-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt hogy párom P9 telóján a kamera egyszerűen nem fókuszál. Viszonylag közelre kb 30 centi éles, de ha a szoba másik végéről szeretnék képet lőni az már homályos lesz. Találkozott már bárki ilyen problémával? Mi okozhatja ezt?
Másik kamera szoftverrel ugyan ez történik. Jelenleg C432B505 van a telefonon, érdemes lenne újabbat/régebbit kipróbálni, vagy ez tuti hardveres probléma?A segítséget előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
válasz Cunaja #25329 üzenetére
Rendben, és előre is köszönöm! Nem most azonnal kell, mert a telefon tegnap óta használaton kívül van (berepedt a kijelzője) és amíg megjön az alkatrész addig gondoltam felfrissítgetem. Nem tudtam hogy pomt rosszkor láttam neki . Köszönöm a munkádat!!
Azt a részét nem értem például, hogy ugye azzal kezdődik hogy az adb mappába bemásolom az adott képfájlt. Ez az adb hol is kellene legyen? Az sd-re másolt zip akkor gondolom meglesz, valamelyik linken lett volna.
Gyári recovery-re amúgy miért kell visszaállni?[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
válasz krypton #25322 üzenetére
Sziasztok,
Az összefoglaló leírások elég egyértelműek, jelenleg a B505-nél állok, azonban a 9-es hozzászólás linkjei sajnos már nem aktívak. Az elején megadott Google Drive-os linken le tudtam tölteni a P9-EVA-8.0.0-TWRP-v4.img és recovery_ramdisk P9-EVA-8.0.0-TWRP-v4.img képfájlokat, de nem tudom hogy melyikből lenne és hol az L09-hez és L19-hez.
Az elején az adb mappát pl hol kell létrehozni ahova be kell másolni?
Milyen zip-et kell az sd-re másolni, mikor csak képfájlokat olvasok előtte?
Az alkalmazásokat pótolni honnan tudom?
Illetve egy a leírástól eltérő de témához kapcsolódó kérdésem is lenne: a kínai rommal esetleg több frissítés várható azért éri meg rá átállni?A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
Na hát elkezdtem, de elakadtam ott, hogy a DC-Unlocker által megadott bootloader nyitó kód nem megfelelő a HWOTA7 szerint. Mint korábban írtam a EVA-L19C432B386 van a telón, tehát 2017 áprilisig van rajta biztonsági frissítés. Át kellene tennem 396-ra, és újra kérni a kódot, vagy hol akartam el?
Update: Azt hiszem megoldódott, először kellett a fast boot, és aztán csatlakoztatni, nekem úgy tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a topikot, és megdöbbenve láttam, hogy párom P9 telefonján a ROM fölött eléggé eljárt már az idő. Egy független EVA-L19 telefonja van ami a C432B386 verziújú 7.0-ás verziónál beragadt.
Szeretnék kérni egy kis segítséget, pár linket, bármit, hogy milyen útmutató alapján járjak el a frissítés során. Nincs rootolva, BL zárva van, a teló ilyen szempontból érintetlen.
A válaszokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
krypton
senior tag
Sziasztok!
Párom telefonján a digitizer berepedt. Tudnátok nekem ajánlani (akár külföldi) webshopot, ahonnan tudok rendelni gyári vagy azzal megegyező minőségű kijelzőt kerettel jó áron?
A választ előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest