-
GAMEPOD.hu
******** Huawei P10 Összefoglaló ********
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Chuck Norris #15341 üzenetére
Megjött a csere alkatrész, beszereltem, nem működik vele a kamera egyáltalán, visszaraktam az eredetit, most már azzal sem Nyomtam egy kamera settings resetet semmi. Hát úgy néz ki ennyi volt a P10.
@dredjudge84 azzal a céggel csak rossz tapasztalataim vannak.
-
dredjudge84
őstag
válasz Chuck Norris #15341 üzenetére
Miért nem küldöd a tmx-be?
-
Zoli0726
aktív tag
válasz Chuck Norris #15327 üzenetére
Szia, jaj de jó, köszönöm az infót mindekinek, akkor nem teljesen reménytelen a dolog.
Azt meg tudnád esetleg mondani, hogy melyikről van szó? Ahogy látom van gyári és utángyártott is.
HB386280ECW Akkumulátor 3200 mAh (notebook-alkatresz.hu)[ Szerkesztve ]
-
barizo
tag
válasz Chuck Norris #15293 üzenetére
Nem, nem.
Csak mire ki nyomoritottam az akksit a ragasztóból,annyit mozgattam a kijelző átvezető kábelt, hogy megszakadt
Ezért kellett új kijelző.
Amúgy ma kb 3 órán keresztül ment a YT, kb 37% vett ki az akksibol.
Talán be fog állni. -
barizo
tag
válasz Chuck Norris #15291 üzenetére
Szia
Éppen tegnap raktam össze a P10 telefont az általad is linkelt emagos (Gegeszoft) "gyári"akksival
Ejjel olyan 20%-ot merült.
Gondoltam biztos amiért nincs benne még SIM és keresi a hálózatot folyamatosan.
Mondom a gyereknek ma, hogy tesztelje, nézegesse
10 perc YT után azt mondja lekapcsolt,
Majd meglátom
Most én tesztelem, 100% feltöltve mit mutat.Megy a YT videó rajta.Mennyi kész vajon a képernyő idő?
Remélem csak be kell álljon az új akksi, mert nekem egy új kijelzőbe került az akksi csere. -
Chuck Norris
senior tag
válasz Chuck Norris #15290 üzenetére
Érezhetően jobb lett az üzemidő mint a pár éves gyárival, szóval ezt ajánlom: [link] Köszönöm a segítséget mindenkinek.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Chuck Norris #15287 üzenetére
"Factory resetet semmiképpen sem nyomok neki ... " - ez szerintem (!) hiba. Hány éve is használod a telefont? Simán lehet valamilyen szoftveres probléma.
Igen, macera (back → tesztelés → restore), de az akkumulátor cserélgetés nem az?
Az akkukra (régi/gyári és új) is érdemes lenne rámérni. A merülési grafikon is beszédes lehet... -
emeritus
tag
válasz Chuck Norris #15284 üzenetére
Reklamáld az akkut. Jó hamisakat(?) nagy szakmai alkatrészforgalmazóknál (pl. notebook-alkatresz.hu) találhatsz, saját márkaneves utángyártókból (Nohon pl.) Alin válogathatsz.
Az a jó megoldás, amelyről ez a gyakorlatban bebizonyosodik.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Chuck Norris #15284 üzenetére
"... a gyári akkuval merült 10-15%-ot, ezzel 20-30 körül ..."
Akkor lehet nálad nem is az akkumulátorral volt gond. Factory reset-et csináltál mielőtt az akkumulátor csere mellett döntöttél? -
Sztyepadzso
őstag
válasz Chuck Norris #15276 üzenetére
Én anno Polarcell akut vettem, mert a Lumia telefonokhoz az az egyetlen, rendesen működő akku. Gyorstölt, működik Az Édesanyám használja.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Chuck Norris #15281 üzenetére
Érdekes. Ez pont ugyanúgy néz ki, mint az enyém (még gyári). Azt hittem egy új akksinál 3200 mAh lesz a kapacitás.
Te tesztelted valamivel az akkumulátort csere előtt?" ... mindenképpen cserélni kellett az akkut olyan gyorsan merült már."
Ezzel biztos jobb lesz, de azért majd számolj be kérlek róla. -
emeritus
tag
válasz Chuck Norris #15276 üzenetére
Az akkucsere után nem kell semmit beállítani, használhatod nyugodtan. Elfogult véleményem szerint a legtöbb akku - ha nem is mind és nem csak az Alin - hamis. (Ahogyan a kábelek is.) A saját márkanevüket vállaló - és védő - utángyártók tipikusan drágábbak.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz Chuck Norris #15265 üzenetére
Vettem egy akkut, ki is cseréltem, a legnehezebb része a telefon szétfeszegetése volt, utána már csak pár csavart meg csatlakozót kellett lebontani. Az a kérdésem, hogy a csere után kell még valamit beállítani, vagy csak használjam?
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz Chuck Norris #15258 üzenetére
Ha még van, szerviznapon (minden hónap utolsó csütörtök-péntek-szombatja) kevesebbe kerül a József körúti szervizközpontban.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
emeritus
tag
válasz Chuck Norris #15196 üzenetére
Ötlet. Beállítások/intelligens asszisztens/mozgásvezérlés: itt a magasba emelés lehet a gyanús, mivel azzal indítható hívás. (Ellenőrizd, hogy nincs-e bekapcsolva itt a hívásindítás.)
-
Ceree
senior tag
-
Ceree
senior tag
válasz Chuck Norris #14446 üzenetére
Picit faragtam az összefoglalón, beírtam az utolsó frissítés build számát, hogy bárki ellenőrizni tudja, hogy ott tart-e, beraktam ezt a háttérben futó alkalmazásos kérdést a GYIK-ba, és kivettem a frissítések menüpontból a korábbi buildek leírását. Több időm sajnos nem volt reszelgetni rajta.
Másolat_eredetije
-
Ceree
senior tag
válasz Chuck Norris #14444 üzenetére
Szia,
Off: kérdés előtt érdemes lehet a kereső funkciót használni, 2017-es a telefon, némi tudásanyag már összegyűlt a 14ezer hozzászólásban, ill. van összefoglaló is (bár az már egy ideje nem került frissítésre).
On: 3 helyen kell beállítani, hogy ne zárogassa be:
1: amit írtál is, hogy Akkumulátor -> Alkalmazás indítás -> Kézi kezelés
2: Alkalmazások -> Három pötty felül -> Speciális hozzáférés -> Akkumulátor optimalizáció -> "Nem engedélyezett"re állítani a kérdéses appokat
3: Alkalmazásváltó -> A kérdéses appot lefelé lehúzni, és megjelenik a kis lakat a címsorában.Az Waze beállítás amit keresel, szerintem:
Waze -> Beállítások -> Általános beállítások -> Waze előtérben marad (bár ekkor egyszerűen visszavált a waze-re pár másodperc után és nem kis ablakban marad, az lehet MIUI varázslat, nem tudom).[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
Garfield85
tag
válasz Chuck Norris #14438 üzenetére
A telefon Témák menüjében van sötét téma és azok jók. Igaz a jobbak fizetősek,de van akció,akkor szinte ingyen van.
-
emeritus
tag
válasz Chuck Norris #14423 üzenetére
Nyilván bosszantó, ha egy új telefon hibás, de ne aggódj, ez egy jól kezelhető ügy lesz. Én telefonálással kezdenék a Telekom üszinél. Ha szerviz a megoldás, keress rá a topicban tapasztaltakra.
-
axioma
veterán
válasz Chuck Norris #14423 üzenetére
Sztem a kereskedo 3 napon belul cseret kell adjon ilyen hibara, ha van raktaron akkor azzal jarsz a legjobban. Ne allitsd at/vissza sehova, az a rendeltetesszeru mukodes hogy kiveszed a dobozbol es frissited.
-
emeritus
tag
válasz Chuck Norris #14420 üzenetére
GPS teszt app(ok)al próbáltad ellenőrizni?
-
Ceree
senior tag
válasz Chuck Norris #14420 üzenetére
Ez alapjan nekem inkabb tunik hardver hibabak, mint szoftveresnek. Mivel uj a kutyu, gariztasd szerintem.
Másolat_eredetije
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest