Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Szerintem meg ez nem jön pc-re vagy asztali konzolra. PS Vita-n lesz a megjelenése.
-
Laszmen
aktív tag
Nekem a legjobban a Hitman4: Blood Money részben a Rekviem fejezet tetszett, mikor egy koporsóban fekszik a 47-es, mikor játszottam vele elsőnek, azt hittem vége a játéknak, nyomogattam az "eszkiipet" de semmi, erre felkel a koporsóból és darálni kell a virasztókat, nagyon meglepődtem, haláli volt..
Reménykedjünk hogy nem cseszik el a játékot!
-
iBlast
aktív tag
Nem is emlékszem mikor játszottam utoljára hitmannel...személy szerint én nagyon örülnek egy jó kis új lopakodós folytogatosdinak. helyesirasert sorry, telorol írtam
[ Szerkesztve ]
-
Laszmen
aktív tag
Várjuk szeretettel!
-
LW
őstag
Assassins Creed nekem rossz példa, egyik részét sem szeretem.
-
Dumbass
csendes tag
Hát remélem én is marad a színvonal. Ac az meg más eset ott főleg szagot fogtak ,hogy húzni kéne és legyen zseton belőle. Azért húzzák vonták a befejező rész előtt a "tölteléket" (Ac2 Brotherhood,Revelations) ami spec nekem tetszett sőt még javult is szerintem (mondjuk az Assassin Den védés érdekes volt.annyi bizánci jött ,hogy kb azzal már leverhették volna a törököket meg még mindig nem bírták középkorira javítani a térképet és ott figyel pl Románia 1510-es évekbe.. ) . Nem azért,de tényleg ez a tendencia.
"Home Is Now Behind You, The World Is Ahead"-Gandalf the Grey
-
wikings2
őstag
válasz Black Dragon #4 üzenetére
+1
Jöhet évente, csak ne az Nfs irányába.grat az addikthoz
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
LW
őstag
Remélem nem áll be a Need for Speed, Call of Duty és a többi évente megjelenő játék sorába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest