lennenek kiemelve amik ki vannak.
-
Timber
csendes tag
De mire akarsz peldat mutatni? Ez nem pelda. Ez egy szelsoseges eset. Mellesleg ha nem a wowot hibaztatnad akkor nem olyanokat irsz, hogy ''Ez a második napom WoW nélkül, eddig jól telik.'' ... mintha az eddigi napjaid a WoW miatt lettek volna olyanok amilyenek. Meg mar eleve a cim is ... ''World of Warcraft - Szenvedély?'' ... mi ez ha nem a WoW hibaztatasa. Ha az lenne a cime, hogy ''Addict lettem. Onhibabol?'' es az iras vegere az jonne le, hogy 'Igen' akkor el tudnam fogadni azt, hogy peldalozol. De igy? Bocs, de szamomra ez egy felelossegharitas.
-
Timber
csendes tag
-
Timber
csendes tag
Van 2 gyerekem (8 eves illletve 9 honapos), dolgozom es kinaiul tanulok ^.^ Es nem alszom 8 orat. Mielott megkerdezed a munkam: designer @ Stormregion.
WoWba nem loggolok be addig amig a nagyobbik lanyom nem fekudt le aludni illetve kisebbik lanyomat nem furdettem meg. Es fuggetlenul attol, hogy este raid volt es esetleg fennmaradtam hajnali 1-ig reggel en viszem a nagyobbik lanyt az iskolaba. Lehet, hogy nekem is irnom kellene egy olyat, hogy ''Sokat wowozom de megis tudok elni'' vagy valami hasonlo? -
Timber
csendes tag
''Nem attól lesz valaki HC hogy szépen halad progressben, hanem attól hogy mennyit játszik.''
Na ez volt az amin a legjobban rohogtem. Te tenyleg ennyire nem vagy kepben a fogalmakkal?
A hardcore jatekos nem attol lesz az, hogy mennyi idot tolt el az adott jatekkal, hanem attol, hogy milyen szinten tolti azt az idot amit raszan. Anno a mi klanunk 2x is magyar bajnok volt Quakeben ... de nem igazan toltottunk a jatekkal annyi idot mint azok akiket megvertunk. De amikor jatszottunk akkor azt 110%-os erobedobassal.
Mondjuk inkabb igy: A HC nem mennyiseg hanem minoseg. Remelem erted. -
Timber
csendes tag
'' Akkor van gáz ha NEM csak a szabadidődben WoWozol, hanem suli, munka, család, csaj, barátok HELYETT, ezektől időt megvonva WoWozol.''
Ez teny. De a gaz nem a WoWban van hanem abban aki ezt csinalja. Ezt tessek mar megerteni ... egy program/zene/film nem csinal ilyet, az ember teszi. -
Timber
csendes tag
Hat ez az iras nagyon kesz
Eloszor is: Ez egy extrem eset, teljesen szelsoseges dolog. En is eleg sokat wowozom (napi 4-6 orat ... altalaban este, szerintem a /playedem nekem ugy 1600-1700 ora) de emellett kepes vagyok arra, hogy az eletben megalljam a helyem. Miert? Mert kepes vagyok rangsorolni azt, hogy mi fontos es mi nem. Kepes vagyok arra, hogy felfogjam, hogy a wow nem kotelesseg hanem egy jatek ami egyetlen dolog miatt csinalok: szorakozas. Ha ezt valaki nem kepes megoldani akkora arra -mar elnezest- csak egy dolgot tudok mondani: akaratgyenge. Innentol nem a wow / blizzard a hibas azert, hogy valaki fuggove valik olyan szinten, hogy elfeledkezik elni. A wow egy jatek, egy szorakoztato eszkoz. Nem hiszem, hogy kulonosebben magas inteligencia kellene ahoz, hogy ezt valaki felfogja.
Masodszor: Ez az iras szamomra inkabb szanalmas mint erdekes (no offense!). Szamomra ami informacio ebbol lejott a kovektezo: Akaratgyenge vagy es hiu. A legjobb akartal lenni, mindent akartal es mindenki elott. Ennek kovetkezteben elfelejtetted az alap szabalyt: a wow egy jatek. Mindazt ami veled tortent egy dolognak koszonheted, es az sajat magadban keresd es ne a wowot hibaztasd. De ugy erzem az onismereted igencsak csorba, hisz ha egy picit is elgondolkodtal volna azon amit leirsz akkor lathattad volna, hogy ez abszolut nem a wowon mult, hogy te eljutottal erre a szintre hanem csakis es kizarolag rajtad. Annyit tanacsolnek, hogy az ilyen mentegetozo irasok helyett nezz inkabb magadba es gondolkozz el azon, hogy valoban a wow a hibas vagy esetleg legnagyobb reszt rajtad mult mindez ...
Harmadszor: Amit leirtal (es amit a South Park epizod kifiguraz) az a jatekosok 0.1%-ra jellemzo. 7 millio elofizetobol nagyon maximum 10'000 emberre jellemzo az amit irtal (mert ne mond nekem, hogy 200 guildnel tobbre lenne jellemzo az ennyire Hardcore szint ...).
Vegul: Eloszor is sok sikert a tanulmanyaidhoz es a tarsas kapcsolatodhoz, remelem menni fog ^.^ Masodszor pedig tanulj meg uralkodni magadon es tanuld meg, hogy minek hol a helye es akkor nem fogsz ilyen helyzetbe kerulni tobbet.
Ja es a karaktereim (csak, hogy lasd en se keveset jatszom ):
Sgrios - gnome mage (60)
Kodeebacca - gnome warlock (60)
Dorcha - NE warrior (60)
Eleen - dorf pap (60)
Druideka - NE drood (60)
Biztosh - NE hunter (43)
Allail - gnome rogue (36)
Répa - troll hunter (47)
es meg 1-2 20 koruli
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hibákat orvosol az új Arc meghajtó
- Ukrajnai háború
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politikai mémek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest