Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
Nem tudom mást is aggaszt e, hogy úgy hírlik open word lesz.
-
Giovan!
addikt
válasz Plazmacucci #12 üzenetére
Az is lehet, hogy az 5-öt simán skippelik, tekintve, hogy az közmegegyezésesen a leggyengébb címnek számít a szériában. Az MCC PC-s kiadásának úgyis főleg a széria iránti figyelem felkeltése volt a célja, azt meg el is érték szerintem.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Wesder
félisten
válasz Plazmacucci #12 üzenetére
Gondolom azért nincs a MCC-ben, mert az ötben nem Chieffel vagy, ha jól tudom.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
félisten
-
Giovan!
addikt
válasz Plazmacucci #10 üzenetére
Én abban kellemesen csalódtam. Persze az eredeti trilógiához nem ér fel, de azért a hírnevét szerintem nem érdemelte meg, a sztori lezárása nekem pl. kifejezetten tetszett.
-
félisten
-
Giovan!
addikt
Nekem pont Atriox-al van bajom, vagyis inkább azzal, hogy megpróbálják az emberiség létezését fenyegető veszélyként beállítani őt és a kompániáját. A korábbi főellenségek után én ezt valahogy olyan súlytalannak érzem.
-
Döglött Róka
veterán
-
Bad Pritt
félisten
-
Giovan!
addikt
Nem azt mondtam, hogy a bemutatón mutatott látvánnyal elégedett lennék, mert nem vagyok, de a sztoriból amit eddig megismertünk az speciel engem sokkal jobban aggaszt. A látványt helyre lehet rakni a megjelenésig (sőt, akár azután is), de ha sztorival mellélőnek azon már nem igazán lehet segíteni.
-
Giovan!
addikt
Mondjuk szerintem eddig sem a látvány volt a leggyengébb pontja ennek a játéknak, de örvendetes látni, hogy azt is reszelgetik.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
félisten
Az ötöt nem akarják kiadni PC-re?
Vissza kell vinnem pár kazettát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jön a neurális leképezés a DirectX API-ba
- MIUI / HyperOS topik
- EA Sports WRC '23
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB