Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz dredjudge84 #17677 üzenetére
Sok sikert a P10-hez.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz dredjudge84 #17638 üzenetére
Gyárinak mondott üvegfólia mellett is elmarad a domború rész. Nekem annál az előlapi kamera nincs fedve.
[ Szerkesztve ]
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
őstag
válasz dredjudge84 #17632 üzenetére
A fóliák feltapadnak... már csak azért is mert nem érnek ki a széléig
Amit linkeltem az is sima fólia, de elég nagy ahhoz, hogy ne olyan sok maradjon el a szélektől.Meliora sunt bono inimica
-
őstag
válasz dredjudge84 #17626 üzenetére
Ez a szappanos vízzel feltevős ULTIMATE SHIELD screen protector, tehát nem a teljes telefonra való max protector. Van hozzá videó a youtube-on, hogy hogyan kell feltenni, ha még nem csináltad a vizes felrakást. Ennél csak nagyon kicsi marad el a széleket és elég rugalmas ahhoz, hogy ott fel is feküdjön. Többeknek van ilyen.
Meliora sunt bono inimica
-
MK VII
veterán
válasz dredjudge84 #17587 üzenetére
Tehát, ha jól veszem ki a szavaidból akkor a régebbi sérelmeid miatt döntöttél úgy, hogy márpedig nem fogsz frissíteni...
Rossz meglátás...
Ha picit olvasgatnál a topikban és mondjuk Cunaja blogjában akkor észrevennéd, hogy a jelenleg erre a telefonra létező legjobb rom az a Cunaja V4...
Én is ezen vagyok és még sokan... Tökéletes, semmi gond nincs vele...
Minden további nélkül vissza lehet állni akár szolgáltatós akár független romra ennél a telefonnál, csak követni kell pontosan az utasításokat..
Ne keverjük már ide az LG-t... Ez egy Huawei...
Itt nem kell keresgélned gyári romot, mert van.. Van szolgáltatós és független is.. A legelső romoktól kezdve a legutolsó romig, bármit le tudsz tölteni... Nem mellesleg az én tárhelyemen is fent vannak romok.. Szóval elveszni nem fognak, ahogy Cunaja is írja.Cunaja romját nem véletlen ajánlottuk.. Azt felrakod és benne van minden amire szükséged van.. Nem kell külön rootolni, van benne Viper4android FX amivel mindent állíthatsz a zenei ízlésedhez megfelelően külön headset, telefonhangszóró, bluetooth, usb-n.
Akármennyire is ellenkezel a végén úgyis az lesz, hogy felrakod, mert 6.0-a már rég a múlté.. Sokkal jobb a 7.0 és azon belül is Cunaja romja...Csak egy jó tanács, ha jót akarsz magadnak akkor nem halasztod a rom felrakását.
[ Szerkesztve ]
-
Newlachka
őstag
minek a gyári szolgáltatós rom?
átállsz international romra és kész.
HA nem frissítesz egy csomó biztonsági rést nyitva hagysz,de te tudod..és ez nem LG.. -
Cunaja
Topikgazda
A gyári 6.0 rom az én tárhelyemen van, elveszni nem fog.
Azért ennyire nem vagyok kezdő, hogy ne mentsem el.
Használd egészséggel a telót, de ha extrákat és jobb teljesítményt szeretnél, előbb vagy utóbb döntened kell.
Rábeszélni meg senki se akart, csak segíteni.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
MK VII
veterán
válasz dredjudge84 #17580 üzenetére
Minek maradnál gyári romon, ha Cunaja romjában minden benne van ami kell neked?
-
bollizolee
tag
válasz dredjudge84 #17580 üzenetére
Ha már minden hogyan rootolod nem mindegy milyen romon vagy. Cunaja V4 romot csak ajánlani tudom. És van benne viper4 android fx ami neked kell, plusz még egy csomó nyalánkság. Fél óra alatt simán telepíthető ha van hozzá egy kis érzéked. Pár nap használat után azt fogod mondani hogy miért csak most telepítettem miért nem elöbb. Én nagyon megvagyok vele elégedve. Gyári romra visszaállás meg a leírásban van, ha valami gond lenne. Próbáld ki nem bánod meg.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Franczy
aktív tag
válasz dredjudge84 #17578 üzenetére
Ha már root-on gondolkozol, akkor nyugodtan rakd fel Cunaja mester v4-es romját, az a tuti!!
Mondjuk az már, 7-es Droid, de saját véleményem szerint, megéri!![ Szerkesztve ]
Gazember
-
Aryon87
félisten
válasz dredjudge84 #17553 üzenetére
Volt G3. Flac zene is az SD karin. Nem nyekkent. (Samu evo 32gb, cl10)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
sirokipatrik
aktív tag
Ez a telefon minden formátumot kezel, mehet NTFS-be 😉
Ha az LG-n is akadt a FLAC, akkor én elgondolkodnék a forráson (ahonnan letöltöd) Az SD sebességén nem múlik. Régen egy class 4es sd-men akadás nélkül üzemelt minden.
Állítgasd a poweramp-ot. Vannak benne okos dolgok. Használd a 3-as alfa verziót, nagyon jó (és jobb lesz, mindjárt jön elvileg a frissítés)[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
Nekem van 24bit/192kHz-es FLAC-em, és azt is hibátlanul viszi.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz dredjudge84 #17550 üzenetére
A poweramp nekem hibátlanul lejátszik mindent szaggatás nélkül. Megnézted más FLAC fájl-al, azzal is fenn áll a probléma? A poweramp nincs elállítva? Ha csak pár számnál csinálja, akkor nem adnám le szervizbe, de ha mindegyiknél, plusz mondjuk online is, akkor nincs más lehetőséged (előtte megpróbálnak egy gyári visszaállítást) Tölts le valahonnan ilyen típusú számot. A memóriakártyaval meg jobban jársz, ha NTFS-re formázod, mivel így TV és minden más szélesebb körben kezeli, mint az exfatot. Az alapértelmezett foglalási egység meg nem befolyásol semmit a sebességben (mende mondták terjengnek róla neten, de semmi eredményt nem hoz, ha az a célod vele). Hagyd alapértelmezetten.
-
the_pimp
senior tag
válasz dredjudge84 #17550 üzenetére
Igen, visszatudsz, összefoglalóban van a rollback leírása.
-
dredjudge84
őstag
válasz dredjudge84 #17549 üzenetére
Még adódott két kérdésem:
A memóriakártyám 64gb-os és pc-vel exfatre formáznám, a szektorméretet mire érdemes állítani?
Ha frissítek hivatalos mm-ról nougatra, és nem jön be, vissza tudok állni mm-ra? -
hemaka
nagyúr
válasz dredjudge84 #17545 üzenetére
Tidal flac nem szagggatott, de ha en tettem ra manualisan, akkor kinlodott vele nalam is... (csak mar meg nem mondom mivel jatszattam le, nem emlekszem)
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz dredjudge84 #17545 üzenetére
Nekem semmi ilyen gondom a flac fájlokkal. Nem lehet, hogy a minősége nem az igazi? Egyébként ne várj túl sokat, nekem van pár 24bit/96khz flac nóta, és háttérzaj van bőven (fülhallgatóval). Ami viszont érdekes, hogy ha erősítőre kötöm rá, akkor hibátlanul szól. Tehát szerintem a szoftver van gyengén megírva. Vagy az erősítőm érdeme meg a hangfalaké (amit kétlek, mert más telefonok nem szólnak így rajta).
Gyári zenelejátszóval próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
dredjudge84
őstag
válasz dredjudge84 #17541 üzenetére
Plusz lenne még egy kérdésem. a flac fájlok lejátszáskor picit mintha szaggatnának. Olyan mintha több dolgot csinálna a teló egyszerre, és azért csinálja ezt. Ha lezárom a képernyőt, akkor csak néha veszem észre a dolgot. Még 3 napon belül vagyok. Szerintetek ez készülékhiba, vagy általános dolog, esetleg más is észrevette, avyg csak én vagyok ilyen vájtfülű?
-
MK VII
veterán
válasz dredjudge84 #17533 üzenetére
BL nyitás aztán meg kell rootolni.. Igazából szinte minden olyan dolog ami alapból nem megoldható a telefonon ahhoz root szükséges amivel a garancia ugrik, de visszaállítható..
-
MK VII
veterán
válasz dredjudge84 #17531 üzenetére
Szia...
Ha nem akarsz babrálni akkor elvileg nincs...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest