Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
A moziban a magyar nyelvű előzetest láttam, és nem volt túl meggyőző. Az alapján Jim Carrey inkább volt idegesítő, mint vicces. Lehet tévedek, nem hiszem, hogy kassza siker lesz ez az alkotás. Szerintem örülhetnek, ha a bele tolt pénz visszajön majd. Ezt tuti kihagyom, aki viszont elmegy, annak jó szórakozást kívánok, és kevés csörgő, szürcsölő idiótát.
-
félisten
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Ja, az első változat inkább Sanic-ra hajazott... bár így sem jósolok a filmnek átütő sikert.
Viszont Carrey tényleg jól nyomja.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
GodGamer5
addikt
A régi előzetesnél fényévekkel jobb, de még mindig hiányolom belőle a Sonic hangulatot. Meg az emberi szereplők sem illenek bele.
"Többször látsz Game Over képernyőt, mint Michelle Wild f@szt." "It's not a Loop, it's a Spiral"
-
Sirandrish
legenda
-
Szegény Jim Carrey...
Szerk.: Javítva, sorry...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Sirandrish
legenda
Ez már tetszik!
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- New Super Mario Bros. U eladó!
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Nintendo Wii - Minden kütyüvel - Játékokkal - FIX ÁR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest