Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pp88
tag
válasz Mr.Franczy #18341 üzenetére
Ha megteszem akkor minden ugrik. Járhatom végig a bankokat új regisztráció miatt. Legalábbis így tudom. Mert a netbank erről megy. A telefon adja meg a belépési kódokat. 😕
-
pp88
tag
válasz Sungoo #18339 üzenetére
Nekem is ez van. Hetente többször is előfordult, hogy nem jelzett a készülék a bejövő hivaskor. Azt gondolom hogy ez nagyrészt szoftver hiba. Persze nem értek hozzá. De, akksival mit kezd a szervíz? Hívás problémákat hogy nézi meg? Maximum a fényerő szabályozást tudná észre venni. A többi random módon működik vagy éppen nem. A másik hogy mivel munka eszköz, nem szeretnék egy másfél hétig nélküle elleni.
-
pp88
tag
válasz Casillero #18336 üzenetére
Gondoltam, hogy nem egy egyszerű a dolog. Ráadásul én még Cib Bank appot is használok.
Kezdek idegbajt kapni ettől a telefontól.
Szerintem az enyémet a Huawei gyár mögötti, wc melletti szemétből kukázták össze.
Problémák:
Sokszor nem cseng ki a telefonom. Úgy tűnik, mintha nem is lenne bekapcsolva a telefon. Többen szóltak már érte.
Nem értik mit mondok, szaggat a vonal, illetve halk a beszédem a másik fél számára.
Naptár, esemény kb egy dallamig jut el a hangszórón. utána kusban van. De a csengőhang szól rendesen.
Cserélgettem értesítési hangot, de nem változott meg semmi.
Wifi gyenge vétellel bír, a régi Nokia 625 jobban látja a routert.
Fényerő szabályozó totál hektikus, néha 10 másodperc múlva kapcsolja fel a fényerősséget.
Akkumulátor maximum este hatig bírja. Pedig nem játszom, meg facebookozom rajta. De már ennek is örülök mert a 386-os rom előtt délig húzta csak az aksi.
Munkára használom.
Lehet nem kellene.[ Szerkesztve ]
-
pp88
tag
válasz Newlachka #18326 üzenetére
Kicsit bővebben elmondanád? Nem mindenki SuperUser itt.
Én még nem csináltam ilyet a telefonommal. Mármint root, rendszer csere stb.
Kértem már párszor segítséget.
De nekem mivel kb hülye vagyok ezekhez a dolgokhoz magas a legegyszerűbb segítség is.
Több embert láttam itt, olyan segítséget kérni, hogy akár fizetne is csak csinálja meg neki valaki.
Nagyon korrekt fórum ez itt szerintem és tényleg mindenben segít mindenki, de azért ez nem egy bableves receptje itt. Én is fizetnék érte. De már meg se merem ezt említeni, mert mindenki jön, hogy ne félj közösen megcsináljuk.....
Sokunknak kevés a tudása a rom cseréhez.
Persze lehet mos írni, hogy akkor mit keresünk mi itt. A legtöbben a P9 tulajoknak olvasó üzemmódban van itt.
Csak csodáljuk azokat akik ezt naponta csinálják.
Valószínűleg nekem is volna olyan dolog a szakmámból kifolyólag amivel én magyaráznám mit hogyan csinálj és nem érteném mit nem értesz rajta, amikor ez tök egyszerű. (mondjuk én pont oktatok dolgokat, ezért nem csodálkozom sokszor egy legegyszerűbb feladat problémás végrehajtásán sem).
Bocsánat a sok írásért. Nem is igazán neked szántam.
Főleg, hogy egyből válaszoltál.
Minden elismerésem a tiétek.
De nekem, mint itt párunknak egy ember kellene a közelünkbe ahová nyugodt szívvel elvisszük a telefont és pl: Cunaja mester romjával kapjuk vissza.
Ennyi -
pp88
tag
Lenne egy kérdésem! A telefon a naptár hangjelzését ahogy elkezdi egyből abba hagyja. A kb 5 mp zene szól egy fél másodpercig. Ötlet hogy mi lehet a baj? Egy SIM kártyás független telefon. Nougat 7.0. naptár a gyári Android.
-
pp88
tag
Eva L09, B383 van rajta. Kb egy órája lett frissítve erre.
Kicsúsztam a szerkesztési időből.[ Szerkesztve ]
-
pp88
tag
Köszönöm szépen a válaszokat. Akkor kíváncsian várom hátha minden mokolás nélkül megy e a Cunaja mester romján az OTP bank. Ha megy akkor már csak valaki segítsége kellene a rom felrakásához. Békéscsaba és 50 km körzetben. Ha nem megy, akkor Cunaja variácioja jön. A fentebb leírt módon. De ez már régen magas nekem. Pont azért vettem a P9 telefont hogy ne kelljen romolni. Erre tessék. Nem szeretnék megválni tőle. De ha nem tudok másik romot felrakni akkor kb a vezetékes telefonnak jó a P9 ilyen állapotban. Hozzá teszem hogy szeretem/ szeretném a telefonomon ha délig nem merülne 5% alá. De merül. De merül 😕
[ Szerkesztve ]
-
pp88
tag
Nekem is tetszik a Cunaja mester romja. De sajnos OTP netbank és CIB mobilbank mindenképpen kellene a telefonra. Naponta minimum kétszer töltöm. Tehát kell valami megoldás. Ráadásul tök béna vagyok romolás terén. Valaki valami ötlet? Esetleg Békéscsaba környékén nem segítene valaki a megoldásban?
-
pp88
tag
Furcsa dolog. De nekem is frissült pár Google alkalmazás és a tragédia akku idő, egyszercsak megint emberi ideig bírja. Azaz egy napig. Szokásos használat mellett. Eddig délben tölteni kellett. Este hétkor már 5% alatt volt. Most meg még mindig van este kilenckor 15 % .
-
pp88
tag
válasz bluemirage #14743 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsot. Én is erre jutottam. Hogy menjen vissza a MM. De nekem ehhez is kell segítség. Ezért kerestem valakit itt Békéscsaba környékén. Nehogy tégla legyen a vége. Van OTP és CIB bank is a telefonomon. Ezek nekem fontosak. Munkaeszköz a P9. Szóval akkor a rootolás ezek szerint kizárva.
[ Szerkesztve ]
-
pp88
tag
Sziasztok! Én idáig csak olvasó üzemmódban voltam itt a fórumon. Lassan fél éve használom a P9 -em. Frissítés óta tragédia szinte minden tekintetben. Nem írom le a problémáimat vele, mert nem ez a lényeg. Hanem segítség kellene. Cunaja romját felrakni a telefonomra. Békéscsabai vagyok. Ha valaki itt a környéken tudna segíteni azt nagyon megköszönném. Tudom hogy sokan szívesen segitenétek csak online. De tök homály a dolgok nagyrésze amit írtok. 😀 Bennem van a hiba természetesen. Vártam hogy jöjjön frissítés ami javítja az aksi gyors merülését de sajnos nem érkezett meg idáig. A telefonomon délig tuti 20% alatt van 😕 Egyetlen kérdésem lenne. A banki alkalmazások működnek a Cunaja mester romok alatt? Hű de szarul hangzik ez a rom alatt 😁😁😁. Szóval tudom használni azokat az új rom telepítése után?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest