-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cunaja
Topikgazda
Azért nem mezei Oreo van rajta.
Ne keverd a kettő verziót, mert félrevezető lehet valakinek.
A pontos megnevezés.
"Nekem Cunaja verziós Oreo van rajta"
Valaki felrakja a kínai Oreo romot, majd panaszkodik, hogy nincsenek meg a funkciók amikről írsz.
Köszi Bocy
NGA:
Attól függ, miért is akarod eladni?
Követni szeretnéd a divatot?
Olyan funkciókra vágsz, ami ebben nincs?(érdeklődni)
Olyan játékokat használsz, amik ezen nem futnak?
Túl leharcoltad?
Gyenge az akku?
Nos, az utolsó pont, 10K maszek szervizben és felrakod a romomat, és száguld a telefon. Közben gyűjtesz még pénzt egy szuper tudású telefonra.
Ha a többi pont, akkor megértem.
Januárban lesz az enyém 3-éves, kap egy akku cserét ősszel és megy tovább.
A P7, ami az asszonynál van, még mindig az eredeti akkuval megy. Soha nem volt szervizben és tökéletesen teszi a feladatát. (Persze saját rommal.)
Azért mert 3-éves egy teló, még közel sem biztos, hogy lejárt az ideje.
Pl. Az autónk 26 éves Astra, de még mindig elvisz az ország egyik végéből a másikba, és nem kerül vagyonba a karbantartása se. Oké, nincs benne abs és társai, de megy. Jobb lenne egy új, de ami tetszik, nagyon drága.(10milla).Gyűjtünk és ha lesz annyi pénz, jöhet az autó ami tetszik.
Gondolom érthető a hasonlat. Ha neked elég, a karbantartás a lényeg, így egy darabig még tudod használni.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
Azért is megy lassan, mert mindig az elejétől végig kell játszanom a 40 perces telepítést.
Minden alkalmazást végig kell nyomnom, de még így is lehet hiba.
Az majd idővel úgyis nálatok derül ki.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
Topikgazda
Nem vesztem el, csak most éppen Okay Emy-vel küzdök.
Ne kínaiul akarjon kommunikálni.
A kínai dat fájlokat szerkesztem át és akkor angol lesz remélhetőleg.
Viszont minden változást ide kell írnom, nem kis meló.Már az utolsó simítások, és teljesen kész. A leírás van hátra, remélem holnap délelőttre készen lesz.
Aki felszeretné rakni, annak tudnia kell, hogy a romot csak a titkosítás ( Data Encryption ) feloldásával lehet felrakni.
Ez azt jelenti, hogy a telepítéskor minden törlődik a telefonról, kivéve persze a külső-memóriakártyát.
Memóriakártya nélkül nem lehet felrakni és minimum 8GB-os kártya kell.
Ennek a fele legyen szabadon.
Aki szeretné a romot, az írjon privátot, mert nyilvánosan nem kerül megosztásra.
Egy kedves User, nem tudja felfogni, hogy a telefonunkra nem érkezett EU Oreo verzió, és a kínai verziós rom, nem mindenhol EU szalonképes.
Gondolom mindenki érti mire értettem.
Garantáltan a leggyorsabb és legjobb Oreo rom a telefonunkra. Nem ismerek rá a kicsikére.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Bocy7
csendes tag
Sziasztok!
Megoldódott a probléma,a FIGYELMETLENSÉGEM miatt.
Köszönöm Cunaja a segitséged és főleg a türelmed,szinte az egésznapod elment rám,
Úra telepítettük a rendszert de sajnos V12 nem megy rá.Így is szuper a telo!!
Köszönöm még egyszer!!Huawei P9 EVA-AL10 Cunaja V14-Oreó (EVA-L09),Xiaomi Note 9Pro
-
Lackooo84
nagyúr
-
SOAD19
addikt
Lehet, hogy a kijelző csere miatt kaptál plusz fél évet?! Rémlik valami ilyesmi, hogy a cserélt fontosabb alkatrészekre fél év garancia szokott járni. Nem pont a Huawei-nél, csak úgy általánosságban. Igaz, úgy rémlik, hogy olyan esetben, csak arra az adott cserélt elemre szokott járni, maga az eszköz garanciája marad a régi szerint.
[ Szerkesztve ]
-
Feri 59
csendes tag
Sziasztok én is Austriában vásároltam a telefonomat direkt rákérdeztem az ügyfélszolgálatnál mi a helyzet ha elromlik a telefon.Azt a választ kaptam javítják garanciában ha az eredeti számla megvan.Ezek után bementem a József körúti boltba és ott is azt mondták hogy ha gond van javítják.
Ne hagyd magad!
Üdv -
Hosssszu
őstag
Értem hogy mire gondolsz. De pl. üzleti kategóriás laptopoknál is van ilyen.
Tudtommal alapvetően a külföldön vásárolt bármit nem kötelező szervizelni más országban. Az már csak extra/jófejség ha megcsinálják. (vagy plusz pénzért persze)
Talán Lenovo(IBM), Dell laptopoknál van ilyen lehetőség.Ha hülyeséget írtam, akkor sorry.
-
Geri89
aktív tag
Ahogy előttem is írták, a TMX az itthoni központi szerviz. Ha beviszed a Bp-i üzletbe, ott sem csinálják meg.. kb. 1-2 éve változtatott a hazai Huawei, és csak itthon (hivatalos viszonteladó által) eladott telefonokat javítanak garanciában.. Sajnos hiába mondanak bármit Bécsben, itthon ezt nem fogják neked javítani..(eddigi tapasztalatok szerint..)
-
Bocy7
csendes tag
Utánna olvastam Cunaja leirásában ez a twrp hibája amit leirtam.
Ujra elinditottam a mentés vissza állitást hiba nélkül lefutott,ujra inditottam recoverybe,be jött a twrp és csináltam full wipe-t de igy is az erecovery jött be hogy letöltené de hibát ir :Getting package info failed.
Fel flasheltem a gyári recoveryt de azzal is vissza dobott az erecovery letöltéshez.
Ez után fel flasheltem 3 gombos módszerel a C150B183 full romot és láss csodát felment hiba nélkül,újra indult és már az arcomba tolta a nagy T mobilos logot,beállitás végig futott utánna egyböl jött a frissités elérhetö
EVA-L09C150B361.
Igen itt jön az hogy lehet átsiklottunk valamin és jönnek a hibák
Várom a hozzá szólásokat.Huawei P9 EVA-AL10 Cunaja V14-Oreó (EVA-L09),Xiaomi Note 9Pro
-
törölt tag
Van 2-év garancia a telefonomra,nem fogom szervizbe vinni ha tönkremegy az akkum,inkább veszek másik telefont. Volt tapasztalatom szerviz téren (HTC Desire 826 - kamera gondom volt,azt megcsinálták de utána a mikrofonja ment tönkre amit hiába vittem be 2x,xartak megcsinálni normálisan) Úgy halottam a Telemax a szerviz partner,hát inkább menjen tönkre nálam végleg.
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
Üdv!
Én vodás Rom-ról tértem át C432-re. Ezzel is küldtem el tavaly akksi cserére. Nem kötözködtek.A headset problémára: fogvájóval óvatosan nyúlj be a jack foglalatba és húzd ki a szöszöket, amik a zsebedből, egyéb helyekről lerakódtak. 90%-ban ez az oka a recsegeő, nem szóló füleseknek.
[ Szerkesztve ]
"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
Új hozzászólás Aktív témák
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest