Új hozzászólás Aktív témák
-
Eli_Stone
aktív tag
Akár, hogyan is nézem egyik oldal sem modern azok közül amit linkeltél (a modern nem egyenlő azzal, hogy az aktuális szabványra épül az oldal) és az edge bug-os oldal is bug nélkül megjelenik valamint a másik két link is pont ugyan úgy néz ki FF-ben mint Edge-ben.
Amúgy csak annyit, ha webfejlesztők, webdesignerek és a weboldalak üzemeltetői vennék a fáradtságot arra, hogy ne egy szemétdomb oldalt tegyenek közzé amiben egy sor szabvány kód sincs vagy nem ütközik minden második javascript kódjuk akkor tetszőleges böngésző is szépen jelenítene meg az oldalakat.
És azt meg már végképp pofátlanság lenne elvárni a nagyrészüktől, hogy esetleg nézzenek már utána, hogy a legnépszerűbb böngészőkben milyen speciális formázásokat lehet vagy esetleg kell használni.Az Edge semmivel sem rosszabb a versenytársaknál csak eleve mindenki előítélettel áll hozzá a legendásan rossz IE6 (ami a maga korában nem volt rossz), IE7 (na ez sose volt jó) és IE8 miatt. Az IE9-től felfelé már az explorer is jól használható egy átlag user számára aki nem akar ezer+egy bővítményt használni amik amúgy is csak lassítják a böngészőt.
Összehasonlításképp az én rendszeremen az általad említett firefox (letiltott bővítményekkel) ugyan azokat a lapokat megnyitva dupla annyi erőforrást használ mint az edge vagy az IE11 valamint sokkal többször összeomlik a flash tartalmaktól mint az IE vagy az edge. Illetve, ha már jelen kort említed akkor azért az elég siralmas, hogy a FF az egyetlen aki a mai napig nem volt képes 64bites böngészőt kiadni miközben már évek óta még az alsó kategóriás laptopokhoz is 64bites operációs rendszert adnak és szép lassan kihal a 32bit.Egyébként elég érdekes hozzáállás egy böngésző miatt downgrade-elni az egész operációs rendszert, főleg, hogy a FF Windows 10-re is elérhető.
-
Necroman_Mk2
őstag
Gyerekek, ez itt a jövő! Nem lesz majd tévé meg monitor, "okos szemüvegben" nézzük majd a virtuális képernyőket. (Egészen addig, amíg a beültetett implantátumok el nem terjednek.)[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Mister_X
nagyúr
Én azért elviselnék egy HoloLenst - TV-nek úgy sincs helye, meg amúgy is tök hi-tech dolog. Sima egész sisakos VR-t nem bírnám elviselni, de egy okosszemcsihez hozzászoknék.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
danih
veterán
Novelty.
-
Amíg nem esnek szét az oldalak, amiket látogatnak, használják egészséggel.
Anno például ezzel az oldallal promózták, hogy milyen bugos az Edge megjelenítése. Nem tudom, él-e még, nézd meg, ha azt használod. Én legutóbb októberben próbáltam és sok régebbi oldalt (pl. Stardestroyer.net) és súlyosabb modern oldalt (pl. ProjectRho.com) sem tudott normálisan megjeleníteni. Megutam azt, hogy a Microsoft-nak bétateszterkedjek, visszamentem Win8.1-re, és tűzróka fork-okra (IceDragon, Pale Moon) használok azóta is, azok tökéletesen működnek, vannak normális és számomra hasznos addonok, és képes arra, hogy egy átlagos weboldalt normálisan megjelenítsen.... Azt hiszem 2015-ben ez nem akkora elvárás.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
anulu
félisten
akkor mit is kéne helyette használni? a szűk családban senki nem használ plugineket, és így tökéletesen megfelelő és főképp gyors az Edge,
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
-
Douwd
tag
Szerintem ez a megoldás sehol nincs egy jó VR rendszerhez képest. Ez csak egy jól működő okos szemüveg, amihez pc kell.
-
Én a Oculus Rift-hez hasonló megoldásokat kritizáltam, de ahogy akkor is leírtam, majd a piac megmondja, kell-e valójában az embereknek.
A Hololens teljesen más kategória, ugyanis ez egy 'okos-szemüveg', a'la Google Glass.
A bughalmaz részt meg sikeresen félreértetted, azt az Edge-re értettem. Mert az bizony az...
-
-
Jól néznek ki valóban, mondjuk a Halo 5-nek nem látom az értelmét, max. esetleg úgy, hogy mobilról vagy tabletről játszhatunk.
A második videónál már van gyakorlati értelme is, de ugyanakkor (noha a cikk finoman ráutaló módon igyekszik erre rábeszélni a felhasználókat) nem, kedves Microsoft, akkor sem fogják az otthoni felhasználók ezt az "új generációs" E betüs bughalmazt használni, akárhogy is promózzátok...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest