Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Croft-21
őstag
Az Ezio Collection-ból engem csak az AC2 és a Brotherhood érdekelne, szívesen végigvinném mégegyszer Xbox One-on is, de a Revelations régen se volt a kedvencem, nem fogott meg. De csak egybe lehet megvenni a 3 részt, szóval ez vélhetően nekem is kimarad.
-
Sicilian
addikt
válasz szupermacs #5 üzenetére
Nekem van 2 ilyen szobrom. A méretéhez képest és az árához, nagyon jó a részletessége és a minősége !
Ezt a gyűjtőit valószínű nem fogom megvenni csak azért, hogy feketébe is meglegyen ez a bust, elég a fehér változat is, de a játékot mindenképpen. Én szeretem az AC sorozatot és szívesen végigtolom újra ONE-on is. Azt ne felejtsük el, hogy 3 játékot kapunk az árért és ha végig csinálsz mindent masszív 100+ óra játékidő van benne..
[ Szerkesztve ]
nothing is true everything is permitted..
-
ribizly
veterán
válasz szupermacs #11 üzenetére
Kicsit sok lett a "ha".
De Te ezeket még nem is vitted végig?[ Szerkesztve ]
|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
ribizly
veterán
Értem én, hogy gyűjtőknek van, de ez mégis csak egy régi játék új kiadása, amihez semmi szükség nem volt egy ilyen release-re. Ha az ubisoft pénzügyi stratégiáját nézzük, akkor persze van, de nehezen hiszem el, hogy sok gyűjtő ezt várná évek óta...
Egyébként az ubisoft csinált már értelmes gyűjtői kiadást (Division órával, AC Black Flag bőr hatású borítással rendelkező jegyzetfüzet,...), de ott is a minőséggel voltak néhol gondok (Division: szuper design, csak éppen az egyik legfontosabb dolgot, a vízállóságot felejtették ki a feature-k közül).
Én inkább egy új Far Cry részt várok, mint egy ilyen felújított régi AC-t, de ez az én véleményem.|•| https://hardverapro.hu/tag/ribizly |•|
-
[CsuCsu]
őstag
Engem meg pontosan a femdoboz, a konyv es neha a litografiak erdekelnek.
Doboz azert, mert minosegi erzest ad a kokany muanyag helyett. A muveszeti konyveket pedig mindig is szerettem. A szobor, a nagy papirdoboz es a vackok hidegen hagynak.
Az egyetlen jatek, ahol a nagy doboz is megvan az a WoW. Abbol ott figyel az osszes, meg azok is, amikkel mar sosem fogok jatszani (WotLK utani kiegek).
-
szupermacs
veterán
Nem értem a fanyalgást. Maga a szobor kerül Uplay shopban 34 euróba akciósan. És ez egy olyan amit a játékhoz adnak, ami nincs fent (fekete ruha). Azért akinek fontos, hogy az új, nem éppen olcsó konzolon előző generációs eredeti játékkal tolja, annak ki kell majd fizetnie. Vagy visszamegy mindenki PC-re és X360/PS3-ra, majd olcsón játszik AC2-vel.
Simán kiadnék érte ennyit. Ez tényleg gyűjtőknek van, nem pedig fanyalgóknak.
-
FireKeeper
nagyúr
jó látni hogy az ubosoft konzisztens. új AC ugyan nem jött, engedve végre a vásárlói nyomásnak (persze ez még ugye nem garantálja hogy a kövi AC jó lesz), de sikerült találniuk rá egy módot, hogy mégis lehúzzanak valamennyi pénzt a vásárlókról a franchise-zal. nem vitatom, hogy az Ezio-trilógia az AC sorozat minőségibb része, én is az AC2-vel szerettem bele igazán a franchise-ba, de ezt így ebben a formában gusztustalan lehúzásnak érzem. legalább a grafot felturbózták volna, de ahogy látom ez ugyanaz a szint amivel akkoriban kijöttek a játékok. gyakorlatilag fogták a régi részeket, újracsomagolták, mellécsapnak pár extrát és most marha drágán árulják. ezt ilyen Ezt Vedd Meg csomagban tudnám elképzelni 3-4ezerért (szoborral max 5-6k), nyilván nem ennyi lesz.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
törölt tag
Wow, 2 koros játék+pár baromság 80EUR-ért.
Legalább a szobor nézne ki vhogy. -
KubanitoS
veterán
Sajnos az összes gyűtői kiadás egy kaptafára készül. Kapunk egy nagy dobozt, képeskönyvet, egy műanyag szobrot, fémtokot (már ahol), egy-egy mütyürt (kulcstartó, képeslap), plusz esetleg egy audio CD-t. Elismerem, ez nem hangzik azért rosszul, de kb mindegyik ebből áll. Szerintem egyszerűen unalmasok...
A témánál maradva ez a gyűjtői is elég gyengusznak tűnik nekem. Nagy doboz + szobor + CD + 3 képeslap. Nálunk lesz vagy 30-40 ezer. Ezért a tartalomért ez elég sok pénz...
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
ASdS
csendes tag
válasz szupermacs #1 üzenetére
Szerintem meg bőven nem ér meg ennyit.
-
szupermacs
veterán
Ez bőven megér ennyit, úgy gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple asztali gépek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Xbox One S 500GB, 2 kontroller+játékok!
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest