Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
citizen05
tag
Frissült a firmware 1.0.110. - re.
Változást nem nagyon tapasztaltam. -
citizen05
tag
Békés ,boldog karácsonyt mindenkinek !!
-
citizen05
tag
válasz
soundman1 #2337 üzenetére
Szia!
Nálam S21 FE-vel úgy működik, hogy először belépés a Huawei healt appba wifi+bt+ helyadat engedélyek megadása. Utána kilépés az appból ès kikapcsolom a netet ès a helyadatokat.
Ha csak simán bt-al kapcsolódtam a telefonhoz akkor csak max 2mp - ig jelzett az óra. S nem tudtam beszélni az óráról. -
citizen05
tag
Sziasztok !
Karácsonyra hozott nekem a Jézuska egy ilyen órát. Eddig teljesen jók a tapasztalataim .Eddig Honor Band 6.-ot használtam s az tapasztaltam ,hogy HMW 2 sokkal nagyobb értékeket mér pulzusból mint a másik .Illetve a lépésszámláló is gyorsabban mér.
Gondolom ez másnál is így van.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az egészség alkalmazáson kívül honnan lehet letölteni óra számlapokat ? Illetve mennyire bonyolult ennek a végre hajtása mivel nem vagyok egy számítógépes zseni.
Válaszokat előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Honor két órája a Huawei Watch GT 2 jó tulajdonságait ismétli zenelejátszással, hanghívással és remek üzemidővel, korlátozott okosfunkciók mellett.
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest