Hirdetés

2017. október 21., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ledgeri


ledgeri
(PH! kedvence)

ha van benne Scenario editor akkor tökéletes co-op játék!

szeksziboj -nálam van egy pirospontod! Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)

(#2) FrozeN`


FrozeN`
(kvázi-tag)

Egyetlen dolog, ami nagyon zavar, hogy ebben benne lesz minden (vagy ha nem is minden, de rengeteg dolog), amit az első részhez megígértek, és ígérgettek szó szerint éveken keresztül. Aztán csak nem jöttek az updatek, de legalább most megveheted 13,5€-ért. (feltéve, hogy már rendelkezel az első résszel) Ja, és új tartalom (gépekre, pályákra gondolok leginkább) az eddigi képek / videók alapján nem sok van... a korábbi gépek esetleg picit megvariálva, átszínezve.

De egyébként tök jó, hogy végre van egy reménysugár, és a Spintires nem ott fog a saját szarában megdögleni, ahol a csodás korábbi, angol kiadója hagyta, viszont azon se lepődjön meg senki, ha az első rész tulajdonosai nem rohannak megvenni még egyszer ugyanazt. Én is inkább kivárok...Viszont akinek eddig kimaradt és szemez vele, annak mindenképp ajánlom, mert bár nem egyszerű, de remek móka, akár singleben is, coop-ban meg aztán főleg. Rengeteg lehetőség van a játékban, remélem ez a kiadó nem cseszi el ezt a második (és szerintem utolsó) esélyt.

[ Szerkesztve ]

(#3) Preda válasza FrozeN` (#2) üzenetére


Preda
(fanatikus tag)

Hát igen én marha sokat játszottam vele akkoriban és most majdnem ugyanazt vehetem majd meg. Igaz nem Pc re, hanem Ps4 re ott ráadásul full áron kell :F .

(#4) gantum


gantum
(fanatikus tag)

amikor megláttam annó, megörültem, lesz új spintires. jéééj. aztán utánaolvasva kiderült, hogy lényegében csak konzolos kiadást csinálnak, amit kiadnak pcre is.
javítottak rajta, szebb lett, de update szintű dolog. az új tartalmakon meg röhögnöm kell, steamen a 2-3 életre elegendő mod van az alap játékhoz, ez több száz pályát/járművet jelent.

de valószínűleg majd megveszem később, ha lesz hozzá már tartalom. :W

A GAMER PC nem attól GAMER, hogy te játszottál rajta. :D http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gantum // PÜ = Gyorsabb válasz!

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.