Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
xrvman
őstag
válasz
chris0000 #17 üzenetére
Steamon ott van a Mudrunner műhely, ott csak a kiválasztott járgányra, vagy a térképre feliratkozol.
Aztán amikor indítasz egy játékot, pl. multiplayert, akkor a feliratkozott moddokat aktiválni kell.
Amikor elindítottad a játékot, kreálsz egy multiplayert. A Lobbyban katt a manage mods-ra. A modokat dupla kattintással aktiválod, majd nyomsz egy OK gombot.
A jobb oldali járgány képére kattintasz és utána lefelé görgetve ki tudod választani az általad feliratkozott és aktivált járműveket. (Csillagok számára ügyelj, nem lehet több.)
Ha térképet tettél (Steam - feliratkozás) be, akkor értelemszerűen a térképre kell kattintani és szintén lejjebb görgetve ott lesz a térkép, amelyre feliratkoztál. Persze azt is aktiválni kell a lobbyban, a modkezelőben (manage mods) . -
Zolix
tag
Valakinek sikerült a netről letöltött járműveket belerakni, mert nálam nem igazán!
Bemásolom a media könyvtárba és a játék alatt hol lehet elérni? A config fájlba beleírom a plusz sort is!Az Amerikai járművekről ne is beszéljünk nem erre a terepre valók egybeöl elsüllyed.
-
ÁDI
aktív tag
Megjelent az új DLC - American Wilds, Steamen 9.99 EUR most.
[link][ Szerkesztve ]
-
ÁDI
aktív tag
Most 2.99 EUR -ért a steamen megvehető, a 2DLC ugyebár pedig ingyenes!
-
xrvman
őstag
MudRunner tegnap egy jó nagyot frissült, 749.2Mb -ot töltött le.
Most néztem meg Steamben, de még nem látom hozzáadva az új Ridge DLC-t
Viszont a főmenüben, bal felső részen van egy olyan hogy új tartalom érhető el, de sajnos zátonyra fut.
Lehetséges, hogy majd este lesz elérhető. -
Syklas
tag
Singleplayerben mi alapján számolja a kapott csillagokat a végén..? Downhill mapon még sose tudtan 3 csillagnál többet kapni.. ( természetesen itt most harcore modra gondolok) Gondolom az idő sokat számít.. a mapot végig vittem legutóbb 1 óra 20perc alatt.. természetesen alap vasakkal de csak 3 csillagot kaptam. Láttam a YT-on videókat.. akik vagy 2 órán át szenvedtek a mapon de 4-5 csillagot kaptak a végén..!
Szóval ki tudja mi alapján számolja ezt..? -
HurkaLES
tag
Kormánnyal milyen játszani rajta? átadja a feelinget?
-
chris0000
őstag
hi egy multit majd kipróbálnék ha tolja vki...
van vmi multis magyar közösség?
az alap verzió elég próblémás volt multi terén nem is próbáltam...[ Szerkesztve ]
-
xrvman
őstag
Adtam egy esélyt, megvettem még egyszer.
Mégpedig a multiplayer mentés miatt, és bátran ki merem jelenteni, hogy másfél óra próba után nem kérek visszatérítést, mert működik a mentés.
Pár dolog javult benne: hirtelenjében ezek tűntek fel. Végre kormány mellől gombnyomásra is van csörlő és el tudom kapni a csörlő pontokat, és húzza is, mindezt ugyanazzal a gombbal.
Másik, hogy mély vízbe szaladva immár le tudom állítani a motort is egy gomb kétszeri megnyomásával. -
gantum
tag
amikor megláttam annó, megörültem, lesz új spintires. jéééj. aztán utánaolvasva kiderült, hogy lényegében csak konzolos kiadást csinálnak, amit kiadnak pcre is.
javítottak rajta, szebb lett, de update szintű dolog. az új tartalmakon meg röhögnöm kell, steamen a 2-3 életre elegendő mod van az alap játékhoz, ez több száz pályát/járművet jelent.de valószínűleg majd megveszem később, ha lesz hozzá már tartalom.
-
FrozeN`
tag
Egyetlen dolog, ami nagyon zavar, hogy ebben benne lesz minden (vagy ha nem is minden, de rengeteg dolog), amit az első részhez megígértek, és ígérgettek szó szerint éveken keresztül. Aztán csak nem jöttek az updatek, de legalább most megveheted 13,5€-ért. (feltéve, hogy már rendelkezel az első résszel) Ja, és új tartalom (gépekre, pályákra gondolok leginkább) az eddigi képek / videók alapján nem sok van... a korábbi gépek esetleg picit megvariálva, átszínezve.
De egyébként tök jó, hogy végre van egy reménysugár, és a Spintires nem ott fog a saját szarában megdögleni, ahol a csodás korábbi, angol kiadója hagyta, viszont azon se lepődjön meg senki, ha az első rész tulajdonosai nem rohannak megvenni még egyszer ugyanazt. Én is inkább kivárok...Viszont akinek eddig kimaradt és szemez vele, annak mindenképp ajánlom, mert bár nem egyszerű, de remek móka, akár singleben is, coop-ban meg aztán főleg. Rengeteg lehetőség van a játékban, remélem ez a kiadó nem cseszi el ezt a második (és szerintem utolsó) esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
ha van benne Scenario editor akkor tökéletes co-op játék!
Új hozzászólás Aktív témák
gp Végre mozgás közben is látható a kicsivel több mint két hét múlva érkező off-road szimulátor.
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Magisk
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- Keresik a GPS-rendszer alternatíváit
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- MSI MEG Z490 UNIFY + Intel Core i7-10700K BOX + G.SKILL Trident Z RGB 32GB (2X16GB) CL15 3200MHz
- X1 Carbon 10th 14" FHD+ IPS érintő i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest