Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Linkek a játékosok közvetlen felvételéhez (telefonról kattinthatók): https://digitxt.blog.hu/2019/07/01/ph_hcr2_no_tuning_cup
Korábbi házibajnokság eredmények:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubbba
tag
Aki vett már bármit a játékban pénzért (akár gem csomagot, akár spéci festéses csomagot) meg tudja erősíteni, hogy a "Commercial break" megszűtik tőle? Régen ezek a kéretlen reklámok azonnal, vagy max néhány másodperc után lelőhetők voltak, az utóbbi frissítések óta viszont egyre gyakrabban dob be ilyenkor is 20-30 mp-es reklámokat. Elgondolkodnék, hogy párszáz Ft-ot megérne ha ezektől megszabadulhatnék.
-
DigitXT
Topikgazda
Szerintem igen. RR3-ban is így van. Részemről itt az első vásárlásom
699 Ft volt, ebből 149 Ft-nyi sunyi lenyúlás, hozzáadott érték nélkül, bár
angolszász országokban ezt hozzáadott érték adónak hívják (VAT), s a
neve ez volt: Super Jeep Bundle (Magyarán semmi Ad-Free opció.)(Van olyan játék is, ahol külön tétel, hogy ne legyen reklám, ez is igaz...)
-
Scale
őstag
Update:
Azóta tényleg nem kaptam meccs után "reklám szünetet". Szóval még a 130 forintossal is működik.Amúgy a sima gyémántos vásárlás meg se éri igazából, a bundle-ök amik adnak festést, meg stb, azok majdnem annyiba kerülnek mint a 400darabos gyémánt vásárlás és adnak festést, stb, plusz 1000-1500 gyémántot. Ez azért elég érdekes marketing fogás.
-
Scale
őstag
Nekem ma egész nap azt csinálja, hogy videót lejátssza a ládanyitáshoz de a végén azt kiX-elve azt írja ki, hogy "No videos available at this time..."
Nektek nem scinálja ezt?
-
sz_abika
addikt
Most vettem észre micsoda tumultus van itt
Van valami összefoglaló komment, ahol az IDk össze vannak írva? Úgy porzik jelenleg a friends list a napi challengeknél, hogy csak feltölteném már.
PSN: xszabikax
-
DigitXT
Topikgazda
Pont azok voltak a legjobb futamok, amikor mindenki az "adott napi" autóval ment:
mondjuk most 1-2 napot nem volt időm beszállni, így lemaradtam. De vicces volt a
különböző tuningok különböző hatása, meg sorban az összes autóval a verseny.
És hogy mindenki vette a lapot! Nem kellett sosem "übertuning" Formulát kergetni.Szerk: össze lehetne írni, hogy kinek mi a játékbeli neve, mert néha nem triviális...
Azon gondolkodok, hogy "kalauzhal" ki lehet, szerintem lehet átnevezte magát vki.
Amúgy az összeírás is halál egyszerűen mehetne: Topik összefoglaló készítése...
Bár nem tudom, hogy ilyen Re: írás topikoknál is szoktak-e/tudnak-e ilyet csinálni.[ Szerkesztve ]
-
Gubbba
tag
válasz DigitXT #1162 üzenetére
Igen az autók cserélgetése hozott némi változatosságot, de a tuningokkal azért nem mindenki ugyanott tart, így sokszor esély nincs az első hely közelébe kerülni. Én azokat élveztem a legjobban, amikor még "csak" a 20-as szintre felhúzott autókkal mentünk a napiban.Ott legalább tudtad, hogy az ügyességeden múlik minden, meg a jó beállításon (és persze a szerencsén is némileg). Mekkorákat szentségeltem mikor végre mentem egy jó időt és valaki mégis megvert, aztán 100 próbálkozásból még csak megközelíteni sem tudtam a korábbi időmet.
Ez a topik összefoglaló már korábban is felmerült, de aztán valamiért nem lett semmi belőle. Pedig jó lenne. Volt szó arról is, hogy írhatnánk beállításokat is, mert sokszor már fogalmam sincs milyen setuppal mentem a legjobb időmet. Ennek is jó helye lenne az összefoglalóban, de ahhoz gondolom topikgazda is kell.
[ Szerkesztve ]
-
SpongyaBob
veterán
"Én azokat élveztem a legjobban, amikor még "csak" a 20-as szintre felhúzott autókkal mentünk a napiba."
Egyetértek.
Azóta nem igazán érdekel ez a napi-heti dolog. Néha megyek egyet-egyet, de így nem izgalmas számomra.
[ Szerkesztve ]
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
DigitXT
Topikgazda
Szerintem semmi sem akadályozhatja meg a társaságot, hogy szervezzen egy
szériát, amiben "no extra tuning" a feltétel, és csak "Level akármennyi" normál:
ha az autók cserélgetését meg tudtuk oldani, ez sem lehetne sokkal nehezebb.Egy viszont kéne: valami táblázatban vezetni, hogy mi volt a végeredmény, mert
így sajnos néha tök követhetetlen, mi van. Sokszor be sem tölti a táblázatot, ha
később néznéd meg. Egyféle mini-bajnokságot is csinálhatnánk (ha ez a cél).Mondjuk a játék eléggé mázlifaktoros, tehát esély, kb. mindig van mindenre...
Akármilyen skill-es vki, meg akármennyire is tudja a "jó beállításokat", a végén
még mindig kell az MF, hogy valamibe ne akadjon be, és pont kiadja a jó időt...
Az ilyenek viszont idegesítőek is: 1x kiadja, utána meg 100x nem, az nem skill.De ha már itt tartunk, mindig lesz vki, aki megver. Miért? Mert többet próbálkozik,
vagy egyszerűen hamarabb fut bele a mázlifaktorba. Amihez kétségkívül kell skill
is, mert Ms. Mázli csak azoknak fog segíteni, akik nem teljesen kutyaütők.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz expander #1167 üzenetére
Én meg 5-ösön vagyok, régi a telefonom, nincs rá újabb, de nekem is ezt csinálja,
hogy a napi időket rendszerint késve tölti be, ha meg már lejárt az idő, akkor csak
a sárga DONE gombot nyomogathatom: jó idegesítő... Amúgy téged nem szoktak
megverni. Rég volt, amikor alamuszi módon a lejárat előtt 5 perccel sikerült...[ Szerkesztve ]
-
Gubbba
tag
válasz DigitXT #1168 üzenetére
Nálam is ez van, de nem hiszem, hogy ez Android verzió függő lenne. Tényleg idegesítő, hogy a napi listát sokszor csak akkor tölti be ha már játszottam néhány kupát, vagy advanture-t. Másnap pedig legtöbbször nem látom az előző nap eredményét, csak bedobja az aktuális napot és kész (még Done-t sem kell nyomnom). Remélem a következő frissítésben ezeket is javítják.
-
DigitXT
Topikgazda
Ennek is jó helye lenne az összefoglalóban, de ahhoz gondolom topikgazda is kell.
Minden megbeszélhető. Elkezdtem összeírni a játékosok linkjeit.
Gyűjtögetem össze az infókat. Nekem 24-en vannak a listámban, de van
akit nem én vettem fel, hanem ő vett fel engem, szóval nem biztos, hogy
mindenki meglesz, és 24-nél többen írtunk ide. Bár nem mindenki aktív...
Privátban küldhet bárki a linket+nevet! Annál gyorsabban kész a táblázat.[ Szerkesztve ]
-
DigitXT
Topikgazda
válasz lovasalbi #1174 üzenetére
Köszi! Bele is raktalak a táblába. Felvettem még fery02-t (eddig
nem volt a barátlistámban, játékban: Kicsifiú), viszont Eclips21 és
Heisenberg69 nincs a játékban (a doksiban talált linket használva).
Végül, de nem utolsósorban pistrry néven senki nem írt a fórumba,
és nem is említette senki, tehát nem tudom kihez kötni.Vannak még a listámon, ha magukra ismernek, beírhatják a linket:
Laca87
Nyrdian (ő ma vett fel)
Sunyista (RR3-ból ismerősöm, de ezen a néven fórumozik is)
Supi
Zsolt[ Szerkesztve ]
-
-
Gubbba
tag
válasz DigitXT #1179 üzenetére
Ez nekem így érthető. Gondolom kéne egy táblázat erre is (pálya, autó, setup, tuning, idő, esetleg név). Aztán ha valaki a táblázatban lévő időnél tud jobbat és van kedve megosztani a beállításokat, akkor megírja itt és lehet update-elni a táblázatot. Szerintem elég lenne az abszolút legjobb idő pályánként, mégha a napiban időnként nem is a leggyorsabb járművel megyünk, az már túl sok lenne, ha minden járműhöz lenne egy legjobb beállítás. Első körben jó lehet, hogy a heti challange alapján kezdjük el a táblát, de persze soron kívül is lehet felvenni újabb pályákat, ha akarunk. Ez alapján akkor az első bejegyzés lehete ez:
Base jump | Formula | 20/20/7/1 | OT3/LB3/SB4 | 15.331 | DigitXT
-
Scale
őstag
Szerintetek mikor lesz valami új patch? Új autó, pálya - ebből sima singleplayer is jöhetne már. Ez a tuningos patch nagyon jóra sikerült de azért lehetne valami frissítés mert egy idő után ez is ellapul.
-
DigitXT
Topikgazda
Ezt is melós lenne frissítgetni, mert bagolykával hatalmas csaták vannak.
A napiban (a Bill's Landingnek) nem tudja vki, mi lett a vége? Másodperceket
javítgattunk, de nekem ma nem mutatja a táblázatot, csak DONE gomb van...Szerk: újraindítás után betöltötte. (Laca87 nem figyelt, szóval" nyertem", LOL.)
[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
Melyiket érdemesebb előbb megvenni? A monster-t vagy várjak inkább a super diesel-re?
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
zeon.hu
nagyúr
Komoly bug lehet a rendszerben, ugyanis majd' 2 hét szünet után az egyik pályán megelőztem bagolykát
#?*@&!
-
donmackó
addikt
Ilyenkor mi alapján dönti el a játék hogy ki győz?:
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
addikt
Ha valaki tudja, hogy milyen host neveket kell megadni Ad Away fehérlistára, hogy ne legyenek kizárva a játékból a reklámok, az kérem ne tartsa magában!
-
őstag
A legjobb gép akkor is a scooter.
-
őstag
Bagolyka, neked mindegyik géphez megvan a fuel boost?
-
őstag
Vasárnapra pont a végére érünk a gépparknak, aztán hétfőtől nem megyünk úgy, h minden level 1-re lehúzva és semmi tuningalkatrész?
-
Gubbba
tag
válasz Freddycom #1196 üzenetére
Ezt már én is akartam javasolni, mert a tuning óta nagyon széthúzódott a mezőny, és legtöbbször esély nincs megverni azt, aminek jobb/magasabb szintű alkatrészei vannak. Lehet, hogy tuning nelkül sem lesz sokkal több, de szorosabb lesz az biztos. Amúgy nekem poén szinten a level1-es verzió is tetszik, de egyelőre maradjunk a tuning nélkülinél.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Vagy esetleg be lehetne lőni mondjuk lvl10-esnek és akkor a két véglet között. Azért javasoltam a level1-et, mert úgy merőben más a gépek irányítasa, mint 20-as szinten, 20-ason meg játszottunk már a játék megjelenésének első fél évében eleget vagy hogy.
-----
Nemsokára frissítés! (a képek nem sajátok)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Samsung LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- OLED TV topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest