Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
A Shuffle-nel azert nem zavart, mert amikor vettem, ez volt az egyetlen csiptetos, tenyleg kenyelmesen viselheto es kelloen kicsi cucc a piacon. Most is ez a legjobb minoseg, tehat ha ujra elhagynam, akkor ujra ilyet vennek, abbol is a 2. generaciot. De pl. uj szamot nem tettem mar ra legalabb egy eve, mivel 1.) meg csak a felet untam meg azoknak, amik rajta vannak, 2.) az iTunes olyan kezelhetetlen es rossz termek szamomra, hogy irtozom a hasznalatatol is. Bar azt hiszem mar felismeri a Windows es lehet ra kozvetlen is masolni, kiprobalom ha nalam lesz a dokkolo.
Volt valamilyen elkepzelt termekre igenyem es azt vettem meg. Viszont ha szendvicsre van igenyem, nem megyek be egy luxusetterembe, es veszek sonkat vajas kenyeren 800-ert. Inkabb megcsinalom magamnak otthon, vagy megyek Subwaybe vagy McDonaldsba, ahol ugyanezert az arert olyan izvilagot kapok, amit otthon nem tudok eloallitani. Es igen, szerintem finomak azok a kajak, 1-2 havonta szivesen eszem ottValojaban a statuszszimbolumokkal lehet a problemam, szamomra tul irracionalis a rajuk valo koltes. Szivesebben koltok a kello merteku minosegre es a funcionalitasra, mint a kihasznalatlan minosegre es divatra.
Telefont meg rengeteg mas egyeb indok mellett azert sem vennek toluk, amiert Karma nem venne X5-ot, Bocha pedig nem venne sotetitett uveges BMW-t. Amint olyan telefonra lenne szuksegem, ami jo jatekplatform es nem akarok multitaskot sem melle es nincs jobb alternativa az elkepzeleseimhez, akkor iPhone-t veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az elmúlt hetek elmaradt cikkei miatt ezen a héten rengeteg újdonságot mutatunk be — főleg videók segítségével.
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest