Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz RepeatSector #6 üzenetére
Szerintem is nagyon jo konzolnak enis nagyon varom ezt a jatekot szerintem nagyon jo lesz es nagyon sokan fognak vele jaccani
-
[balu]
tag
Én tökéletesen tudok. :>
-
FefeeX
veterán
Mondjuk akinek van. Akinek nincs, az meg irigykedve spammeli szét az összes ezekkel foglalkozó topicot...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Például én tudok.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sagesz93
addikt
ipod touch nem az.
Én mondjuk tudok
egész jól elvagyok az fps-ekkel is -
kovsol
titán
válasz RepeatSector #1 üzenetére
főleg, hogy gombok hiányában össze vissza kell dönötegni, meg tapizni a gépet miközben játszol alapból kb kártyajáték meg ilyesmin kívül nem is játszanék rajt én
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest