-
GAMEPOD.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richie86
senior tag
válasz TannerHUN #523 üzenetére
Nem tudom pontosan mikor lesz a szülinapod, de Isten Éltessen
Reméljük a legjobbakat. Naiv vagyok, de remélem hogy ez csak vagy valami tévedés, vagy pár héten belül rájönnek, hogy lejjebb kell venni, mert ez nem normális ez az új árképzés erre a telóra. Nézegettem a P9-et is, az is tetszene, de pont amiatt akartam inkább az újabbat, mert a P9 már tavaly is némileg lemaradt teljesítményben a többi flagshiptől, meg jobban szeretem elöl az ujjlenyomatolvasót... Úgyhogy ha marad ez az árazás nem tudom mit válasszak helyette.ORCA58: valóban az új rendszer elmebeteg
-
Richie86
senior tag
Ezt ecseteljük már jó pár hsz óta. Megbolondultak egyébként is, mert előrendelésben 60-70 ezerrel olcsóbb volt.
TannerHUN: úgy értettem, ahogy írod Május 14.-én lesz a dátum amikor először hosszabbíthatok, mert 08.14.-én jár le a hűségem Mindegy ha így marad nézek majd másik telefont, sajnálom mert megtetszett, de ez van
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz TannerHUN #511 üzenetére
Hát nem tudom hogy mernek ilyet tenni... Edigital-nál, MM-nél is 200.000... Még ha annyiba kerülne akkor OK. De hogy előfizura hűséget vállalok és úgy 230.000? Na neeeemmm. Szerintem látni fogják ők, hogy a mai naptól visszaesik jelentősen az eladás. Még részletben sem vagyok hajlandó ennyit fizetni érte, amikor a hivatalos induló ára 200.000.
Fehercsoki: annyiért korrekt! És az a reális ár, úgy hogy az ember fia més 2 évre hozzájuk is köti magát! De ez a mostani horror ár, azt hiszik most van ápr.1?
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
-
Richie86
senior tag
Hát elég durva! Pláne hogy az MM-ben 200.000.... Itt valakinek nagyon elpattant az agya a T-nél. Előrendelésben ugyanazzal a 7000-es előfizuval valami 165.000-et mutatott.
Meg hogyhogy nincs részletfizetési opció ennél? Random bármelyik másik készülékre megyek annál meg opció...
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
válasz Gedeon31 #492 üzenetére
De csak úgy találod meg ha pl. Google-ba beírod, és így jeleníti meg, hogy már nem rendelhető. Szvsz valószínűleg már az előrendelhető (ajándékcsomaggal megtoldott) darabszám már elkelt/lefoglalásra került, ezért törölték. Gondolom hamarosan kiteszik csak a telefont, ajándékcsomag nélkül.
-
Richie86
senior tag
válasz Fehercsoki #489 üzenetére
Köszi, kíváncsian várom/várjuk. Remélem klassz lesz. Nem lenne fair ugyanazért a pénzért ócskábbat adni.
-
Richie86
senior tag
válasz Fehercsoki #487 üzenetére
Abszolút megértelek! Kíváncsi vagyok, légyszi majd oszd meg velünk, hogy milyet kaptál! Reméljük a legjobbakat. Azért az durva, hogy 9.-én rendeltél és még nem kaptad meg
Mondjuk, ha még el sem küldték, lehet hogy várnod kell, mert ahogy látom le is vették a Telekom honlapon a kínálatból (gondolom elfogyott a készlet vagy nem tudom...) -
Richie86
senior tag
válasz Fehercsoki #485 üzenetére
Szerintem az eMMC-s variánsra kevés az esély, ahogy itt látom, mindenki aki benyomott egy print screent, és nem a legjobb eredményt kapta a telefonja, az a középmezőnyben landolt, pontszámok alapján, és ha jól emlékszem (bár olvass vissza) mindenkinek LPDDR4-et írt az aida. Szerintem a leglassabbat, az eMMC-set az ilyen piacokra szórják, mint pl. India, stb., nem Európába. Persze ez csak találgatás, de nem hiszem hogy pont a legnagyobb szolgáltatón keresztül szórnák Mo.-n a leggyengébb verziókat, mert annak lenne azért visszhangja.
