Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
válasz Dark Archon #16 üzenetére
Szerintem nyugodtan formálhatsz negatív véleményt, legalábbis ilyen módon, nem volt ott semmi pökhendiség. Semmi problémát nem látok benne, elfér a fórumban. Egyébként én sem értek egyet veled, de megértem a nézőpontodat.
Sajnos egyre erősebb ez a tendencia, hogy az ellenvéleményt el kell taposni...[ Szerkesztve ]
"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
thrill
tag
Lehet véleményed persze. De őszintén szólva mit vársz, hogy valaki megveregesse a vállad? Minden játékhoz kommentelsz, ami nem tetszik? A gond az, hogy tök pökhendi hangnemben puffogtál, egy olyan játéknál, ami abszolút nem érdemli meg a kritikád, mert ha kicsit objektíven látnád a dolgokat, akkor láthatnád, hogy annak ellenére, hogy neked nem tetszik, mennyi effort lett belepakolva. Ennek tetejébe nyilvánvalóan fals hasonlatokkal támogatva az "igazadat". Ez a gond....
Ugye azért az nem baj, ha másnak tetszik, ha neked nem?
-
ldave
félisten
Nem, nem az a gond, ha valakinek rossz véleménye vagy negatív érzelmei vannak valamivel kapcsolatban. Én azt nem értem, hogy aki valamivel így áll, akkor miért tartja olyan fontosnak közölni, hogy ez neki nem tetszik. Rengeteg játék van, ami nekem nem jön be, de ezt elintézem annyival, hogy magamban elkönyvelem. Miért lett manapság olyan fontos, hogy a negatív véleményünket közöljük?
A Slime draws near! Command?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Xbox Wireless Controller Forza Horizon 5 Limited Edition
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest