2018. március 21., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ledgeri


ledgeri
(PH! kedvence)

ha van benne Scenario editor akkor tökéletes co-op játék!

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#2) FrozeN`


FrozeN`
(kvázi-tag)

Egyetlen dolog, ami nagyon zavar, hogy ebben benne lesz minden (vagy ha nem is minden, de rengeteg dolog), amit az első részhez megígértek, és ígérgettek szó szerint éveken keresztül. Aztán csak nem jöttek az updatek, de legalább most megveheted 13,5€-ért. (feltéve, hogy már rendelkezel az első résszel) Ja, és új tartalom (gépekre, pályákra gondolok leginkább) az eddigi képek / videók alapján nem sok van... a korábbi gépek esetleg picit megvariálva, átszínezve.

De egyébként tök jó, hogy végre van egy reménysugár, és a Spintires nem ott fog a saját szarában megdögleni, ahol a csodás korábbi, angol kiadója hagyta, viszont azon se lepődjön meg senki, ha az első rész tulajdonosai nem rohannak megvenni még egyszer ugyanazt. Én is inkább kivárok...Viszont akinek eddig kimaradt és szemez vele, annak mindenképp ajánlom, mert bár nem egyszerű, de remek móka, akár singleben is, coop-ban meg aztán főleg. Rengeteg lehetőség van a játékban, remélem ez a kiadó nem cseszi el ezt a második (és szerintem utolsó) esélyt.

[ Szerkesztve ]

(#3) Preda válasza FrozeN` (#2) üzenetére


Preda
(senior tag)

Hát igen én marha sokat játszottam vele akkoriban és most majdnem ugyanazt vehetem majd meg. Igaz nem Pc re, hanem Ps4 re ott ráadásul full áron kell :F .

(#4) gantum


gantum
(fanatikus tag)

amikor megláttam annó, megörültem, lesz új spintires. jéééj. aztán utánaolvasva kiderült, hogy lényegében csak konzolos kiadást csinálnak, amit kiadnak pcre is.
javítottak rajta, szebb lett, de update szintű dolog. az új tartalmakon meg röhögnöm kell, steamen a 2-3 életre elegendő mod van az alap játékhoz, ez több száz pályát/járművet jelent.

de valószínűleg majd megveszem később, ha lesz hozzá már tartalom. :W

A GAMER PC nem attól GAMER, hogy te játszottál rajta. :D http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gantum // PÜ = Gyorsabb válasz!

(#5) xrvman


xrvman
(senior tag)

Adtam egy esélyt, megvettem még egyszer.
Mégpedig a multiplayer mentés miatt, és bátran ki merem jelenteni, hogy másfél óra próba után nem kérek visszatérítést, mert működik a mentés.
Pár dolog javult benne: hirtelenjében ezek tűntek fel. Végre kormány mellől gombnyomásra is van csörlő és el tudom kapni a csörlő pontokat, és húzza is, mindezt ugyanazzal a gombbal.
Másik, hogy mély vízbe szaladva immár le tudom állítani a motort is egy gomb kétszeri megnyomásával.

(#6) chris0000


chris0000
(fanatikus tag)

hi egy multit majd kipróbálnék ha tolja vki...
van vmi multis magyar közösség?
az alap verzió elég próblémás volt multi terén nem is próbáltam...

[ Szerkesztve ]

(#7) HurkaLES


HurkaLES
(tag)

Kormánnyal milyen játszani rajta? átadja a feelinget?

Te ittál?? Nem, itt ülök!!! /Honor 9 Blue, Logitech Driving Force GT/

(#8) xrvman válasza HurkaLES (#7) üzenetére


xrvman
(senior tag)

Teljesen visszaadja a feelinget.
Állóhelyzetben tekered, érezni, hogy nehéz, ha meg elindulsz könnyebb lesz. Különböző talajviszonyokat is érezni rajta. Ha egy keréknyomban mész, ellentart, stb.

(#9) HurkaLES válasza xrvman (#8) üzenetére


HurkaLES
(tag)

Akkor mindenképp ránézek, mert elég jónak tűnt videók alapján.

Te ittál?? Nem, itt ülök!!! /Honor 9 Blue, Logitech Driving Force GT/

(#10) Syklas


Syklas
(fanatikus tag)

Singleplayerben mi alapján számolja a kapott csillagokat a végén..? Downhill mapon még sose tudtan 3 csillagnál többet kapni.. ( természetesen itt most harcore modra gondolok) Gondolom az idő sokat számít.. a mapot végig vittem legutóbb 1 óra 20perc alatt.. természetesen alap vasakkal de csak 3 csillagot kaptam. Láttam a YT-on videókat.. akik vagy 2 órán át szenvedtek a mapon de 4-5 csillagot kaptak a végén..!
Szóval ki tudja mi alapján számolja ezt..?

Kedves Jézuska egész évben jó voltam... okéé, csak néha-néha... Áááá..hagyjuk inkább,megveszem magamnak a Prohardveren..!

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.