Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
avenzu
csendes tag
még kisem jött a game nekem már megvan a mafia 2 egy kedves friend elhozta nekem fantasztikus
-
BalaNce87
addikt
A wormsel csak annyi a baj hogy tiszta armegeddon, értem hogy nincs új ötlet de még1szer kiadni, ráadásul pénzért.
-
mcmike
őstag
Hány hosszú évet kellett várnom arra hogy a Mafia 2 a megjelenő játékok listáján szerepeljen...
UI: Mafia 1 2002-ben jelent meg ha jól emlékszem, akkor ez cirka 8 év...
LIDL Richard featuring Billy Auchan...
-
atee
őstag
Warez ellen nem tudnak védekezni. Egyrészt azért mert tényleg drágán adják. Másrészt azért mert napokkal előbb kinn vannak a játékok.
Véletlen tudom, hogy csak az egyik "nagy" torrent oldalról eddig a pillanatig 1006 ember töltötte le a Mafia 2 teljes verzióját 360 ra.... És ez csak az egyik oldal és csak a box.
PC re is van már müködő crack...D-day 2002-01-04 01:54
-
atee
őstag
válasz GegeWarrior #17 üzenetére
Itthon szinte mindig, minden esetben drágábban lehet beszerezni a játékokat (is). Mint külföldről postával együtt.
D-day 2002-01-04 01:54
-
anulu
félisten
tobbszor ki lett fejtve, h nem a jatekok araval van foleg a gond, hanem a hozza mert fizetesekkel.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
anulu
félisten
GT5-ot szamolhatod a Nascar es WRC jatekok koze is
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
RootRulez
félisten
Worms Reloadedre kíváncsi leszek. A videóból úgy festett, ezt nem csinálták el 3D-vel. Így talán még élvezhető is lesz...
═════════════════════════════════════════
-
menalcas
őstag
Hát sajnos mostanában a nagy franchise-ok ára kezd drágulni megint, bár ez várható volt, pedig az ellenkezője kéne szerintem a warez ellen alacsonyabb árak nem pedig drágább hogy behozza a kiesést .....
Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el a pendrive-ot.
-
littlelion21
addikt
Látom a Mafia 2-től félnek mint a tűztől...
-
csaabz
őstag
Ship Simulator Extremes
Hűűűűűűű....https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
pete_21
addikt
válasz Nightvision1 #7 üzenetére
Szeptemberben mi várható?
-
avenzu
csendes tag
xbox 360.... sosem értettem hogy x.. illetve egyátalán hogy konzolokon hogy lehet fps game a célzás miatt.. call of duty is van x360 ra de mire becélozza az ellent lemegy a nap vagy rosszul tudom?
-
Nightvision1
tag
Én leginkább a szeptemberi játék megjelenésekre leszek figyelmes,ott lesz jó pár game
Mafia 2 nemtudom milyen lehet,mivel az 1.-el sem játszottam,de én is kiprobálom mostmár ,látom nagyon érdekelt játék[ Szerkesztve ]
-
VictorHUN
aktív tag
A mafia 2 lesz a sláger
David Icke: Ébred már az oroszlán
-
Thome
veterán
Worms Reloaded!
-
mrhitoshi
veterán
Maffia 2
PS4
-
Sicilian
addikt
Jó lenne már vami autós game is
nothing is true everything is permitted..
-
Slystyle
őstag
Mafia 2...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Windows 11
- Jövedelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoPro Hero 13 kamera: felkészült az akcióra