Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smaller
csendes tag
Én félek ettől a IG:Stargazer-tól. Mert azért, ha ugyanazon név alatt csinálták az IG2-tőt, akkor a közönség elvárja ettől is azt a színvonalat. Ha még se üti meg, akkor szépen megy le a lejtőn, még stagnálni se fogják hagyni a vevők, kivéve a fanatikusokat.
Bár én reménykedek színvonalas lesz, de inkább köröm rágva várakozok... Hát ha...
-
Aethel
aktív tag
Hogy én mióta várok egy IG-s hírre. Még ha nem is ugyanaz a DR készíti és nem is nagy cím de valami elindult legalább. Ennyire nem örültem még hírnek innen az elmúlt pár évben
Remélem valami nagy előhírnöke ez!
(#17) ilyen_85 : Teljes mértékben egyet értek, még öcsém tab-jára is megvenném csak hogy támogassam őket
-
ilyen_85
senior tag
az IG 1-2-t kiadhatnák android-ra is végre, nem csak ios-ra, venné mindenki mint a cukrot.
köztük én is
-
Gyanítom nem is fogsz mostanában.....
Legalább is ez nem lesz mérhető az "IGAZI Digital Reality, igazi Imperiumához!
Az a két játék valami eszméletlen volt. Nem szeretem egyáltalán az űrstratégiákat (azóta sem játszottam végig egyet sem) de azokat éjszakákon át nyomtam........ -
Kasya
nagyúr
Barcsak ujra egy olyan jol osszerakott reszt lathatnek, mint az IG 1 es 2 volt. Sajnos, azota se talaltam hasonloan jo megoldast.
-
blackydan
senior tag
Teljes mértékben egyetértek imádtam anno
-
Wasp_HUN
tag
-
Angel1981
veterán
"Az Imperium Galactica a magyar játékgyártás egyik ékköve volt sokáig, főleg a második része."
Nem, az első! De az nagyon!
(Bár második sem volt rossz, az igaz.) -
luke.
aktív tag
Letöltöttem a klienst de mi az értelme? Használható, játszható valahogyan? Én nem jöttem rá...
-
ng0ofy
KORREKTOR
"Istencsász..."
Ó, de szerettem (: Remélem a hangulatot átmentik (:
-
nanorambo
őstag
Valahogy ki kellett volna vinni nemzetközi színtérre is. Ha netán az EA megvette volna a Digital Reality-t és vele együtt az Imperium Galacticát akkor tuti, hogy az aktuális rész az év legjobb stratégiája lenne. Kár
Persze függetlenül is lehet nagyot robbantani, de a marketing soha nem lesz meg. (Pedig megérdemelné)
-
akom
őstag
Iszonyat nagy potenciál van az Imperium Galactica sorozatban, csak remélni tudom hogy nem fogják lerombolni a a második rész okozta igen pozitív élményeimet.
Mai napig az egyik legjobb élményt nyújtó űrstratégia amivel találkoztam! Respect a készítőknek!
-
atidzsiforc
őstag
Fagy.
-
eXodus
őstag
Összefoglalva:
Az a Digital Reality csinálja a játékot, ami már csak nevében Digital Reality, azt Imperium Galactica-t, ami már csak nevében lesz Imperium Galactica.Csodás...
-
csaba951
veterán
Mintha a Mass Effect UI-nek lett volna hasonló a stílusa...
Egyébként tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A Digital Reality hívta fel a figyelmünket, hogy egy ideje elérhető a készülő játék honlapja.
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest