Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribizly
veterán
Na tegnap feltettem ennek a hírnek az örömére és elkezdtem folytattam ott, ahol abbamaradt. Kb. 15 perc után léptem ki és töröltem le, mert valahogy ez nem jön be. Amíg a V2 az egyik legjobb játékélményt adta anno, addig ez sajnos még csak a "jó" kategóriába sem esik be nálam...
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
wolfman
veterán
Már a Hitman Absolution-ben is g..ire irritáló volt, hogy a leölt ellenfelek visszaszülettek egy idő után vagy a halálod után az köv. checkpoint elérése ellenére. Ott törném el azt aki kitalálta ezt, ahol a legvastagabb.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
ledgeri
nagyúr
Hát...
7-8 óra story, dlc-vel +3/8-4/8...(az egész kb a 2 DLC-je)Ha nem arra megyek végig a pályán amire a készítők számítanak, és ott lerítom az ottlévőket, majd arra megyek vissza, mert arra megy a küldi akkor ezok megint ott vannak.
Meg egy bunkerben egy széken 2karakter ül akitket kiiktatva egy harmadik spawnol be a helyére...
Aztán multiban 6/10 játék ok, de 1/10 wh, 2/10 vagy mi, vagy az ellenség OP, 1/10 meg olyanok vannak próbálói ellen, akik kb a megvétel második napján elértek az 50-es szintet, így annyira OP-k hogy a játék harmada után már túlerőben vannak, mert a fele kilép az ellenből.
Ja meg a főkarakter hangja a legnagyobb nyitott területen is olyan stúdió-mono, hogy bármelyik rádiós megirigyelheti!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
juve600
nagyúr
nem a pályákkal van gond a 3-ban
mi a klánban max szélerösség,gravitációval játszunk,nincsen semmilyen segitség bekapcsolva,de nagyon kevesen játszunk így
sajnos klánok se nagyon vannak mint a V2-ben
pedig pont az a legjobb benne amikor klán csata van,a v2-ben mi sokat játszottunk egy orosz klánnal és mi voltunk az egyetlen olyan klán aki le tudta őket győzni
sajnos a 3-ban már nem volt egy kláncsata sem -
ribizly
veterán
Az első rész mondjuk kimaradt, de a V2 nagyon bejött (főleg, hogy ingyen volt ).
Ez a rész is megvan már egy ideje, de valamiért abbahagytam. Valami nem tetszett menet közben az AI-val, de talán mostanra túltettem magamat rajta. Lehet újra felrakom, jó kis móka.[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
Rodi 4.80
senior tag
#13-ra:
Ez a játék szerintem egy C64-en is elindul, annyira primitív, még az ez előző részhez képest is!Nekem is ilyen konfigurációm van, és szuperül fut a Mafia 3. Kemény 30 fps lock-kal adták ki a játékot PC-re és állítólag nagyon dolgoznak a megoldáson, mert ez meglepetés volt a fejlesztőknek!
Az, hogy nem érted miről írtam, nem az én hibám.
[ Szerkesztve ]
-
Rodi 4.80
senior tag
Végre annyiért adják, amennyit ér.
Ehhez és társaihoz kell i7 meg gtx10xx és kétszámjegyű ram, mert a játékipar jobban teljesít, mint 4 éve. A HW és a SW fejlesztők kéz a kézben dolgoznak azon, hogy miként lehet lehúzni a pc gamer tábort még és még és még. Early access, előrendelés, kamu trélerek, dlc-k, stb. Mafia 3 30fps lock. A durva anyátokat!
SZÉGYEN! Fizessetek, balekok!!!
-
juve600
nagyúr
megy a szerverünk
SEO MAGYAROK IDE
-
dredbiro
senior tag
Sokat játszottam az első és második résszével, nekem nagyon bejön, ki fogom próbálni ezt is.
[ Szerkesztve ]
Good hunting,STALKER !
-
juve600
nagyúr
üdv
este 7-8 óra fele csinálunk magyar szervert,csatlakozzatok
MAGYAROK IDE lesz a szerver neve
-
Még csak nem is az üzemanyag tartályt találja el a videóban Ezzel a játékkal az a baj, hogy túl szar ahhoz, hogy a sok csipabuzi ebbe ölje az életét és ne másik játékban keserítsék meg mások életét.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
voodoo98
addikt
Nem volt rossz anno, bár szerintem a Sniper Elite V2 jobb volt. Mindenesetre jó, hogy ingyen kipróbálható.
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
wolfman
veterán
A teherautó motorjánál található üzemanyagtartályba belelőve mitől robban fel a teherautó hátulja, ahol csak a kerék van?
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest