Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikpal
senior tag
Érdekes ez, én ahogy végigvittem, kis ülepítés után elkezdtem keresgetni fórum után, ahol beszélgetnek a játékról.
Nem kész magyarázatért, hanem mert ez a játék kitárgyalásért kiált.
Az smafu, hogy a készítők hagyják a gémert képzeljen bele amit akar, hiszen neki(k) valamire gondolniuk kellett, hogy ez az egész világ így nézzen ki!"De a disznó nem, az megtámad. Miért?" - Abban volt az a féregizé. -
oriic
HÁZIGAZDA
Az a baj, hogy túl sok mindent nem lehet írni róla, mert konkrétan nem tudunk semmit, semmi lényegi dolog nem derül ki, ezért is nagy WTF az egész játék.
Szerk:
Mondjuk a játék egy-két pontján én simán azt hittem, hogy a befejezés az lesz majd, ahogy elkezdtük a játék. Az a gond, hogy ebbe aztán tényleg bele lehet magyarázni mindent, de talán pont ez a játék lényege, hogy mindenki másra gondol, de mivel a fejlesztők nem adnak magyarázatot, így akármi lehet a valóság.
Live-Die-Respawn
-
copass
veterán
szomorú ez, mert ezek a nagy AAA játékok megölik a játékok lényegét. a játékélményt.
szerencsére én úgy látom hogy az indie játékok nagyrésze még mindíg a játékélményt helyez előtérbe. nem pedig azt hogy minél,szebb, jobb, könnyen játszható legyen és nagyobb legyen az eladás...
nekem a kedvenc helyem a ludum dare vagy itch.io."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
-
- = Zk = -
félisten
vesszek meg, de nem esik/esett le xD
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest