- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
válasz RepeatSector #6 üzenetére
Szerintem is nagyon jo konzolnak enis nagyon varom ezt a jatekot szerintem nagyon jo lesz es nagyon sokan fognak vele jaccani
-
aktív tag
Enis tudok itouch-on jaccani nagyon jo jobb mint a psp!! Ja es amugy nekem a psp nem jon be regen enis nagyon szerettem de mivel csak oar jatek van ra ami jo ezert meguntam :S ipodra meg par szaz ezer van
Akinek van game centere az vegyen fel!a nevem HUN_sajti111[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
nem volt beállítva még email kliens, WLM jelszó meg hasonlók, most, hogy azt is beállítottam, meg többet játszogattam, egy nap alatt sikerült lehúznom ezt is... Valami történt amúgy (valami program nagyon húzza), mert ha nem használom is látványosan merül... (és úgy vettem észre, jobban szereti, ha 220ból kapja az anyagot) - levette gépről 100% volt, utána egyből 93... na mindegy...
[ Szerkesztve ]
-
baliii
senior tag
Elég komoly látvány, már próbáltam a techdemot és inkább egy csinosabb UE2-höz, mint 3-hoz hasonlítanám (a nagytestvérek közül), mondjuk a durva kijelző magas pixelsűrűsége miatt csalóka lesz. A játék meg nem lesz jó (persze remélem, hogy mégis, de rossz az előérzetem), mert érintőkijelőn kell irányítani, amit 2 év alatt sem tudtam megszokni az ipod touchon, egyszerűbb logikai játékokat leszámítva (fps-t, tps-t nagyon rossz rajta játszani szerintem, próbáltam mindegyiket, de nem sikerült meggyőzniük, viszont pl stratégiához nagyon jó). Azt meg nem értem, hogy miért ne lenne értelme, ha kivitelezhető, fejlődjön csak. Értelme azért nincs maximum, mert kegyetlenül meríti az akksit (és a teló is eléggé felmelegszik, ami biztos nem jó neki), valamint az epic citadel még azért néha belassult a 4-esen is.
FefeeX: eléggé kíméletesen használhatod, az ismerettségi körömben van jópár 3G, meg 4G is, és mindenki mindegyiket naponta tölti. Persze lehet h kibírna 2-t is, de nagyon neccesen, és minek kockáztatni. Ilyen tapasztalatok mellett nem tudom, neked hogyan húzza ki 4 napig. Persze az 1 nap az úgy 1 nap, hogy fél óra duma és minimum ugyanennyi net, push noti-k, email sync, stb. De abba is hagyom, ez nem az a topik sztem, csak gondoltam így is egy véleménnyel több az akkuidőt illetően[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
Azok is 4-5óra folyamatosat bírnak új korukban, de nem ekkora a felbontás stb.
Amúgy én nem irigykedem, de szerintem is sz@r hosszú távon játszani érintőképernyőn. Elvagyok amúgy a Super Nintendo és a Sega Genesis emulátorral 10-15percig, de ennél többre szerintem egy ilyen készüléken nincs sok értelme. Egy PSP-t már elég olcsón lehet kapni és lehet nem UE3-as játékok vannak rajta, de rengeteg élvezetes és jó cím megjelent rá. MGS, GOW és még lehetne sorolni.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
FefeeX
veterán
1-1 ilyen játékot mondjuk 3-4 órát bír az akksi. Amúgy iphone4 nálam eddig kifejezetten jobban bírja a kiképzést az erősebb proci, nagyobb memó és négyszeres felbontású kijelző ellenére, mint a 3GS (még mindig tesztelem)
Második feltöltéssel az iP4 4!!!! napot kibírt, kevés használattal (kevés wifi, napi 20-30 perc beszélgetés, napi 5-10 perc játék, memóriából viszont mindent azonnal írtok)Szóval lesz az szerintem 3-4 óra, nyilván több nem is nagyon lehet, de hát valóban, ez nem egy kézi konzol... (mennyit bírnak amúgy az ilyen PSP-k meg hasonlók, mondjuk a GOW-val? )
-
Kanczy
veterán
Kíváncsi vagyok, meddig fogja bírni az akksi a játékot... szerintem max. 1 óra
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
[balu]
tag
Én tökéletesen tudok. :>
-
FefeeX
veterán
Mondjuk akinek van. Akinek nincs, az meg irigykedve spammeli szét az összes ezekkel foglalkozó topicot...
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Például én tudok.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sagesz93
addikt
ipod touch nem az.
Én mondjuk tudok
egész jól elvagyok az fps-ekkel is -
sagesz93
addikt
zsír, már én is tolhatom, végre van icuccom
-
[balu]
tag
Kicsit több infó itt, persze angolul: http://toucharcade.com/2010/11/02/infinity-blade/
Én várom, nem értem miért nem képesek egyesek megérteni, hogy teljesen használható játékkonzolnak is. :/
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
Sajna nincs megjelölve a forrás, pedig más oldalon több infót találtam a dologról. A lényeg az, hogy kifejezetten örül az Epic annak, hogy nem gombokkal kell irányítani, mert olyan elgondolásuk volt, ami gomb nélküli és végre meg tudják valósítani...
Szóval ez még bőven lehet jó, vannak nagyon jó játékok iphone-ra, még a döntögetős kategóriából is... (Resident Evil, GTA meg hasonlókat én sem szívesen játszom rajt, azok annyira nem bejövősek nálam) -
kovsol
titán
válasz RepeatSector #1 üzenetére
főleg, hogy gombok hiányában össze vissza kell dönötegni, meg tapizni a gépet miközben játszol alapból kb kártyajáték meg ilyesmin kívül nem is játszanék rajt én
May the Force be with you!
-
RepeatSector
senior tag
kérdem én, minek???
Ki a fenének kell ilyen graf egy telón"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Társasjáték topic
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Óra topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- samsung galaxy s23 ultra kifogastalan 2026 12 ho-ig sestore garancia plusz 2 tok 30 ezer ertekben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest