Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quasi_modo #64 üzenetére
Mondjuk az alapfelvetés az volt, hogy ha sok pénzem lenne
-
Csak azt mondtam, hogy van abban valami, hogy egy kigyúrt kopasz állatot képzelek a volán mögé, nem azt, hogy nem venném meg
Bár tényleg nem venném meg, ha sok pénzem lenne, akkor valami hibridet vennék, nekem az a "nagy szerelmem"
Bocha: Majd ha egyszer lesz időm összerakni a külső vinyómat, megnézem
Itt van az összes rész. Arra viszont biztosan emlékszem, hogy telefon fronton van pár Blackberry, később meg Barney iPhone-ra vált. Tednek meg iMacje van.
-
A BMW-s példában van valami.
De igazából nem szoktam figyelni az autókat (mondjuk a pesti sebességnél alapból se olyan könnyű). Engem hidegen hagy, és jobban szeretném, ha az utcán mászkáló ember se foglalkozna a telefonommal. Főleg a közveszélyes kaszt ne tegye, de alapjáraton mások se a cuccaim alapján akarjanak besorolni. Még csak az kéne, hogy valaki lebuzizzon a MacBookom miatt
...
-
Azért azt szögezzük le, hogy amikor bemész a T-be, egy nyavalyás telefont veszel, nem közösségi tagságot. Ez nem kokárda, ez egy okostelefon. Nem státuszszimbólum, hanem egy kupac elektronika, üveg és műanyag. Az ezzel ellentétes állításaid pontosan ugyanolyan rosszak, mint ha a másik tábor állítaná, hogy az iPhone/Mac/OSX nem telefon/számítógép/operációs rendszer, hanem életstílus vagy filozófia.
A Nokia márkahűségre már nem is mondok semmit, se a tábor, se a telefonok nem jobbak semmivel se. Na jó, mégis mondok valamit: kettős mérce?
Valamint, Bochával együtt: nincs olyan szó, hogy unszimpatikus.
Antipatikus van. -
"az alma fanatikusoktól, azok gyakori butaságától és úgy általában az egész felhajtástól olyan szinten ellenséges lett az egész dolog, és olyan távol állok attól, hogy iPhone-t válasszak."
Ez egy érdekes probléma, sose értettem (bár már rákérdeztem más topikban, hasonló hozzáállású embernél): mi köze van a többi felhasználónak/rajongónak/fanatikusnak ahhoz, hogy Neked megfelel ez az eszköz? Nem ők nyomogatják a telefonod
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elmúlt hetek elmaradt cikkei miatt ezen a héten rengeteg újdonságot mutatunk be — főleg videók segítségével.
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- The Last of Us Remastered PS4 játék karcmentes hibátlan állapotban
- iPad mini 5 (5th generation) (Wi-Fi + Cellular) 64GB, Fekete, Space grey
- Samsung Galaxy A54 5G 128/8GB Violet 1év garancia!
- MATTEL Witcher 3 Wild Hunt Mega (LEGO) (LED világítással) BONTALAN -66% AKCIÓBAN
- GIGABYTE GeForce GTX 1070 8GB használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest