Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Orto
csendes tag
Szerintem egész jól lehet irányítani döntögetéssel az autós játékokat, egy idő után nagyon bele lehet jönni és ez a fajta irányítás közel áll a valós kormányzás mozdulataihoz. Meg a többi game is jól vezérelhető az érintőkijelzőn szerintem, jó van egy két kivétel, de a legtöbb az király..
-
mad1
veterán
-
gergely2005
tag
A képen a Cro-Mag Rally látható. Szerintem elég gyenge játék, csak a képen néz ki jól.
Nekem van iphone-om, elég jó kis kütyü, nagyon szeretem, de a játékokat meg lehet rajta unni egy idő után. Ha unatkozok, akkor egyszerű 4 in a row, code breaker vagy valami táblajátékot játszok rajta.
Viszont, amiket kiemelnék, mint jó játékok: Crash Kart, Bomberman, Brothers in Arms(mondjuk az irányítás az borzasztó..), Fieldrunner, Bounce On, Labyrinth, LineRider, RSoccer09, Warfare inc,
Jó kis progik: MXTube(ez nem appstore termék, Cydiaból tölthető), Cycoder (szintén nem appstore, hanem cydia), GuitarToolKit(gitárosoknak kötelező!), Trailers
Vicces cuccok: iBeer, iBug, Koi Pond, Pyro Mania
Az iphone nagyon jó játékokat tud futattni 3d-ben is akár, jobb a grafikája, mint egy Nintendo DS-nek, de élvezhetetlen az irányítása miatt.. érintőkijelzővel nem lehet kontrolálni egy játékot..
[ Szerkesztve ]
http://nagygergely.info
-
nagyúr
válasz FoxiestFox #1 üzenetére
Mennek.
Nekem csak az a bajom, hogy itt van 6xxx játék, de ami tényleg jó, szerintem egy kezemen megszámolom. Gondolom ebben a számban minden benne van, úgy értem, külön számolják egy-egy játék 0.1, 0.2, .....1.2-es verzióit is...
-
Zsoccc
senior tag
válasz FoxiestFox #1 üzenetére
Az igazából illusztrációnak lett szánva, de ha jól nézem valami Flinstones racing lehet.
Ja és igen viszi őket.[ Szerkesztve ]
-
mad1
veterán
Ájfónon jatszottam fizikai jatekokkal azok meg be is jottek,de az autosok es a maszkalosok jatszhatatlanok a touch screen gombok miatt.Szerintem marha idegesito ha nincs kontroller-rendes gombokkal.de gondolom van joy iphonera,vagy nincs?
A legjobb 1 htc meg 1 psp ha jatszani akarok.Ne szemetelj ! = Steam
-
félisten
Az első kép milyen játékból van?
Az iPhone játékokat viszi az iPod Touch?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MageGee MK-Star61 Mini 60% Mechanical Keyboard
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Sony DSC-RX100M VI prémiumkategóriás 20.1 MP digitális fényképezőgép
- Tado Smart Radiator Thermostat X
- Új 2TB KINGSTON XS1000 hordozható SSD , USB 3.2 Gen2, 1050/1000 MB/s, fekete .
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest