- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
MichaelSD
őstag
válasz Cray Tyler #21 üzenetére
A mai napig szuólás mondás a baráti körben a Crusaderből a fekírat: ''Efficiency is productivity''
[Szerkesztve]XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
virkir
veterán
válasz Cray Tyler #65 üzenetére
(A Z-re emlékszik még valaki rajtam kívül? A Total Annihilation mellett szerintem a legjobb stratégiai játék, ami valaha elkészült!)
Nálam a kisgépen mindig fent van a nagyra is felraktam, dosbox-ból előveszem évente 1x-2x de, hogy én is mondjak kendvencet Panzer General1-2, MechCommander."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Johnny Cage
addikt
válasz Cray Tyler #74 üzenetére
Hát sajnos az ''új módi'' elsőszülött gyermeke, a HL2:EP1 nem ezt tükrözi. Gabe Newell szentül esküszi, hogy az epizódikus játékrendszer a játékosok kegyeit szolgálja, sokan viszont másképp gondolják: több évet várni egy maximum 3-4 óra játékidőt nyújtó, minden porcikáját tekintve újrahasznositott matériára, amibe egyetlen gramm innováció nem fért bele... ez sokkal inkább a Half-Life szellem feláldozása az üzlet oltárán.
[Szerkesztve] -
Johnny Cage
addikt
válasz Cray Tyler #75 üzenetére
Erről a PC Guru On-Line-t kellene megkérdezned, ők közöltek le a beszédből részleteket magyarul - nem hinném, hogy elleneznék, de meg kell kérdezni őket. Az eredeti cikk: [link]
-
válasz Cray Tyler #65 üzenetére
Nem, a legjobb RTS-ek a Homeworld és a Sacrifice. Ha nem hiszed próbáld ki ezeket, annyira ötletesek játékmenet és történet szempontjából, hogy számtalanszor újrajátszottam őket.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz Cray Tyler #28 üzenetére
De, jó hogy mondod.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
deicide
veterán
de, és mekkora játék volt annak idején...bár én még a wizard of war-al kezdtem anno 2 joystickkal c64en.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
deicide
veterán
semmi, 2x ment el.
[Szerkesztve]Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
DarkFater
tag
válasz Cray Tyler #18 üzenetére
Hát igen.... Simcity, de még régebben a Police Quest, Spacequest sorozat, természetesen zöld monokróm monitoron herkules kártyával.
Aztán jött ugye az Alone in the Dark, vagy az Elite, késöbb a Nomád a mai Freelancer ''elődjei'' az biza még erősen kör üldöz háromszöget tipusú volt
Vagy az amigás játékok, mint Pl. az Alien Breed, és a Monkey Island.
A Monkey Islandet mindig 5-6-n játszottuk a koliban, mert egyrészt még tanultuk az angolt és többen könnyebben ment mert valaki játszott, míg a többiek mögötte szótáraztakmásrészt együtt jókat röhögtünk az egészen, különösen a múvi részek voltak jók.
Emlékszem amikor vette a srác a kalózhajót és az árus nagyon magasra tartotta az árat.
Kemény alkudozás közben úgy nézett ki, hogy lassan megegyeznek....
Közben mutatták a lemenő nap fényében a gyönyörű hajót ahogy ringatózik a tengeren....
Közben az árus magasztalta az árut,
hogy ez ''milyen gyönyörű hajó'' ....és abban a pillanatban ledőlt a főárbóc
Erre az árus:
OK, az üzlet megköttetett, a te általad ajánlott áron ez a hajó már a tiéd, viheted, én már nem veszem vissza!Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...
-
Pala
veterán
válasz Cray Tyler #5 üzenetére
Az eredeti és első Unreal tényleg nagyon jó volt, főleg mert a zenéje és a környezet/színvilág iszonyú jó hangulatot hozott a játékba. Mi a helyzet a Descent sorozattal? Szerintem az is klasszikus
-
doc
nagyúr
válasz Cray Tyler #6 üzenetére
bocs hogy kötekszem, apró megjegyzés: nem Wolfeinstein hanem Wolfenstein
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest