Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz Mooka-Miki #5 üzenetére
én a netről szedek kormány beállítást és azt finomítom, ha kell...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
neilszab
őstag
válasz Mooka-Miki #5 üzenetére
Sok múlik a megfelelő kormány és egyéb beállításokon, íme egy kis leírás, ami segít elindulni: [link]
Utána meg már csak gyakorlás kérdése, semmi más... aki nem született tehetségnek, idővel az is el tud érni korrekt eredményt megfelelő felkészülés után, a technikák tanulhatók.
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Engem pl érdekelnek ezek de annyira béna vagyok kormánnyal, hogy az valami elképesztő.
-
neilszab
őstag
válasz Sirandrish #1 üzenetére
Az érdeklődés valójában elég nagy, a GT3 futamra már több mint 50-en neveztek:
Assetto Corsa - GT3 @ Imola - PrekvlaifikációIgaz ez a futam pont ma lesz, de a másik két bajnokság is elég jól áll, oda még bátran lehet nevezni... illetve a GT3-ra is bármikor be lehet csatlakozni szezon közben is, amúgy is van eldobható futam, a legjobb 8 eredmény számít bele a végértékelésbe!
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu
-
II.Démonlord
tag
Ide még van idő felkészülni, febr 16-án indul VSR Touring Car Series’16
-
Kommy
veterán
A GT3-as bajnokság első futama ráadásul a mai napon lesz, amire 19:00-ig kell nevezni és érvényes kört futni a prekvalifikációban.
-
Sirandrish
legenda
Azt hittem ennél nagyobb érdeklődés lesz majd, de sehol semmi.
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asszociációs játék. :)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen notebookot vegyek?
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest