Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• RegElek

csendes tag

Sziasztok!

Nagyjából május óta olvasgatom a fórumot, megközelítőleg akkor döntöttem el, hogy P9-et fogok venni.
    Mivel elég régóta követem a hozzászólásokat, így nagyjából képben vagyok, hogy mit várhatok a telefontól.
    Hosszútávra tervezek vele, nem vagyok az a 3 havonta telefoncserélgetős (ezt talán mi sem bizonyítja jobban, mint hogy egy HTC Desire (BRAVO) készüléket fogok leváltani vele).
    Az egyik pozitívum amit itt olvastam és fontos is számomra, az az antennák erőssége. amikor haza utazom falura, akkor sokszor küzdök térerő gondokkal, kíváncsi leszek, hogy ez mennyiben fog változni, ha egyszer hozzájutok a telefonhoz.
    És itt érkeztem el a kérdésemhez:
    Találtam most egy hirdetést, korrektnek tűnik az eladó, jó az ár, single sim-es a telefon, még van ~10 nap a 3 hónapból stb.
    A számlán 1 év garancia van feltüntetve a telefonra, ennek ellenére a HiCare-ben be van regisztrálva (Arany tagság érvényes a vásárlás napjától számítva 1 évig).
    A számla kibocsájtója az IS-MAIL Electronic Kft. Minden keresés a mobilkereskedes.hu-ra mutat, ott viszont semmit nem találok IS-MAIL cégre utaló megjegyzést.
    Tud róluk bárki bármit? Érdemes ezzel foglalkoznom vagy inkább várjak olyanra ami megbízhatóbb helyről való? (új vásárlása egyelőre nincs napirenden)

Válaszotok előre is köszönöm.

https://regelek.hu/

Új hozzászólás Aktív témák