-
Richie86
senior tag
válasz Fehercsoki #482 üzenetére
Szvsz emiatt ne mondd vissza, ha ez tetszik jobban! Azt hiszem az S8-ban alapból "csak" UFS 2.0-s a tárhely sebessége nem pedig 2.1 (mint itt a legjobb esetben).
Szerk.: én is csak érdeklődöm itt, és persze szeretném, ha a leggyorsabbat kapnám majd (Telekomtól fogom venni köv.hónapban), de szerintem mindenképp ilyet veszek
[ Szerkesztve ]
-
Richie86
senior tag
És hány GB-os a tárhely? Mert a Telekom oldalon 64 GB tárhely volt megjelölve (most már levették az oldalról a készüléket, gondolom kifutott az előrendelési időszak), de ma beszaladtam az itteni Telekomba, megnéztem egyet, és a menüben azt láttam, hogy 32 GB a tárhely, és ebből ~20,5 GB ami szabad. 2 tárhellyel is árulják vagy csak a 32 gigásat?
-
Richie86
senior tag
Elméletileg ha aktiválva van a menüben akkor:
a) ha a szoftveres navigációs gombokat használod, végighúzod a navigációs gombok sávján az ujjad balról jobbra
b) ha az ujjlenyomatolvasót használod vissza/főmenübe lépésre, illetve alkalmazások közötti váltásra, akkor meg az ujjad a kijelző alsó sarkából a közepe felé húzva aktiválható -
Richie86
senior tag
Igazából azzal sem volt bajom, csak szeretem cserélgetni. 4 hónapig használtam, feleségemnek tetszett, nekiadtam. Most egy iPhone 5S-t használok, az iOS-t is szeretem, így eddig úgy voltam vele, hogy a következő telefonom iPhone 6s (vagy 7) lesz, de most versenybe szállt nálam a P10 is, mert nagyon megtetszett
-
Richie86
senior tag
Van itt olyan akinek esetleg már megvan legalább egy-két hete a készülék?
Ha igen, tudna írni egy pár sort, mik a tapasztalatok, milyen a telefon eddig? (Pl.: kamera, kezelhetőség, üzemidő, mi az ami tetszik benne/és mi az ami kevésbé, stb.) Persze olvastam a tesztet, és még sok másikat, illetve néztem videókat, de érdekelne az "átlag userek" véleménye is -
Richie86
senior tag
Régebben volt P8-am, szerettem azt is, de pár hónap után túladtam rajta, mert nagynak találtam, sehogy sem tudtam egy kézzel kezelni. Igaz ehhez szerintem az is hozzájárult, hogy nagyon szögletes volt, és baromi vékony (talán 6.4 mm ha jól emlékszem). Nem szeretnék mégegyszer ebbe a "hibába" esni. A paraméterek alapján hasonlók a méretei ha jól látom, a lekerekítettebb design segít az egykezes használatban?
-
Richie86
senior tag
Sziasztok!
Van itt esetleg olyan, aki iPhone-ról váltott P10-re? Ha igen, leírná a tapasztalatait?
Hosszú évekig csak androidos telefonjaim voltak, most pedig iPhone 5s-t használok. Jövő hónapban lesz telefoncsere, és eddig szentül meg voltam róla győződve, hogy iPhone 6s (vagy esetleg 7) lesz a befutó, mert megszerettem az iOS-t. Most viszont kicsit elbizonytalanodtam, nézegettem a teszteket, videókat a P10-ről, és megtetszett ez is -
Richie86
senior tag
Ma megtapogattam egy P10-et és azt kell hogy mondjam, nagyon szép kis készülék. Tetszik, frankó, és ha nem nyergeltem volna át egy ideje IOS-re most elgondolkodnék rajta. Abszolút meg tudom érteni aki ilyet vesz
-
Richie86
senior tag
Nekem bejön ez a készülék. Ha kiadnák 4,7-es verzióban, elgondolkodnék rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamepad
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külpolitika
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Ismét késik az Assassin's Creed Shadows
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini, Black, 256Gb, független, 86% akku
- Apple iPhone SE 3 ( 2022 ) , Red Limited, 64Gb, független
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green , 100% akku, független
- Apple iPhone 14 Pro Max, Silver, 128Gb, 100% gyári akku, 3 hó garancia, független.+ Uag tok
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%