Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
A legendary rangok növekedésének az e-péniszen kívül van egyéb jelentősége?
Csak mert ugrottam szintet és továbbra is 350 pénzt kapok kupák nyerésekor, látszólag nem jutalmaz a játék érte. -
athomi
veterán
Én csak a napi 4 bronzot nyitom videóval, plusz időpörgetéssel azt az 1-1 aranyládát, amit bead. Esetleg ha elfogynak a ládák, megyek még egy kört, hogy egy újabb ládára ráindítsak. Lehet ezzel is haladni, csak lassabban, de pár nap múlva így is fullos lesz a super dízelem, ami amúgy annyira nem jön be és sajnálom a rá költött aranyat.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
A gyémántos ládánál, hogy ha nem vagyunk elégedettek a láda tartalmával, mert modjuk adott egy alap fejet is vagy ruhát, bármit, ami amúgy egy bronz ládában is benne lehet, ne nyomjatok rá a done-ra vagy kattintsatok végig a nyereményeken, hanem mint a kriszmasz ládánál, játékból kilép, folyamat töröl, visszalép és megint ott lesz az előzőleg kinyitott láda, de már más tartalommal.
Ez minden ládánál működik, csak a gyémántosnál a legszembetűnőbb, mert így 50-60k coin pluszt is lehet csinálni, ahhoz képest ha az egyik ilyen dekor buziság lenne.
-
athomi
veterán
Tudom hogy nem egy erőgép a telefonom (P8 lite), de azért csak nem kéne rajta szaggatnia a mine pályáknak.
Freddycom: Köszi, ez hasznos.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
őstag
Ehhez kellett egy nagyobb adag szerencse is, h pont jók legyenek a landolások. Még egy pár tizedmásodperc lenne benne.
I got 19.942s in The Esses. Check out how fast you can go
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gondoltam veszek fel pár embert barátnak, de nem megy. Telóról vagyok, de mindig a play áruházba dob a barát-link.
-
törölt tag
Inkább a link, firefoxot most nincs kedvem feltenni!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Köszi-köszi!
-
Gubbba
tag
válasz #21346560 #462 üzenetére
Chrome-mal nekem is ezt csinálja. Ha tudsz nyomni időben egy stop-ot a böngészőnek mielőtt átdobna a Play áruházba, úgy, hogy ottmaradjon azon az oldalon amin csak a link van középen, akkor arra rákattintva már működik. Csak az automatikus továbbirányítást kell megszakítani. Mondjuk nekem is kb 10-edjére szokott sikerülni.
-
őstag
-
addikt
Ha igaz a korábbi teóriám, miszerint közösen tudunk kapni egy időben 24 órás ládákat, akkor néhányunknak ma kapniuk kellene.
-
őstag
Lehetne ezeken a daily-ken menni lvl 1-es, elfeledett gépekkel, csak úgy egymás között
Meg ha a Big Air pályát adja daily-nek, menjünk már monsterrel úgy, hogy egyszer sem érünk hozzá a gázhoz/fékhez (végig lehet menni úgy is a pályán). Csak a vak szerencsén múlik az aznapi nyertes.
-
zeon.hu
nagyúr
Akkor holnap legyen mondjuk a sima (legkisebb) jeep, az gondolom mindenkinek megvan.
Ha valakinek nincs kimaxolva, írja be ide.[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
Gaborz1
senior tag
Aki gondolja adjon hozzá a barátlistához.
[link]iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
őstag
Majd legközelebb írd be h mondjuk max 8-as szintig downgrade-eljük, és akkor egyenlők az esélyek. Holnap mondjuk lehetne a robogó, az nekem is csak 8-as level.
Olyat is lehetne akár, hogy van egy fix kvóta, amit fel lehet használni, mittomén 20, és te döntöd el, h miket húzol fel, pl gyorsulásba raksz 5-et, tapadás 5, motor 10.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest